BULIBASA IASULUI, CHIRICA, A DAT MASURA PUTIRINTEI SALE!

Ați văzut! O bună bucată de vreme l-am lăsat în plata domnilor și „duamnelor” de la DNA Iași pe gherțoiul magraonilor din Moldova, șuțul escroc Mihai Chirica, o bragladină ineptă și hoață pe care Ghiță Nichita – pe atunci aghiotantul lui Dragnea Dumnezeu – l-a pus pe scaunul de WC murdar de diaree politică la Primăria Iași.
Așa cum s-a scris chiar și în presa ieșeană „de dreapta” – aservită, aproape în timp real, escrocul din Țigănași a fost pe tot parcursul carierei sale politice din vârful PSD Iași, umbra și mâna cu care își ștergea găoaza cufurită Gigi Sulă Tare (acum moale), drept pentru care, la apus de soare, când veneau chipurile să-l omoare procurăresele de la DNA București, Nichita a lăsat cu limbă murdară de bucile lui Dragnea drept urmaș la tron, pe aghiotantul său pe care tot el, ca să-și capaciteze umbra să adere la Omerta, îl făcuse Viceprimar PSD.
Până atunci, actualul Bulibașă Chirica, bulibășise suficient de tare Iașul, încă de când era numit (năimit?) pe funcția de Director Tehnic al Primăriei și era unealta lui Gigi, care semna blestemății și ținea mâna căuș să încaseze Șpaga,
Omerta a făcut ca Gigi și Mihai să fie nevoiți să nu se dea în gât unul pe celălalt, iar legăturile anormale dintre un tuciuriu șuț și ambasadorul Klemm al lui Soros pe Pământ, au beneficiat de o intervenție rapidă a ultimului la Curva Justiției, ce a dat ordin să fie puse sub buci toate dosarele celor doi ticăloși.
Degeaba a venit OLAF la Iași în anchetă, degeaba au documentat jaful de zeci de milioane de euro produs Uniunii Europene de cei doi bandiți, interesele politice ale PPE, partidul lui Gyury Soros – așa cum PNL e partidul nazistului Klaus – au mers mână în mână cu numirea Curvei drept jungherul Parchetului UE. De aia jigodiile din România #rezistă, de aia mafioții pradă țara, DNA a ajuns acum în labele murdare de căcat politic ale PNL și a Uniunii Scuipați România…
Cetățenii Iașului sunt de două categorii: oi bătrâne pesediste care au fost anesteziate de-a lungul anilor să voteze necondiționat orice bou ce era prezentat drept Taur, sau caracudă intelectuală de tipul creierelor șterse cu DELETE la capitole importante de viață și setate din lipsă de experiență practică cu motoare de căutare tip Google, Opera,, etc
Intelectuali „de rit nou” cu enormă suficiență mentală, buze subțiri țuguiate, de Țuțeri ai cunoașterii și ai adulației față de Sasul Nazist, au inundat PNL și USR, împărțindu-și o piață liberă total astăzi.
PSD a răămas cu un electorat în degringoladă, imbecilizat și manipulat până la timorare, care crede că „domnul” Chirica este încă membru PSD! Ăsta nu a fost niciodată în viața lui nu membru PSD, dar nici al altui partid decât acela ce l-a putut susține pe el, cel cu care a putut controla și exploata Mafia al cărui lider a devenit. Sunt prea mulți moși și babe care nu știu că Bulibașa nu a fost băgat în canalizarea WC-ului cu capul înainte și nu s-a tras apa după el când a început să guițe în gura mare împotriva părinților săi de facto, alias Nichita și Dragnea, deoarece expulzarea lui din partidoi ar fi însemnat alegeri anticipate locale la Iași, ceea ce nici challengerului BOUdea de la PNL nu i-a convenit, pentru că știe ce încredere are PNL la Iași.
BOUdea visează la ziua când îi va lua locul lui Chirica, pentru a unifica mafia PSD cu cea liberală, pentru ca mai apoi să se pună la cale al doilea val de abuzuri și de jefuire a Iașului, așa cum era pe vremea când doi bandiți ca Relu Fenechiu și Gigi Amoroso prăduiau în bună înțelegere.
La Iași este posibil din acest motiv ca să avem un „premare” de la USR, pentru că Uniunea Scuipați România are o mare trecere în rândul imbecililor telectuali din universități și firmele multinaționale ce nu au niciun habar de probleme efective despre viață și ceea ce înseamnă o Admenstruație Publică și cu ce fel de tampoane se controlează ea…
Buunn…acești hypsteri tembeli cu diplome cu ștaif se cred deștepți în cap și afirmă că-s neprihăniți, ca liderul lor zBârna, care e curat în ochii gestapoviștilor lui Johannis. Va veni vreun papagal cu titluri universitare, științifico-fantastice, care va promite că vor face virtual Iașul Port la Marea Adunare Națională, că vor aduce investitori ce vor ridica la Valea LuPulului un combinat de miere și la Ciurea unul de Lapte Praf și pulbere. Și mulți tembeli din ăștia care au în vene Google și Windows 10 îl vor vota, pentru că li se pare posibil și – n-așa? – nu este un penal în funcții publice! El, omul lor curat ca lacrima Vioricăi Dăncilă că nu mai este ce a vrut ea să fie, va trebui să cunoască din prima cum să gestioneze treburile de administrare al acestui mare oraș intrat total pe mâna Mafiei, va trebui să aibă cunoștințe solide de Gospodărie Comunală, va trebui să reziste presiunilor așa zișilor dezvoltatori care fac case pe verticală pe orice petic de teren fără să le pese de oraș, de nevoia lui acută de Parkinguri supraetajate pentru vreo 50000 de autoturisme din Bucium în Copou și din Tătărași în Păcurai, din Nicolina în Dacia.
Iașul cu Nichita și Chirica a dovedit că a fost un oraș condus de trei mârlani comuniști și limbiști turnători la fosta securitate, dacă îl adăugăm în capu la listă și pe Moș Chiorpec Simirad, tatăl ideologic al ultimilor doi târtani.
Suntem ajunși de râsul cur…cilor, de batjocura Hârlăului, Hușului, a Dângenilor și Săvenilor din Botoșani, suntem pur și simplu decăzuți la nivel de Târg cu pretenții de oraș în amintirea unor vremuri apuse.
Cum se poate numi felul deplorabil în care Bulibașa a pregătit Iașul pentru o lună de sărbători de iarnă? Ieșenii se pot uita măcar la televizor și pot vedea cum arată alte municipii mari și orașe mai mici care nu au nici o jumătate din Bugetul Iașului, gen Piatra Neamț, Suceava, Bacău, Brașov, Cluj, Timișoara, Caransebeș, Craiova, Arad, Oradea, etc
Iașul? O târlă prost și urât ornată cu ciurucuri vechi rămase de pe vremea de glorie a lui Gigi Sulă Tare (acum moale), până a predat Iașul pe mâna Primarului Privat al centrului – Iulică năMall. Ăsta e cel care conduce în fapt Iașul, ăsta sponsorizează și face bani grei la „bara-bara” cu Nichita și azi cu Chirica! Tot centrul – din Piața Unirii și până la Palat (PALAS) – e al lui, el bagă banul în becuri colorate, în roți scrânciob puse tâmp, cu nasul în pereții blocurilor, cu pitici și Moș Crăcilă (nici Crăciun și nici Gerilă)…
În rest, Iașul este al nimănui, adică al prostimii votante, al celor care se mulțumesc cu nimic, fiind prostiți cu 300 de metri de stradă ca în București și de un Complex Comercial ca PALASUL, unde ieșenii vin să-și lase ultimul leu, unde funcționează un fel de Stațiune de odihnă și distracții care înghite banul ce îl împart hienele. Asta s-a dorit, asta avem, votați ieșeni pe oricine, că tot prost veți vota.
Nu m-aș mira de nimic! Nici ca actualul Bulibașă să fie candidatul oricărui dintre cele trei partide care contează, că este o imperioasă nevoie ca bragladina să-și securizeze averea făcută numai prin furăciune!
Totul s-a făcut și se face sub nasul și oblăduirea DNA Iași, o cloacă de viermi mafioți care colcăie pe hoitul orașului și apără lotrii de Lege.
Mergeți din curiozitate după ce se întunecă din Copou în Tudor Vladimirescu! Coborâți la Universitate, Fundație, Independenței, Elena Doamna, Tudor… Vei întâlni niște rahaturi de doi bani veșnice, aduse probabil din Dacia, Alexandru, Galata sau CUG, reparate, cârpite de ITP sau DSPM, care au rămas cred în ultimii trei ani pe stâlpii de iluminat stradal, fără ghirlande, fără instalații mișcătoare sau multiplu colorate cum ar fi de la Vaslui și Bârlad mai încolo!
Chirica a intrat în dizgrația PSD și Iașul a fost lăsat ultimul pe lista guvernării. E un cal mort care pute a hoit tocmai de la București. Nu a primit fonduri, pentru că PSD știa că le aruncă în buzunarul Bulibașei și a Staborului său. Nu este nici în grația PNL, pentru că se dușmănește de moarte cu BOUdea, un pui de securist ce visează să îi ia tronul actualului tâlhar inept.
Orice s-ar vota, Iașul va rămâne un Gorod la marginea unei gubernii mai mult rusești decât europene! Doar Gauleiterul Johannis să se îndure și să-l impună pe Bulibașă drept lider al comunității sale de jivine loiale SIEși…