IPOCRIZIE LIBERALĂ

Am ajuns pe ultima sută de metri ca să zic aşa, din campania asta electorală. Nu ştiu cine va ajunge în turul doi şi nici cine va cîştiga…Aşa cum tot am mai spus, mi-e perfect perpendicular cine va fi marioneta de la Cotroceni, pentru că pe mine oricum nu mă reprezintă.
Sunt om de dreapta, sunt liberal, dar sunt şi un anticomunist şi antibăsist feroce.
Am fost împotriva lui Antonescu şi a construcţiei USL la momentul respectiv şi mi-am vărsat năduful în multe articole ce le-am scris la momentul formatării acelei construcţii care avea ca scop demolarea lui Băsescu şi a regimului său. Cînd vedeam cu cîtă ardoare susţine acea alăturare împotriva naturii Fenechiu şi gaşca lui, mă îndîrjeam şi mai tare, pentru că ştiam că tot ce susţin aceşti fripturişti arivişti este rău pentru partid şi pentru liberalism. Am fost tot timpul conştient că de acea dată proverbul „te faci frate cu dracul să treci puntea” nu va funcţiona. Mai ştiam că de fapt se îndeplineşte o mare mîrşăvie – care la Iaşi a legiferat şi oficializat mafia politică ce a distrus oraşul sub comanda  lui Nichita şi Fenechiu.
Ca antibăsist, am înghiţit pînă la urmă găluşca acceptînd cu mare neîncredere promisiunile lui Crin şi a lui Ponta că vor pune capăt Regimului Băsescu. Ce a fost, ştim cu toţii şi nu are rost să mai reiau.
Trădarea PSD-ului a venit pentru mine ca un fapt firesc şi nu m-a surprins cu nimic. Am fost imediat de acord şi m-am bucurat că Antonescu s-a fript şi a înţeles că liberalii nu au ce căuta niciodată alături de noii comunistoizi securişti.
Am salutat ideea lui Crin de a încerca o unificare a dreptei aşa cum o vedea el – cu unele compromisuri, ce-i drept, dar nicicum cu nişte compromisuri majore care să frizeze doctrina şi identitatea partidului şi aducerea înapoi a ticăloşilor regimului lui Băsescu care au răpus Ţara.
Ce a fost şi cum s-a întîmplat, deja ştim şi asta şi nu are rost să dezvolt aici.
Această coaliţie care s-a format şi care s-a transformat în „noul” PNL s-a făcut numai prin trădare şi vînzare a unor inşi de nimic, care cu toate că au vechime în partid chiar şi de la reînfiinţare, nu au dovedit nici cel mai elementar simţ patriotic şi de recunoştinţă sau de mîndrie – acceptînd cu iuţeală să facă nişte trocuri cu cei mai înverşunaţi duşmani, doar pentru a se salva de la o eventuală puşcărie, sau pentru a parveni politic pe căi oculte.
Ceea ce a ajuns acum PNL sub conducerea lui Johannis, Petrache, Atanasiu, Orban şi prozeliţii lor, e jalnic şi umple de mînie masa de membri liberali care doresc să facă cu adevărat o politică a bunului simţ cu oameni de onoare şi nepătaţi.
Din acest motiv afirm cu toată tăria că aceia care susţin că-l votează pe Johannis doar pentru motivul că este reprezentantul PNL, le spun deschis, în faţă, că sunt nişte ipocriţi ordinari şi că de fapt nu sunt decît nişte inşi fără morală care îşi găsesc justificare de doi bani în afirmaţia că altfel ajunge Ponta Preşedinte.
Sincer, îi înţeleg pe votanţii PSD. Ei au de votat o persoană care este în fruntea partidului lor, le reprezintă interesele, idealurile, chiar dacă pentru o mare parte a populaţiei acestea sunt contrar dorinţei majorităţii în acest moment.
Johannis nu reprezintă pe adevăraţii liberali şi nici liberalismul!
Johannis este susţinut în primul rînd de gaşca băsistă din PDL care a devalizat ţara dîndu-i loivitura de graţie după nenorocirile aduse de PSD de-a lungul anilor şi mai este şi reprezentantul găştii de nemernici din PNL care văd în partid doar un mijloc de satisfacere a nevoilor personale sau de grup, fără a se gîndi măcar o secundă la popor.
Adevăraţii liberali nu dau votul unui ticălos impus prin mîrşăvii de culise în fruntea partidului – muşcînd chiar mîna celui care i-a întins o îmbucătură de carne!
Adevăraţii liberali se luptă cu aceşti impostori arătînd deschis toate ticăloşiile şi opunîndu-se din toate puterile, pentru ca „adevăratul” PNL să continue să existe cu orice sacrificiu, împreună cu Crin Antonescu sau fără el!
Nu poţi să fii de acord ca adevărat liberal şi să dai votul ascunzîndu-te după copac de propria-ţi conştiinţă şi făcîndu-te că nu vezi ceea ce vede şi un orb(an) că nimic nu mai este liberal: nici imnul, nici staff-ul de campanie, nici sloganurile, nici însemnele, sigla, culorile, nici chiar doctrina!
Partidul este vîndut băsiştilor şi există mari şanse ca pînă la parlamentarele din 2016 el să dispară şi toţi ticăloşii să se reunească sub sigla sa nobilă!
Numai cei care au vreun interes să parvină, sau să acceadă în viaţă, în carieră mai uşor – pe căi oculte – pot mima armonia şi susţinerea faţă de Johannis!
Ipocriţii, laşii şi impostorii, nu acceptă cizma pe gît în loc să se ridice şi să spună răspicat că nu pentru acest partid au ales liberalismul!
Pînă cînd Dreapta în România nu va avea în fruntea ei un om integru şi nepătat aşa cum a fost şi este Crin Antonescu – cu slăbiciunile şi greşelile sale asumate – nu va putea învinge Stînga.
În fond, bănuiala mea care se va dovedi realitate, este aceea că de fapt Regimul Băsescu nu are nicio apăsare dacă iese Ponta Preşedinte, au suficiente pîrghii şi bombe amorsate care vor exploda chiar cu un Preşedinte socialist. El va fi legat de mîini de prevederile constituţionale şi va fi ghidonat strîns de instituţiile cheie ale statului „de drept” ce vor face încă destui ani de azi înainte jocurile. Democraţiile occidentale vor veghea ca întregul să fie sub control şi aproape totul va fi la fel ca şi cu Băsescu, cu excepţia zarvei televizate de prost gust din aceşti ultimi zece ani.
Îmbogăţiţii din politică ce au devalizat Ţara se regrupează sub denumirea de Dreapta şi au acaparat singurul partid care este emblematic şi care ar fi putut să lupte pentru o renaştere reală.
Băsiştii au nevoie să cîştige de fapt alegerile parlamentare şi locale din 2016, pentru că numai atunci vor reveni la butoane şi la pîrghiile puterii. Prezidenţialele sunt doar o furtună în paharul cu apă şi constitue o ţintă falsă.
Votaţi-l dar pe neamţ şi spuneţi că sunteţi liberali…!