CE BINE-MI PARE CĂ LUAȚI ȚEAPĂ!

Am intrat pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru localele din acest an la Iași.
Sincer să fiu, muncesc exact ca o furnică harnică la acest eveniment încă din prima zi de la blatul USL când pușcăriașul Fenechiu a făcut înțelegerea cu pușcăriașul Nichita sfidând nu doar bunul simț al omului de rând, dar și naivitatea majorității ieșenilor cuprinși de acea furie oarbă prilejuită de posibilitatea de a da de pământ cu Javra Ceacâră și regimul ei ticălos care a distrus România.
Degeaba am strigat atunci la voi și vă imploram să nu-l legitimați pe mârlănetele infatuat și ticălos Gheorghe Nichita încă un mandat, că a făcut blat cu escrocul Fenechiu și sunt pe aceeași mână, în aceeași mafie, dar erați cu toții prea înverșunați și încrezători că forța imensă a acestei alianțe USL vă va răzbuna și vă va răcori sufletele.
Tot timpul am intuit perfect și am cunoscut în culise mârșăviile și golăniile din clasa politică, pentru că pe mine m-a preocupat dintotdeauna să știu adevăratele motive pentru care nu ne este bine, ci dimpotrivă, ne ducem pe tobogan spre pierzanie! Mai ales că am fost 23 de ani în PNL Iași unde am încercat să fac ceva pentru a ne fi mai bine, unde m-am implicat cu naivitate în diferite proiecte politice în care am crezut la acea vreme cu toată ființa mea, unde am adus bani de acasă, unde am pus la dispoziția partidului mașina personală cu benzina mea, cu munca mea, precum și alte mijloace personale pentru a duce la îndeplinire proiectele în care m-am implicat, dar mi-au trebuit 23 de ani ca să mă trezesc și să am puterea în sfârșit să mă rup de gașca penală ce s-a constituit în jurul lui Fenechiu.
De cealaltă parte lupt de vreo douăzeci de ani cu tot ceea ce a fătat PSD-ul în Administrația Publică Locală începând cu cameleonul Constantin Simirad și ajungând – iată! – la pupilul său, actualul primar interimar Chirica.
Ca unul care a lucrat în aparatul primăriei ieșene între 1995 – 1999, dar și în cadrul altei primării încă din tinerețe undeva într-o reședință de județ din Ardeal unde am condus acel „Citadin” local în calitate de Director General, vă declar cu mâna pe inimă că sunt un tip hârșâit prin multe de viață și cunosc prea bine moșmandele și parandărăturile care se fac cu nonșalanță încă din vremea lui Ceaușescu până astăzi, doar că acum ele se fac fără nicio frică sub protecția mafiei care a proliferat și s-a întărit.
Mă lupt cu multă ură și determinare cu tot ceea ce a creat prin ticăloșia lor Simirad, Nichita și Chirica, având în timp complicitatea unor așa ziși adversari de fațadă numiți Fenechiu, Marius Bodea, Marius Danga și chiar Cristian Adomniței!
Din acest motiv, în primăvara anului trecut – ținând cont de facilitățile apărute prin modificarea legii partidelor politice – am avut ideea de a iniția un partid cetățenesc al adevăratei societăți civile pe care l-am numit Alternativa Civilă.
Am dorit pur și simplu să ofer acelor oameni din Iași, cinstiți și curați, neînregimentați politic și care nu se ascund în spatele unor ONG-uri care chipurile reprezintă societatea civilă dar în fond beneficiază de fonduri masive, atât dinafara țării cât și din bugetul local, pentru a se substitui societății civile pe care clamează cât îi ține gura că o reprezintă și sunt plătiți să o distrugă și să o manipuleze – oferindu-i  posibilitatea de a putea alege în 2016 în fruntea lor niște oameni cinstiți și onești, buni profesioniști în domenii conexe Administrației Locale.
Mai mult decât atât, prin anunțarea înființării acestui partid cetățenesc și demararea procedurii de legalizare am intenționat în subsidiar să-mi legitimez vocea pentru a putea să atac în mod deschis pe acei farisei acoperiți prin presa locală, dar și hienele din clasa politică ieșeană care în prag de alegeri se metamorfozează instantaneu îmbrăcându-și blana de oaie peste cea originală de lupi. Dintr-odată li se îndulcește glasul, limba se încleie de la mierea vorbelor meșteșugite și piepturile firave de stârvuri politice li se umflă ca și la curvele gonflabile…
Am pornit cu convingerea că avem 50% șanse de a primi aprobarea de înființare de la Sistem, dar chiar și cu aceste șanse am pornit cu hotărâre să ne așezăm în fruntea acelora aidoma nouă care sunt în stare să moară de gât cu fiarele ticăloșite decât să accepte și să înghită a fi călcate pe gât.
Din acest motiv respingerea de către „câmpul tactic” a înființării legale a Alternativei Civile nu ne-a afectat prea tare, deoarece am avut pregătite și variante de avarie ce le-am pus la punct dinainte.
În primul rând am adoptat tactica de a nu pune toate ouăle în același coș. Am convenit din timp să ne despărțim și să acționăm ca și entități oarecum diferite, cu misiuni paralele, dar indirect să convergem în a ne duce la îndeplinire scopul. Și scopul principal a fost acela dacă nu am fost lăsați să facem bine, atunci am hotărât să producem cât mai multe pagube dușmanilor printr-o luptă de gherilă de uzură, prin lovituri fulger precise de comando și retragere imediată fără pierderi.
Faptul că nu am anunțat candidații noștri la funcții de Primar și consilieri a fost iarăși o tactică ce ne-a permis să nu discredităm și să facem rău unor oameni de valoare ce ar fi devenit cu siguranță ținte pentru șacalii din partidele vechi, mai mari sau mai mici, a grupurilor de interese.
Încă de când am știut că vom fi loviți de Sistemul aflat în complicitate cu mafia politică locală am hotărât să-i acordăm întregul sprijin în caz de eșec domnișoarei consilier-avocat Anca Preda, pe care am văzut-o de mult și am urmărit-o încă de când s-a dizolvat PPDD-ul că este un om de valoare, rectiliniu și o bună profesionistă. Din acest motiv am contactat-o și i-am oferit la schimb – total dezinteresat – întregul nostru sprijin moral, logistic, ca și Planul Tehnic de restructurare și de îmbunătățire a activității de Gospodărie Comunală întocmit de adevărați profesioniști care sunt gata în situația când câștigă funcția de primar să i se alăture și să se pună la dispoziția ei cu profesionalismul și experiența lor.
Acum să revenim la campania electorală. După cum constatați, este o imensă mârșăvie! În primul rând năimiții din Presă sunt loviți puternic în pălărie și ei fac cea mai mare gură în emisiuni sau fițuici cu tiraj de scară de bloc pentru că Legea din acest an a limitat drastic abundența de mijloace de propagandă care determinau reptilele politice să sifoneze bani bugetari pentru a-și face reclamă deșănțată sfidând nu numai legea, dar și opinia publică.
Presari gen Dobașu, Ciobotari, Florin Ghețău, Georgeta Condur, Ovidiu Mihăiuc, etc se plâng cu lacrimi de robinet cu garnitura stricată că toți candidații nu au chipurile vizibilitate și – vezi Doamne – lumea nu poate alege în cunoștință de cauză că nu le cunosc programele…
Este desigur o mare minciună, în primul rând pentru că majoritatea candidaților NU AU programe serioase, programe realiste întocmite de profesioniști, în al doilea rând când sunt aduși din obligativitatea legii în emisiuni, li se pun de către moderatori întrebări inepte și neprofesioniste, întrebări puerile și aride cu titlu de can-can și nicidecum despre viziuni sau intenții practice.
Așa cum este presa de amatoare și proastă, e în fond și societatea, pentru că presa nu poate și nici nu vrea să-și asume rolul și să-și facă menirea de formator corect de opinie.
Presa se dedă la josnicii murdare făcând mai voalat sau mai direct jocurile unor reptile politice aflate chipurile în partidele ce au fost, sunt și se mai vor la putere, cu toate că aceeași presă făcută de oxiuri intestinale se dă lovită între alegeri că avem o clasă politică proastă și coruptă.
În ceea ce privește prestația celor două așa zis mari partide parlamentare ce fac de un sfert de secol jocurile pe eșichierul politic românesc și pe care uneltele lor din Media le arată asiduu în vitrină escamotând cu bună știință concurența ce constă din partide mici nou înființate și oameni noi ce s-au hotărât să se implice în politică luând taurul de coarne, putem spune că vor lua de această dată cea mai cruntă lovitură – direct în barbă și în moalele capului.
La PSD, penalul viceprimar Chirica menținut de mafia roșie în continuare să apese pe butoane, precum și păstrarea unor ipochimeni mizerabili în staff-ul de campanie și pe listele de consilieri cu aceiași reptilieni vechi și cunoscuți de când lumea ca Sorin Iacoban, Cătălin Bulgariu, Victorel Lupu, Vasile Câtea, înseamnă păstrarea pe funcții ai tuturor hoților obedienți  din aparatul primăriei și ai Consiliului Județean plus Prefectura.
De cealaltă parte – la așa zișii lor adversari pe față cu care fac blatul de prin 2006 – am numit PNL-ul, treaba este la fel de mârșavă.
PNL-ul a fost căpușat de mult de Relu Fenechiu și alegerea la Cotroceni a lui Johannis a facilitat menținerea pe poziții de forță a păduchilor prin intermediul lui Andrei Muraru ce a devenit consilier prezidențial. Mai este posibil asta și prin exercitarea din pușcărie a puterii și a influenței chiar de Fenechiu prin intermediul unor securiști expirați ca acel general în rezervă Tiberiu Simion și alții foști în subordinea lui care constituie o falangă ce sprijină mafia fanechistă.
Prin intermediul lor niște nulității infatuate și pline de sine se burică la lumea din partid acționând în forță și menținând o teroare despre care multora le este frică să și vorbească.
De mult le spun și le prorocesc că vor lua un puternic pumn în cap la aceste alegeri, iar procentul lor obținut va fi sub 15%!
Cu ideologi ca acest ins găunos care are știința și bărbăția în barba călugărească numit Marius Danga pe post de ideolog și de „totum factum”, cu un trufaș infatuat și narcisist precum Marius Bodea care mai e și un mare misogin pe deasupra, PNL va avea cel mai mare eșec din ultimii 16 ani încoace! Și merită!
Să ai la conducerea Filialei niște pațachine gen bunelu Mitică și nepotu Costeluș lipiți de peretele PNL ca nuca cu bălegar și să te lași condus de niște tembeli înfumurați, ce rețetă mai sigură spre dezastru poate fi? Și toate astea în asistența pasivă a gloatei, dar și în aplauzele și mângâierile îndatoritoare a Organizației de Muieri extaziate de lidera Miaela, tânărul boboc de babă expirată și prea mult folosită?!
De asta am satisfacția unei datorii împlinite! Așa cum am spus deschis încă de mulți ani, dacă nu sunt lăsat să fac bine, îmi este mai ușor să fac rău! Și chiar dacă nu pot face asta direct, cu siguranță că am reușit întocmai ca în artele marțiale să folosesc energia adversarilor și să-i bat prin ipon.
Ce bine-mi pare că luați țeapă măi tovarăși jigodii!