ALINA SAN A FĂCUT HARAKIRI PRIN SEPUKU LA PNL IAȘI!

Ci mă rââd…
Eram până mai ieri prea optimist cu procentajul pe care îl previzionam să-l aibă fostul meu partid PNL Iași. Estimam că va fi sub 15%.
După publicarea Listei finale care cică ar fi bătută în cuie de tablă cu floarea mare, cota pe care o estimez acum este de 11-12% în situația când la urne se vor prezenta 31,87% dintre alegătorii ieșeni cu drept de vot și de 7,3-7,8% dacă aceștia vor ieși masiv la vot și vor atinge pragul istoric de 33%.
”A new entry” îl plasează pe copilul de suflet al generalissimului SRI Tiberiu Simion Întâiul – Marius Bodea, chilot TETRA la Aerodromul cu Ceață de lângă viitorul Spital de Nebuni de Urgență Regional Ciric – ca fiind principalul favorit.
El este în poziția de Capu’la Listă fiind impus gheișei Alina San de shogunul Vasile, ultimul samurai cu onoare de partid din noul PNL.
Înainte de cumplitul sepuku, Shogunul Vasile a cerut să fie asistat la ritual de seniorul Klaus – singurul samurai sas cu origini transilvane de la Palatul Ninja Cotroceni.
„Wa karymasu ka?” – întrabă seniorul Klaus înainte de a-i înfige sabia scurtă de samurai în burtă.
„Hai!”– a răspuns sugrumat de frică și emoție shogun Vasile imediat ce a răsunat de pe strașina palatului urletul Cucuvelei Mov…
Ok, cu limbă de moarte a lăsat Shogun Vasile gheișei sale preferate – Alina San – ca la Iași copchilandrul din Grădina Botanică a generalului Yabo Tibi San să fie Capula Listă.
Campania este finanțată în totalitate de un obi care dorește să ajumgă samurai, pe nuele său păgân Daymio Viorel Blăjuț. În ultima clipă el a venit la shogunul Vasile cu obolul și și-a asigurat primul loc pe Lista celor care nu au nicio șansă…
Gurile rele spun însă că nici daymio Costeluș San – fratele vitreg al gheișei Alina San nu are vreo șansă și ar fi băgat doar ca umplutură, deoarece încă mai păstrează funcția de lider Anjin al Tineretului Bovin Liberal al seniorului Klaus.
Oarece surpriză o constitue rocada făcută de samuraiul Rector Mitică care era până nu demult pe prima poziție la Samurai, iar acum îl secondează pe tânărul copchilandru Bodea ce a căpătat și titlul de sensei ca să dea bine la proști.
Rectorul Mitică speră totuși să intre în tagma Samurailor și datorită apartenenței sale la tabăra SIE condusă până nu de mult de un obi plecat tot de la Iași, care i-a fost student și anume: MRU.
Pe vremea când Rectoru Mitică era trimis ca plenipotențiar la Curtea Împăratului soRoș, MRU i-a pus-o în cârcă pe Alexandrina San- o gheișă din clanul de la Dojo-ul lui Monica San Macovei. Asta era și pe post de gardă de corp al Rectorului Mitică.
În fine, Lista scurtă se încheie cu un ninja din garda seniorului Klaus care îl precede pe omul ce asigură finanțarea campaniei. Este Alexandru Muraru, un obi ajuns ninja fiindcă are un frate ronin la Curtea sasului.
Dacă acesta este Tabelul care tabelește candidații la Camera Derutaților, apăi bomba vine la Camera de Samurai unde sunt băgate două gheișe care au halit multe semințe de la shogun Vasile.
Una e Capula listă pe post de prospătură în Dojo, iar hailaltă e gheișa Miaela San, o muiere rea de muscă pe care bâzdâcul nu o lasă să se retragă dintre gheișele de serviciu…
Da până la urmă Onoarea nobiliară a Partidului lui Alina San prevede ca în situația când vor pierde războiul, capula nobilime să-și facă harakiri prin sepuku!
Hai!