HA, HA, HA, HO, HO, HO, HI, HI, HI.

Să nu iasă Băsescu Președinte dacă nu mor de rîs!
Auzi bre ce transmisie „live” la Anteriana 3: Congresul Partidului Conservator! HA, HA, HA, HO, HO, HO, HI, HI, HI.
Cei trei membri „dă partid”: Felix The Cat, Piedone şi „Dănel” Costeluş i-au chemat pe „colegii de guvernare” Attila, Victoraş Litle Cat şi Genărariu Izmană – şi cu ajutorul unor figuranţi plătiţi de Intact de pe la emisiunile cu public – au pus-o de-un „congres”!…
Haiul lumii şi altceva nimic, stimaţi telespectatori. Sincer am zapat toate canalele Tv şi am văzut că nimeni nu transmitea. Nici BBC, nici Euronews, nici Al Jazira, nici Tele M….M-am prins imediat că va da în reluare CNN care a preluat moşmanda de la Anteriana 3 cu care cică e asociat…
Booon…în studio, cea mai neapetisantă blondă a postului, gagica aia – Andreia Stroie…Probabil că o ţin p’asta pe motiv că au ratingul prea mare – ce nu prea este credibil – că în curînd ajung la peste 100% şi s-au gîndit să-l mai scadă aducînd pe sticlă matracuca asta…
Lîngă ea, generalul politruc Paulică Abraham – advocat al penalilor, abonat la TV „în direct”, profesor de drept şi supraponderal.
Omu s-a pus pe rostit „neşte” voroave meşteşugite în care a făcut elogiul apologetic al renumitei Şcoli de cadre „Ştefan Gheorghiu” ce era pe vremuri o Universitate care pregătea tinere lăstare „dă partid” – ceea ce astăzi din păcate, nu mai e…
Moş Teacă de la Meliţie îi tot dădea cu pledoaria, pîn’ ce s-a înfipt la microfonul Sălii de şedinţă Dănel, care a „dăşchis” adunătura dînd cuvîntul unui obez cu părul alb care era cică Lider de Sindicat.
La care Sindicat (probabil la Anteriana 3), n-a spus nimeni, dar a grăit preţ de un sfert de oră fără sonor, că între timp madam Stroie se întreţinea cu un profesoraş din societatea civilă a Bucureştiului ce explica cui voia să-l asculte cît de bine conduce actualul guvernoi, Republica.
Primul „especial guest star” care a luat cuvîntul în deschiderea ostilităţilor după moşul de la Sindicat, a fost….a fost! …Attila! „Io ember”!
Omul a spus-o pă şleau că el e consilierul lui Hunor pe probleme de moşmande electorale şi de nu le convine poa’ să-i pupe „vissza”,drept la „sheg”…
A urmat la megafon The Cat Boy – care a zis că se simte onorat că Băse l-a poreclit pe el „pisicu” în comparaţie cu bătrînul motan Felix…
Musiu Victoraş a început peroraţia că ei împreună au luptat să-l dea jos pe Chior timp de treimii şi ceva de zile, dar că nu mai e mult (cam 200 cică) şi vor extermina ei Regimul Băsescu, pen’că încă se mai luptă, ducînd la îndeplinire visul omenirii: „dreptate pînă la capăt”!
Acu’ Doamne iartă-mă, io nu ştiu cum să iau ştirea, că mi se pare asta cu dus-întors!
Adicătelea ce vra să zică Pisoiul, că după ce Băse trece în lumea drepţilor latifundiari ei vor subjuga Justiţia şi se vor răzbuna „că le arată ei” lor? Sau poate că motănelul o fi vrut să zică exact că atunci cînd pleacă Marinelul, acolo-i capătul…?!
Oricum o dai, oricum o iei, e cert că ăştia şi numai ei ne vor nouă binele şi desigur e musai să-i alegem!…
Ce mai zicea Pisoiul? Păi le mai zicea că noroc cu paridul lor conservat şi cu paridul lui naşu Ginărariu că împreună cu ungurii – umăr la umăr – este cert că vor cîşliga alegerile, ceea ce alţii din dreapta Tatălui, „nem tud”! Că ei d’aia merg pe liste comune pe care este şi tovarăşa ministru Gramatinni – slăvit fie-i numele în veci!
Pisicul a elogiat pe tînărul şi excepţional de competentul Ministru al Agriculturii – Dănel – ce a pus o vorbă bună pe lîngă Dumnezeu să plouă cînd şi cît trebuie! Datorită harului său, România a reuşit să fie pe o creştere economică spectaculoasă!
A urmat apoi la pupitrul (de comandă) însuşi Mareşalul Izmană ce a salutat scurt „să trăiţi” şi s-a oprit fără să adauge „bine”.
Cică la ora 13 vor fi alegeri în direct şi mă grăbesc să văd dacă tot Dănel va fi reales „Oberchelner” sau îl roteşte cu Piedone, că se grăieşte la colţurile mesei rotunde, că Dănel e racolat de structurile PSD să-l propulseze Şef la Tineretul Revoluţionar.
Şmecherul de Ponta a reuşit să le smulgă celor trei membri de la PC promisiunea că da căca ndidează la preşedinţie, ei şi ungurii îl vor subţine…Io îs chiar curios!
HA, HA, HA, HO, HO, HO, HI, HI, HI.

One thought on “HA, HA, HA, HO, HO, HO, HI, HI, HI.

Comments are closed.