BĂSISMUL CA STARE A NAŢIEI

 

valiza

A reuşit guvernatoru nost’ neîncoronat al magraonilor de la Costeşti ( Băse să trăieşti!) să dividă ţara. Nu este important acum cîţi sunt de partea lui Băsescu şi cîţi sunt împotriva lui. Important e că se disting foarte clar aceste două tabere.
Ceea ce este curios, e faptul că în tabăra înverşunaţilor antibăsişti sunt foarte mulţi contestatari ai lui Ponta şi Antonescu, dar culmea, nu pentru neîndeplinirea promisiunilor electorale economice care să ducă la îmbunătăţirea traiului amărăştenilor majoritari, ci doar că nu au potolit setea de răzbunare „a vulgului”.
Pe Băsescu l-au ridicat masele de „rom’ni” cărora le plac manelele, iubesc ieşirile de weekend pe orice toloacă unde se poate ajunge cu jeepanul şi încinge un grătar pe care să sfîrîie şi să fumege cu miros îmbătător o halcă de ceafă bulgărească de porc, o roabă cu mititei sau o scrumbie sărată „de Dunăre” adusă din Basarabia, după care să curgă în valuri PET-urile cu bere cu reclama lui Dorel de la televizor. Lor le-a plăcut hăhăitul vulgar, apelativele obraznice „păsărică”,”ţigancă împuţită”, „găozari”…
Lor le place golăneasca senzaţie că Băse regulează obligatoriu toată haita de căţele în călduri de care se înconjoară, iar „sex-simbolul” Elena Udrea de mult e gestantă în visurile erotice ale lăbarilor beţi cu rachiu de pufoaică şi bere la PET. Ăştia sunt prelungirea „membrului” băsescian.
Admiratorii lui băse automat ştiu cîteva manevre simple la gugulator şi la I’Phone şi primesc de la un centru de comandă dirijat din umbră de structurile generalului Coldea – via Lăzăroiu – cîte un leu pentru fiecare coment de atac sau de apărare probăsescu. Aceşti mucenici ai prostiei şi desfrîului sunt dirijaţi prin intermediari cu studii înalte şi consolidate – care în timp au fost racolaţi şi răsplătiţi cu frumoase stipendii constînd în funcţii bine remunerate. În mod obligatoriu această gaşcă de postaci băsişti mobilizaţi şi biciuiţi de perversa sumă de un leu bucata, au nume false de animale reale sau de organe sexuale cărora li se ataşează de obicei denumirea „Shengen” pentru a se recunoaşte uşor batalionul de retarzi din care fac parte. Lor li se dau felurite teme de atac care sunt transmise prin 3-4 intermediari din laboratoarele Cotrocenilor, dar obligatoriu sunt siliţi să atace şi să jignească făţiş orice persoană care îşi exprimă o opinie de dezgzust faţă de escrocul demis de la Palatul Cutreicoceni.
Clitoris Shengen, Penis Curcanul Shengen, Ouăle Preşedintelui Shengen, Băşina Shengen Parfumată, sunt de obicei numele favorite a acestei scursuri ale populaţiei româneşti care stă de veghe şi lucrează în ture pe internet în diferite centre. Obligatoriu aceste tîrîturi nevertebrate prin ale căror vene curge căcat lichefiat atacă în haită susţinîndu-se cîte minimum 2-3 odată, cu injurii şi invective denigratoare la adresa oricărui om oripilat de regimul marinelului de la Bucale.
În schimb, băsiştii elitişti, cei racolaţi din mediul universitar sau din rîndul ziariştilor rămaşi şi fără bani de o pastă de pix, au un altfel de comportament. Ei au beneficiat de o pregătire specială de la secţiuni specializate ale structurilor şi au fost stimulaţi ani de-a rîndul cu favoruri serioase dîndu-li-se funcţii fantomatice la diferite instituţii „de cultură”, ziare şi site-uri care trag clopotele guvernatorului „mitică”.
În cazul ăstora nu este vorba de 1 leu comentul, aici sunt aleşi oameni capabili să compună texte şi să emită idei de manipulare referitor la clasa politică, la actuala putere, la egalitatea dintre politicienii care aparţin oricărui partid politic – căutîndu-se ca prin nivelare să fie estompate toate ticăloşiile făcute de regimul băsist. Ăştia lucrează de obicei ca formatori de opinie.
Este de la sine înţeles şi vizibil şi de pe Marte că după ce au devalizat ţara timp de opt ani, tactica hotărîtă sus în ceruri a fost aceea de spargere a găştii şi disiparea în tot felul de partiduleţe şi organizaţii nonguvernamentale finanţate pe sub masă tot pe filiere presidenţiale. Teorema este ca din atîtea entităţi să meargă fiecare separat chiar scuipîndu-se public una pe alta pentru credibilitate şi dacă măcar una singurică va reuşi să „ia faţa” unui electorat prostit, toate celelalte cioburi să se lipească urgent cu „superglu” reîntregind gaşca nemernicilor.
Este de fapt singura lor şansă, este unica metodă de a înşela vigilenţa maselor. Să fie preluate teme care „ustură”, teme de interes civic, de nemulţumire pe teme ecologiste care dor, dar care apoi să fie asumate de o asemenea fărmătură pedelisto-băsistă ascunsă în chiloţii lui Udrea sau în tubul cu unguent a lui MRU.
Momentan bătălia se dă pe internet, pe reţelele de socializare îndeosebi, deoarece prin organizarea pusă la punct de diferite structuri care mai sunt fidele deocamdată tîlharului de la Cotroceni – de frica unor meritate represalii – sunt foarte bine organizaţi şi de aceea par foarte mulţi şi crezi că sunt o mare entitate.
În realitate stilul lor agresiv oripilează omul de rînd, omul normal, cu bun simţ şi educaţie sănătoasă. Pe asta se mizează. Personal am vrut de cîteva ori să-i testez, să-i verific, să văd care le este gradul de inteligenţă şi le-am intrat în joc cu vocabularul ordinar specific lor – recunoscut cu abrevieri internetiste de chat, cu grave greşeli gramaticale datorată necunoaşterii elementare a limbii rom’ne şi am văzut cu cine am de-aface…Am şansa ca pe lîngă educaţia bună ce am primit-o în primii şapte ani şi a „pereţilor de cărţi” ce am apucat să le citesc de-a lungul timpului, să fi crescut într-un cartier rău famat cu mulţi copii din generaţia mea care „s-au mutat” la Şcoala de Corecţie, cu „gagici” care îşi provocau deja avort la 13-14 ani, cu lideri pîrnăiaşi care după o lună de libertate înfundau din nou puşcăria…
Îi auzeam vorbind, le-am învăţat jargonul, dar ştiam că primesc urgent una peste gură de la mama sau tata dacă scăpam măcar o prostioară auzită. De asta sunt azi mai tare în clanţă dacă vreau decît jegoşii ăştia de băsişti şi de multe ori simt nevoia firească de a le trage un cap în gură şi de a le umple cavitatea bucală cu fecalele lor abjecte.
Aceşti sărmani proşti nu cunosc că există şi se formează şi în opoziţie cu regimul băsescian alte structuri ostile lor şi nu este departe ziua cînd condiţiile democratice vor fi fost instaurate, nu vor mai fi de partea lor nici Parchetul, DNA, ANI, CSM, CCR şi multe din actualele structuri conduse de Coldea.
Încet încet, pe nesimţite – exact cum le place ciocoilor de la Bruxelles – se va intra în normal şi ceea ce astăzi pare imposibil datorită contrelor puse de instituţiile băsiste, va fi într-un viitor nu prea îndepărtat aşa.. Nu ştiu dacă eu voi mai apuca să văd aceste lucruri, dar sunt foarte sigur că nu degeaba se contabilizează asăzi în linişte toţi aceşti ticăloşi, toate aceste lepre care sub minciuna anticomunismului sunt cei mai perverşi duşmani care au lovit naţia română în negura istoriei. Ponta şi Antonescu temperează doar – prin aşa zisa coabitare – nerăbdarea maselor de a le „bea sîngele”. Au promis la marele licurici că vor prelua puterea fără convulsii şi că vor asigura întronarea democraţiei dar nu au promis nimănui că sistemul democratic nu va aduce pe ticăloşi în faţa justiţiei şi că aceasta nu va face dreptate. Asigurarea democratizării postcomuniste a României fără convulsii sociale este testul obligatoriu care trebuie să-l treacă Ponta şi Antonescu în ciuda dorinţei arzătoare a majorităţii poporului de a-l vedea pe Băsescu spînzurat cu capul în jos în Piaţa Revoluţiei şi scopit pe viu cu un cutter tocit de la creioane. Însă asta ar însemna debarcarea lui Ponta şi Antonescu şi asta nu se va întîmpla.
Cine are urechi de auzit să audă, cine are creier să-l folosească, nu fac decît să deschid mintea unor inşi ticăloşiţi de regimul băsist ce au ocupat diferite funcţii – aleşi sau numiţi – şi să ştie că sunt listate şi stocate toate afirmaţiile şi IP-urile lor, urmînd ca atunci cînd se va fi eliberat justiţia de trădători, vor fi aduşi legal în faţa completelor de judecată şi vor plăti toate relele făcute şi hoţiile. Vor fi mutat averile în conturi străine? Vor fi trecut vilele, terenurile, iahturile pe numele soacrei lui văru Dorel ? Nimeni şi nimic nu va împiedica societatea românească să acţioneze cu calm şi hotărîre să facă dreptate. Chiar urmaşii ticăloşilor vor primi nota de plată! Şi trădarea de patrie este un delict capital!
Să nu creadă cumva vreun politician din actuala putere că atunci vor fi ei la adăpost! Nu ! Doar numai că atunci nu vor fi doar o parte hăituiţi de justiţia părtinitoare şi nu vor mai fi condamnări politice ca în prezent şi fiecare va da seama pentru hoţiile făcute sau pentru trădare de ţară.
Aşa că mîna de băsişti organizaţi care sunt pe post de lipitori ce sug sîngele societăţii într-un procent de maximum 25% din cei ce mai suntem rămaşi în România, vor tebui să înveţe că roata vieţii se-nvîrteşte şi aşa cum după noapte vine zi, după iarnă vine vara, tot aşa după rău va veni inevitabil şi binele.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!