DETERMINAREA – SAGA ANTIMAFIA

20. SFÂRȘIT DE SEZON (F)ESTIVAL

După episodul de ieri și după o noapte dormită cu atenția complet trează, așa cum fac soldații hârșâiți în luptă din linia întâi, am luat o hotărâre pe care o consider cât se poate de înțeleaptă.

În luna care începe numai poimâine, se împlinește un an de când am fost pedepsit de cele două subrete care s-au lezat singurele în amorul lor propriu, deoarece zău că nu mai are cine să le lezeze… Prin urmare, așa lezate cum s-au simțit, s-au plâns protectorului lor atotputernic Profesorul, ce a considerat că un cocoș falnic precum a ajuns el trebuie să facă față cererii oricăror găini din curte, așa că a aprobat din înălțimea Olimpului – precum Zeus de la Cotroceni cândva – pedepsirea muritorului. Adică io! Deci de un an care s-ar împlini în fatidica zi de 13 august mă consider oficial discriminat în sens pozitiv, când cei trei care au speriat deja Vestul – dar nu și pe mine – sprijiniți de măreția și superbețea profesională a mamei copilului ministrului Sănătății, mi-au interzis în mod samavolnic prin abuz în serviciu să mă mai pot deplasa liber cu forțele brațelor, cu căruțul pentru invalizi, pe teritoriul Centrului de dializă nr.1 Fresenius Iași.

Nu are rost să vă mai spun motivația demnă de cascadorii râsului invocată de aceste ipochimene în susținerea măsurii ticăloase, cert însă este că am procedat ca un om cu mai multă glagorie decât credeau dânșii că am și m-am supus acestui ordin dat infirmierilor, tocmai că în caz contrar ei ar fi fost poate sancționați tot abuziv că nu au folosit forța ca să mă oblige să mă supun, sau ar fi găsit motivul ideal să-mi spună într-o zi că trebuie să aleg între a face dializa la firma LOR, sau să-mi găsesc un alt acoperiș unde să-mi fac cuibul de vultur.

Pentru că eu personal nu am decât cuvinte de admirație și de mulțumire pentru firma multinațională Fresenius Nephro-Care București care este o filială în România a unui concern german cu puncte de lucru pe mai toate continentele lumii și pentru că ei au revoluționat pur și simplu acum mai multe decenii posibilitatea prelungirii vieții unor pacienți cu insuficiență renală – inventând aparatura adecvată și metodologia de tratament într-o muncă de pionierat – nu aveam de gând să plec din sfera lor de activitate din cauza unor reptile din România care fac și transformă un lucru adus din afară, care funcționează impecabil, să fie făcut în stil românesc, cu aportul unor conducători români ce transformă orice într-o sursă ilicită de bani negri folosiți în scop personal, prin care este eludată și atinsă la blazon însăși firma mamă. Totul în România se face prin CORUPȚIE, ce a ajuns deja într-o fază generalizată în care își dau mâinile murdare atât infractorii constituiți în Grup de crimă organizată, cât și instituțiile statului român, care în loc să vegheze la respectarea legalității și întronarea Legii, sunt în cârdășie cu infractorii care eludează legile și fac profituri ascunse care se împart și cu aceia care ar trebui să împiedice fenomenul.

Prin urmare, timp de un an am încercat să mă folosesc de curajul și experiența mea de viață, de cunoștințele profesionale și extraprofesionale dobândite pe parcursul anilor trăiți în mod cinstit și fără să intru în conflict cu legea – bună sau rea – ca să încerc să mă eliberez de funiile nevăzute care mă țin legat de atâta vreme, fiind ferm convins că am perfectă dreptate și până la urmă voi dovedi luptându-mă de unul singur, fără să apelez la avocați sau juriști care ar fi trebuit plătiți cu mulți bani, iar eu nu sunt de acord să plătesc nici măcar un singur ban ca să-mi dovedesc și să-mi apăr Dreptatea!

Acesta este adevăratul motiv în care am ales calea luptei cu diverse mijloace și tactici pe care le-am elaborat și care se bazează în principal pe forțarea unor instituții ale statului român să-mi facă dreptate, iar în final să pedepsească așa cum vreau eu aceste abuzuri și ticăloșii făcute împotriva mea, dar și împotriva tuturor pacienților dializați prin firma Fresenius Nephro-Care. Repet: numele firmei multinaționale este introdus în mod fortuit în text, deoarece el este locul de muncă al unor mafioți ce au făcut posibile aceste abuzuri și a încălcării Codului Penal român și nicidecum nu trebuie asociat numele Fresenius cu nicio fărădelege făcută.

La Fresenius România lucrează sute de angajați cu aptitudini și cu cunoștințe profesionale excepționale, oameni cu un mare caracter și cu probitate morală, însă războiul meu personal se duce cu conducerea română a acestei firme, care riscă să-și păteze blazonul datorită unor interlopi cu gulere albe și a complicității unor autorități care acționează acum în contextul unui climat general de CORUPȚIE GENERALIZATĂ la nivel de stat și chiar extins prin globalism, la un nivel mondial.

Asta trebuie să înțeleagă toți cititorii acestei Saga pe care am hotărât să o întrerup acum punând punct acestui sezon, deoarece continuarea lui ar risca să ducă adevărul scris în derizoriu și să plictisească pe cititori, deși lucrurile scoase la iveală au o importanță enormă, capitală chiar, în înțelegerea și în trezirea populației la realitate, pentru că există pericolul să ajungă pe mâna Sistemului și să fie fără să-și dea seama și fără să dorească asta, condamnată la moarte.

Viața nu alege niciodată, indiferent că ești tu procuror, ofițer de poliție sau de informații, ofițer militar cu bătălii pe viață și pe moarte în teatre de operații unde te-a trimis NATO, sau medic, profesor de școală sau inginer, curier, ospătar, șofer sau aviator… oricând te poți trezi – din cauze colaterale – că ai căpătat și o insuficiență renală și ajungi fără voința ta în Programul Național de Dializă,  iar atunci automat intri în tagma pacienților dializați. Nu mori (încă), nu te doare, trebuie doar să ai putere psihică să te adaptezi cu noua postură și poți să mai trăiești cu vrerea lui Dumnezeu încă mulți ani de atunci înainte, dar automat nu mai poți face niciun serviciu regulat la stat sau la o firmă care nu se poate adapta la programul și regimul tău schimbat de viață.

Ai ajuns fără ca tu să fi crezut vreodată că Ție ți s-ar putea întâmpla asta și cazi brusc în depresie știind ce capacitate intelectuală ai și ce putere de muncă ai avut până mai ieri…

Adio cu funcția avută și cu Puterea pe care ți-o dădea ea, adio cu eventualele privilegii pe care le-aui avut odată cu serviciul… Gata! Te ajuți doar de amintirea a ceea ce ai fost și – în funcție de ce și câți prieteni adevărați ai reușit să-ți faci – că neamurile pe care tu le-ai ajutat maxim cât timp erai „viu” și în putere, nu vor putea să te ajute cu mare lucru când ai ajuns doar un „fost”.

Am scris asta pentru aceia care azi se dau rotunzi și încearcă să evite să se pună rău cu Mafia – luându-mi mie apărarea și făcându-mi cât se poate de legal, Dreptate! Și voi puteți ajunge în situația mea și asta înseamnă că Bunul Dumnezeu v-a dat un pumn în nas, o palmă peste ochi și un șpiți fix între cele  două fese  pe care ședeți pe scaun, iar la urmă și între cele ce vă încadrează gura și nasul…

Am hotărât că timpul și energia pe care o consum cu scrierea acestui serial îmi consumă de fapt timpul și energia necesară pentru continuarea luptei mele de eliberare și a noii etape și direcții pe care a luat-o lupta, pentru că am deschis noi  fronturi de luptă pe care urmează încă să le mai extind și  pe alte direcții, ori asta îmi cere să fiu tot timpul lucid și cu mintea mereu trează ca să mă concentrez la ceea ce am de făcut și mai puțin la ce am făcut până acum.

Dacă viața o va cere, voi începe peste o vreme neprecizată să reiau episoadele acestei Saga Antimafia cu un sezon nou, împărțit pe episoade în care să vă povestesc cu amănunte situații pe care le-am trăit pe pielea mea și lucruri ce mi s-au întâmplat.

Pentru că blogul meu are totuși o vizibilitate limitată în rândul publicului larg, am hotărât să fiu de acord cu solicitarea colegiului director al revistei online Rechin de Bahlui – al cărei senior editor sunt – să fie publicată toată Saga Antimafia pe paginile acestei reviste, care este scrisă exclusiv de societatea civilă din România, pentru membrii ei.

Pentru că intrăm în luna când împlinesc un an de suferință și  umilințe, vom începe de marți, 1 august 2023 să publicăm toate cele 20 de episoade din Saga Antimafia și poate voi introduce și altele suplimentare în paginile Rechin de Bahlui, iar de aici, difuzorii noștri (cca o sută) vor asigura distribuirea în toată lumea unde sunt români și suntem citiți de români. Din Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, America de Sud, SUA și Canada, Europa și Asia. Cu toții ne citesc pentru că au văzut că le dăm vești reale despre țara lor de baștină, că nu facem jocuri politice pentru nimeni și nu avem interese ascunse.

Saga Antimafia va face ca românii de pretutindeni să afle și să știe cât mai multe despre cum funcționează în prezent țara în care ei s-au născut și despre viața pe care au ajuns să o trăiască rudele sau  cunoștințele lor rămase acasă. Să deschidă bine ochii și să se gândească bine dacă vor să se întoarcă vreodată  în țara în care s-au născut, ca să oară acasă.

Sfârșitul sezonului unu