DAILY NEWS – ELECTORALE

A sosit circul!
Nu, nu e Cirque du Soleil din Montreal, este chiar circul nostru naţional şi autohton…A început Campania Electorală!Electorale
Prea puţin ai să vezi că îşi bate cineva capul să-ţi explice cum văd ei politica la Parlamentul European şi ce ar avea de gînd să facă şi să dreagă pe acolo în numele României.
Doar liberalii încearcă destul de timid să se axeze în campanie pe intenţia lor ca viitori parlamentari europeni să spună ceva, dar sunt estompaţi de ga-ga-iala celorlalţi concurenţi – în mod special USD – care îşi axează campania pe tromboane demagogice şi populiste, de parcă ar urma alegeri parlamentare naţionale şi aflîndu-se la putere, se laudă cu nişte chestii care le-ar fi făcut ei pentru binele „rom’nilor” care „s’nt” foaaarte mulţumiţi de Ponta şi Guvernoi.
La Iaşi, inepţii – care oricum nu au nimic altceva în creierul de gînsaci – bagă adînc lăboiul în teşchereaua cu bani publici aruncînd masiv cu mici, bere şi Saturnalii la Ciric şi în Parcul Expoziţie în babe şi moşnegi care au fost aduşi de guvernările anterioare şi actuala, să saliveze la orice sărbătoare în care li „se dă”, sau li „se bagă”…

http://adevarul.ro/locale/iasi/luna-pomenilor-electorale-iasi-edilii-urbeiofera-alegatorilor-mici-bere-bani-muzica-alegeri-1_535f464d0d133766a82fb474/index.html

Atîta ştie PSD-ul, atîta face!…Deocamdată ÎNCĂ sunt la butoane şi au bănetul pe mîna lor, dar imediat ce vor fi răsturnaţi şi această generaţie de calici bătrîni va „ieşi din sistem” nu vom mai auzi vreo două secole de nulităţi ca al de NICHIRICA şi ciracii.
Tot aici trebuie să menţionăm în urma evenimentelor aflate în desfăşurare începînd de ieri cînd a fost băgat la „sbîrnă” judecătorul lui Voiculescu de serviciu, că Felix The Cat a devenit veriga slabă a USD şi după cum văd io că îi mieliţă fleoanca mahalagioaicei de ţaţa Grecu şi răcanului Gradu Tudor, în scurtă vreme – în caz că macaraua de la DNA îl ridică pe Mogul – isteria Antena3 va produce o fractură în USD, pe motiv că papagalii de Ponta, Tata Socru, cumnatul Ministru al Justiţiei şi „procororiu-şăf” pus de însuşi Premier, nu au făcut ceva serios să smucească Justiţia şi să-l salveze pe Motan.
Io v-am zîs! Deja indignarea anteniştilor a atins cote culminante şi nici chiar dom’ derector Gîdea care scoate tot felul de docomente „şoc-şoc”, bombă-tiribombă, par să nu poată bara drumul către inevitabil…De asta zic io că în acest caz – cînd nu va mai fi nimic de făcut – îşi vor băga picioarele în ea de alianţă şi în locul liberalilor, azimutul se va schimba pîn’ la toamnă pe PSD…Atunci să te ţii pupincurism şi n-ai să mai auzi de niciun liberal bolnav de hemoroizi…
Despre Fotbal Club MRU, PDL-ul lui Buldogu’ şi partidul în blugi mulaţi pe bucile lui madam Nutzi, ce să zic, nu mai au multe lovele pentru campanie, că nu mai sunt la butoane, aşa că scot şi ei cu ţîrîita din ce au şutit pînă acum, dar oricum asta nu le dăunează, că oricum îşi pot număra pe deş’tele de la o mînă procentele ce le vor avea – în avans, încă! Oricum, nu-i votează niciun om în plus decît au rămas ei şi voturile se vor împărţi la trei. Tot atîţia candidaţi vor merge de la ăştia la Bruxelles indiferent că bagă miliarde de euro în campanie sau că bagă 23 de cenţi…
Am ajuns şi la iubiţii mei liberali şi am să mă refer aici doar la dragii de ei – foştii mei colegi 23 de ani de la Iaşi…
Videoclipul electoral al „Eurocampionilor” are şi părţi bune ca idee, dar e plin şi de tîmpenii marca „omul de marketing” – că el se laudă că e Ştabul Campaniei…Mă refer indubitabil la Doftorul Danga Langa.

http://www.youtube.com/watch?v=z7Ztgyc0K0M#t=162

Chiestia cu filmările prin oraş a echipei în diferite cartiere în prima seară de campanie şi prezentarea „eurocandidaţilor” de către colegi, ar fi în esenţă ceva frumos şi unicat faţă de pămpălăii de la USD, dar mi se pare de tot rahatul să-l scoţi la înaintare pe un ins ca Doboş Tort care a făcut mare rating pînă mai acu vreo doi ani la ziarele locale cu can-canurile de la Finanţe şi de scandalurile sale amoroase…Mă mir că nu l-aţi pus şi pe WiCl Chirilă să prezinte vreo copchilă racolată în PNL.
Dar cea mai mare tîmpenie posibilă măi Dangă, e să prezinţi doi candidaţi pe care ţi i-a pus Ţara pe listă de la Iaşi şi tu să îi prezinţi diferenţiat!
Io ştiu că voi nu credeţi că va reuşi niciunul din ei să acceadă în P.E. şi domnişoarei Vartic îi acordaţi şanse sub zero, dar de aici şi pînă a o umili pe această profesoară de matematică, e cale lungă.
Adică îi pui pe toţi lobyştii din partid să spună poezele şi să-l ridice în slăvi numai pe tînărul Doctor Murariu (jos pălăria în faţa sa), să dea toată lumea mîna numai cu el şi să ţii fata alături doar de decor! Numai nişte ageamii inepţi care fac politică după ureche pot produce asemenea inepţie într-un clip electoral!
Eu să fiu în locul domişoarei Vartic pur şi simplu m-aş revolta şi v-aş întoarce spatele pentru că sunteţi nişte misogini ordinari şi nişte bădărani de duzină.
Mă rog la Dumnezeu şi să se întîmple o minune aşa cum o prevăd eu şi PNL să obţină un scor neaşteptat de mare pentru că valul aversiunii faţă de USD este în continuă creştere şi să se întîmple ca Laura Vartic să obţină postul de europarlamentar!
Atunci, aţi merita în cel mai fericit caz un suav scuipat între felinare de la această domnişoară.
În rest, succes lucrărilor şi apă la păpuşoi, măi Dangă!