PORTUL…POPULAR…

“Cu portul facem ce am vorbit. Se supără, nu ştiu cine se supără, dar eu cred că este mai bine să avem mai mult capital privat şi mai mulţi investitori, iar toţi banii îi lăsăm pentru investiţii, nu-i luăm la buget”, a declarat Victor Ponta, aflat într-o vizită electorală la Constanța alături de primarul Radu Mazăre.ţăranul Mazăre
Înțelept grăit-ai viteazule! Tot poporul a căzut pe spate de cît de bine şi inteligent voroveşti bibicule…
Păi doar ţi-a zis Predoiu – ăl mai erect jurist – că te paşte mare primejdie de faci golănia, da’ mătale nu şi nu!
Şi Crin Antonescu ţi-a tot şoptit la ureche – mai voalat, să n-audă lumea – că Ramona d’aia a ţinut timona, că Portul popular nu se vinde, bre!
Adicătelea de ce ne-am bucura noi românii că zici mătale că „vom avea mai mult capital privat”? Adicătelea Voi veţi avea, că privat se înseamnă că-i ascuns în căcatul din privata voastră, nu?
Şi „că vom avea mai mulţi investitori” de ce să ne bucure? Adicătelea tot mai mulţi baroni pesedişti vor spăla banii murdari în Portul popular de la Marea Neagră, nu?
Hai sictir Domnule Premier, noi chiar nu vrem să credem asemenea gogoriţă şi-ţi mai spunem că ne dorim chiar să se adeverească previziunea colegului mătale de meserie – dom’ Predoiu – şi să scrii vreo cîţiva ani pe blog, ca nen’tu Năstase!
Io şi mulţi alţii atît îţi mai spunem – aşa cum le-am tot zis demult şi huţupanilor NICHIRICA cînd or hăcuit teii şi restul copacilor din Iaşi – veţi crăpa dracului în curînd, că de prostit, nu mai puteţi prosti multă vreme poporul ăsta…