SCUFIȚA MOV

Am rămas uimit în urma pstării unui articol inedit pe care l-am șeruit pe pagina mea de facebook prin care se făceau aluzii deosebit de transparente și suficient de credibile cum că Ghiță pe postul Lupului a halit-o pe CORDUȚA pe care a prins-o la el în vie cătând struguri acri, când multe persoane care s-au apucat de comentat pe marginea articolului „au înfierat” cu mânie proletară manifestarea golănească a lupului care s-a înfruptat hulpav din carnea fragedă și neprihănită a Scufiței Mov.
Nu știu de unde i se trage CORDUȚEI apetitul pentru bufnițe mov, dar cu siguranță că la un moment dat și-o fi vopsit bufnița ei în această culoare pentru a o face mai atractivă în fața cucului Lupului.
Mă rog…„de gustibus non disputandum”, dar să revin la bufnițele noastre.
Uimirea mea colosală este legată de câtă credibilitate poate avea această japiță băsistă care a servit și continuă să servească în continuare Sistemul perfecționat de Javra Ceacâră! Oare chiar atât de tare s-au prostit românii încât pot credita la această oră cu 54% încredere DNA și pe șefa ei în ciuda ticăloșiilor puse la cale și executate în timp de aproape zece ani?
Oare avem o lume atât de tembelă încât să pună botul la aceste mascarade de doi bani cu lupta anticorupție televizată prin care se manipulează prostimea?
Tot de zece ani afirm în scris fără echivoc faptul că această curvetă de 2 m înălțime care a jucat baschet de performanță dat fiind fizicul ei a ajuns ce a ajuns în primul rând că era fica unui procuror șef ceaușist – prin urmare ștab al vechii nomenclaturi – și urmarea Facultății de Drept a devenit pentru fetiță ceva firesc, împinsă de numele lui tat-su și puterea lui, efortul ei intelectual fiind fără doar și poate acela de a se prezenta la examene când îi permitea cantonamentul.
Doctoratul a venit de la sine înțeles și între două masaje între coapse s-a rezolvat și ăsta!
Cum dracu să o vezi neprihănită ca pe o copilă crudă pe această ștoarfă care a servit sistemul băsist tocmai pentru că avea calități de jigodie fără scrupule și a intrat în circuitul futălăilor din SRI și din garda pretoriană a regulatorului de ciclu al Udrei?
Poate nu vedeți că între cățeaua blondă Nuți care bate acum la porțile Raiului băgând boala Necuratului între mari ierarhi care salivează ca la vederea unei lămâi și paparuda Laura este doar o diferență de craci și nimic mai mult?
Sunt două scârbe de muieri ale căror bâzdâc a băgat zâzanie între futălăii din Servicii, iar dominația lor alături de alte specimene ca Alina Bica, Roberta Anastase și alte fufine din sfera politicii sunt de fapt la rădăcina tuturor relelor!
Ghiță se laudă gradual conform unui plan bine pus la punct despre aluziile că ar avea dovezi cu Procuroarea Porno și deocamdată face jocul unui tip din Servicii dispus să își vândă scump pielea într-un război care s-a acutizat ulterior căderiii Imperiului Javrei Ceacâre – așa cum am prevăzut și cum de mult era de așteptat.
Este posibil ca ideea compromiterii viitoarei unelte a lui Băsescu să fi făcut parte dintr-un plan dinainte stabilit pentru situația – previzibilă de alt fel – de a se fi ajuns aici, moment când șantajul ar rezolva ce nu poate rezolva alte soluții…
Ori chiar nici acum nu vedeți că toți – prin apartenența la diferite structuri – aparțin unui același întreg, al unui același sistem ticăloșit care până în 2014 a fost controlat oficial de Băsescu și camarila sa care acum s-a scindat în grupuri de interese și se vânează în dorința de a salva cât mai multe averi dobândite prin jaful României?
Chiar nu vă prindeți nici azi că Ghiță, Ponta, Zgonea, Kovesi, Coldea, Bica, Livia Stanciu, Aspazia Cojocaru, Zegreanm etc erau din aceeași Mare Unitate și ascultau de ordinele Masoneriei PPE căreia i se închina și Băsescu în schimbul devalizării nestingherite a României?
Dragnea nu face parte din clan, dar ȘTIE pe fiecare cui i se subordonează și acceptă să rămână în politica mare făcând sluj la orice strănut al unor căței!
„Întărâtă-i drace!” – a ajuns astăzi singura speranță a acestui popor debusolat care stă în continuare la televizor mâncând semințe și făcând galerie de pe margine unor curve ordinare care se înfruntă în public dorind ca prin asta să dovedească prostimii că nu ar fi vinovați cu nimic.
Neprihănita Laura CORDUȚA este o curvă băsistă de joasă speță care a pus umărul la greu pentru dărâmarea Justiției în România, iar mascarada cu dosarele făcute unui X sau Y nu sunt altceva decât perdele în geamul lupanarului de lux care se numește politica românească!