RADIO EVERAN

Radio Everan în limba română tocmai a difuzat o ştire despre politica de pe Bahlui River.
Cu mare sforţare din partea gravidei, s-a născut şedinţa BPM Iaşi al fostului PDL.
Pînă acilea n-ar fi nimic de luat în seamă, încă nu-s uniţi în cuget şi (ne)simţiri cu trupeţii Găştii lui Danga Langa.
Tocmai ăsta e baiul.
Această şedinţă a avut darul de a mai limpezi o ţîră apele în tabăra portocalie, pentru că s-a radicalizat problema.
În sfîrşit şi-a dat cu fard pe meclă un tip spîn şi negru în bolta palatină care muşcă pe furiş.
Javra primea de fapt pe sub masă cîte un oscior de la Stăpînul Inelelor din primărie şi cînd s-a pus problema să se voteze declanşarea demiterii Huţupeanului Inept, s-a văzut că tipul era uselist convins din tabăra lui Langa Danga.
Că cică ce rost are, că dacă eşuează problema, că oricum primarle ca şi Băsescu tot rămîne pînă la urmă, că nu are rost să ….tîgîdam, tîgîdam, dam, dam….
Şulfa făr’ de păr se burica pînă mai anţărţ că ca el de radical altu nu-i, că las’ că vă arat io că care-i mai tare.
Cu chiu cu vai, pedeleii au votat declanşarea procedurilor de strîngere de semnături pentru iniţierea unui Referendum de demitere a incompetentului taliban roşu care a pus gînd rău tîrgului.
S-a mai votat excluderea unui armean din PNL care e parlamentar şi se dă după cireş şi un vot de blam directoraşului de la gara de avioane care continuă să doarmă supt cap cu „Basme de adormit adulţii” scrisă de Fraţii Fenegrimm.
Acu mîţa moartă e în cur tea limberelilor care ar trebui să valideze şi ei în BPM-ul mamii lor aceleaşi hotărîri, numa că ăştia desigur că nu o vor face pen’că sunt legaţi cu cătuşe nevăzute de talibanii roşii cu care sunt pe-un bulan încă din 2008 – cînd dăduseră la pace înainte de a se fi înfiinţat USL.
Langa Danga şi membrii Găştii nu pot acu să scuipe unde au lins, sau invers.
De asta ei continuă să subţină că nu e momentul potrivit pentru demitere, că au dat ei în bobi care le spune s-o mai frece la rece pînă avortează.
Nasulia la marafet vine pîn’ la urmă tot de la Bucale, pen’ că de iese Organ din greşală Preş naţional la NPNL, îi dă la gioale naşpa lui Afenechiului şi dictează rapid minge de „albitru” că aşa zice şi nea Vasile.
Prin urmare în loc să fie uniţi în cuget şi (ne)simţiri, pedeleii şi cu limberelii se au la cuţite şi unii trag Hăis şi hăilalţi Cea.
Pe ăştia îi doare în părţile bucălate ale obrăjorilor cu care şed pe scaune că societatea civilă cere Opoziţiei să-l lichideze imediat pe Criminalul Teilor. Prietenii ştiu de ce.
Pedeleii au o pauză cam lungă de cînd n-au mai halit fasole cu ciolan şi chiar cînd erau la Master Chef nu prea s-au murdărit pe mîini, în timp ce limberelii îs plini de făină şi ouă şi-n urechi.
Aşa că la unii nu le convine dorinţa de deratizare pe care Santa Klaus vrea să le-o aducă celor care o poartă pe dreapta…
Aţi înţeles? Dacă nu, nu contează, că veţi asista în periada următoare la o luptă cu dat la ouşor pe sub masă şi vînătăi sub şosete.
Da’ nu vin ele alegerile? Doar nu vom fi tîmpiţi să mai votăm tăţi jmecherii numai că-s de Dreapta!
Or ieşi la vot doar talibanii şi care or fi mai conştiincioşi, ăia să cîşlige!
Că Nichirica nu mai candidează, iar domnu SurdOil abia aşteaptă să se înfrunte cu DNA.