ANUAL, SE JOACĂ PIESA „REVOLUȚIA ROMÂNĂ”

S-a declanșat stagiunea anuală a Teatrului „REVOLUȚIA”!
Ca unul care a trăit „pe viu” această mascaradă de Lovitură de Stat organizată de bandele de securiști și nomenclaturiști PCR ce acumulaseră averi – dar nu se puteau folosi de ele – profitând de dorința sagace a țărilor occidentale de a pune mâna pe România cu toate bogățiile ei materiale și umane, profitându-se de visul nemărginit al Austriei și Ungariei de a reface Imperiul, dar și al lui Gorbaciov de a finaliza misiunea primită de a distruge comunismul și mai ales URSS, din interior, pe cale pașnică. Cei mai atroce securiști ai lui Ceaușescu, cei cu funcții cheie și privilegii enorme, s-au coalizat și au pactizat în secret cu dușmanii tradiționali dând Lovitura de Stat.
Pentru a fi credibili și pentru a se putea ulterior metamorfoza mimând Democrația de operetă, javrele securiste și nomenclaturiste l-au folosit pe Ion Iliescu – agent străvechi al KGB-ului – ca pe un cocon pe care l-au înfășurat într-o gogoașă de mătase, ca să-l scoată înaintea poporului prostit de o propagandă bine strunită și bine coordonată, drept Salvatorul României.
La acea vreme am căzut și eu oarecum în plasa țesută, doar că eu m-am aruncat cu capul înainte în vâltoarea timpului și – fiind un veșnic justițiar rebel – m-am înscris imediat în PNL ca să înot împotriva curentului. Eram regalist, doream reluarea istoriei de unde o întrerupseră tancurile rusești eliberatoare, eram împotriva lui Iliescu, în care vedeam trecutul imediat de care aș fi vrut să scăpăm atât pentru mine, cât mai ales pentru fiica mea… Mi-am înfruntat părinții, pe care îi iubeam, îi respectam și pentru a căror bătrânețe am părăsit mirificul Ardeal în care mă desăvârșisem ca adult, dar care mi-au făcut o experiență de viață pe care moldovenii de acasă nu aveau cum nici măcar să o bănuiască.
Am trăit de atunci prin voia lui Dumnezeu treizeci de aniversări ale acestei Lovituri de Stat, pe care propaganda securist-nomenclaturist-comunistă continuă s-o numească fals, Revoluția Română.
Azi ȘTIU, sunt ferm convins, că totul este o mascaradă, un teatru ieftin jucat de cele mai mari jigodii ale neamului românesc, pornind de la Ion Iliescu, Adrian Năstase, Petre Roman, Traian Băsescu, Klaus Werner Johannis și toate uneltele lor mai mari sau mai mici, plasate în funcții cheie ce au asigurat falsa imagine pentru Occident că România a luat-o pe drumul democrației.
Ceva mi-a părut că nu este „cusher”, ceva mi-a sunat fals, încă de prin anii 90, când acei securiști – înaintașii celor de azi – mimau o disidență în Grupul pentru Dialog Social ce a fătat „golanii” și Golaniada, care chipurile se opunea regimului Iliescu!
Ei bine, ceea ce intuiam eu atunci, astăzi este o certitudine! Golanii de atunci au rămas și au fătat puișori proaspeți sub gardul Republicii Securiste România!
Andrei Pleșu, Ana Blandiana, Gabriel Liiceanu, Ion Caramitru, Mircea Cărtărescu, Victor Rebengiuc, Oana Pelea, etc au fătat coordonați de Soros ce i-a finanțat pe cei din #rezist, pe actori fără glorie ca Marius Manole, Florin Călinescu, Andrei Caramitru, judele Vasilică, și o mulțime de jurnaliști fripturiști ca o jurnalistă eșuata, Cristina Țopescu, Oana Stănciulescu, sau Cristian Tudor Popescu…
Securiștii au exercitat o puternică propagandă de învăluire și de spălat mințile celor tineri mai ales, ale celor din generația care are azi 30 – 45 de ani.
Știți ce este curios? E curios cum de 30 de ani aceștia luptă cu comunismul, cu o himeră pe care au plasat-o numai la PSD, deoarece -n-așa? – PSD este partidul emanat din PUNR, din fosta formațiune politică a lui Ion Iliescu, pe care îl țin în vitrină ca pe Lenin în Mausoleu și-l arată lumii perpetuu ca fiind Părintele Comunismului.
Este un fals grosolan și un uz de fals! Foștii securiști, nomenclaturiști, unii direct trădători și complotiști de mâna a opta contra lui Ceaușescu și a României, s-au machiat și s-au costumat special să joace rolul unor disidenți pentru ca după Lovitura de Stat să apară în rolul de mari democrați martiri ai neamului, care fuseseră ostracizați de rudele și prietenii lor din rândul întâi al securității și nomenclaturii PCR.
Aceste jigodii autodenumite GOLANI în anii 90, care au preluat apelativul de la autorul principal al Loviturii de Stat, Ion Iliescu, sunt și azi, după treizeci de ani tot aceia care luptă si dă-i si luptă cu fantoma comunismului.
Între timp, s-au infiltrat și au preluat toate pozițiile cheie din statul român, penetrând TOATE partidele, toată clasa politică și au azi gura mare că vor să extermine ei comuniștii din PSD, comuniști care sunt cel mai puțin comuniști și chiar cu cei mai puțini securiști infiltrați printre ei, dar nu atât de puțini ca să nu conducă de la vârf destinul acestui partid în care generația mai veche încă mai crede și-l votează din nostalgie și în ciuda jigodiilor…
În fiecare an în luna decembrie se prind într-o horă națională toate târâturile neamului românesc ajutați pe față de canalele Tv care sunt gurile de foc ale aceleiași Propagande, începând cu Antena3, România Tv, B1, Realitatea Securității, ProTv, Prima, TVR, etc
Toate jigodiile profitoare începând de la Johannis în jos, până la un obscur reporter Tv și orice politician de duzină, apar în „prime time” să povestească proștilor care au uitat și ceea ce nu știau, cum au făcut românii cu vitejie Revoluția în 1089 și câte jertfe de sânge au dat pentru o libertate iluzorie. Javrele securist-nomenclaturiste, pentru a avea credibilitate și pentru ca să nu cumva să revină pe Tronul de drept Regele Mihai, sau să nu se facă cu adevărat alegeri libere, așa cum au făcut alte țări fost comuniste ce sunt astăzi cu adevărat țări democratice, au pregătit un scenariu minuțios pe termen lung.
Culmea tembelismului la români, este că ei au fost dresați să creadă și să perceapă faptul că doar călăii care i-au ucis sunt eliberatorii și salvatorii lor!
Securiștii de ieri au puit și și-au plasat odraslele în funcții de putere, în timp ce ei „s-au sacrificat” și le-au făcut averi fabuloase, nemuncite, pe care le fac cadou unei viitoare clase ce nu are decât un gând: niciodată, dar niciodată, averile lor furate să nu poată fi confiscate și să devină imposibil de folosit, așa ca pe vremea lui Ceaușescu1
Diaspora? O masă de manevră prostită și forțată să plece din țară din obligație a hienelor față de stăpânii lor, să le livreze mână ieftină de lucru și specialiști de înaltă calificare pentru care ei nu au cheltuit niciun cen…Acum i-au setat să scuipe părinții și fosta țară în care s-au născut…