MIHAI CHIRICA – UN MARSAV CARE COMITE GAINARII LANGA MARILE TUNURI

Mare zarvă mare, la canalele tuturor deontologilor din țărișoară de Ziua Femeii, CÂND SE REPETA ÎN BUCLĂ CĂ SIREACUL Dom Premare al Iașului – Bulibașa Mihai Chirica „a suferit” un accident de circulație taman în ajunul zilei de 8 Martie! Repede la bolniță cu el, într-o rezervă specială pentru împărați ai țigănimii ciorditoare.
Ei bine, te așteptai poate ca purtătorul de instrument să se fi grăbit acasă, la cea de a treia nevastă oficială din viața lui – tumultos de amoroasă (e tzigainer, are sânge iute și inimă zburdalnică) – dar un tembel de reporter local s-a scăpat și a grăit că șarlatanul bulibașă venea de la Stadion, unde tocmai se disputase meciul Poli Iași – Dinamo. Oricum el n-are nicio treabă cu fotbalul, dar greaua moștenire de la Nichita l-a învățat că e locul electoral unde poate prosti mulți idioți.
Asta nu ar fi mai nimica, e treaba lui până la urmă ce face în timpul liber de sâmbătă seara, dar altceva e problema! Primarul Iașului – care imediat vă va cere votul ÎNCĂODATĂ, pe lista unui partid de care încă nu e sigur – conducea El personal, un autoturism doin parcul auto al Primăriei Municipiului Iași! Desigur că există o mulțime de tembeli cu puțină școală veche, comunistă, care sunt pradă nostalgiei de pe vremea când erau țesătoare la „Mătase Victoria”, „Țesătura”, sau CFS, care merg pe stradă și cu mijloacele de transport în comun și se închină când trec prin fața unei biserici făcându-și o cruce mare la vedere, sau doar cu limba în gură, rugându-l pe Domnul să-l mai scoată încă odată Primar pe Mihăiță...
De ce? Păi el a asfaltat orașul, a înlocuit liniile de tramvai, a pus pavele pe nisip pe toate trotuarele Iașului, a etc ș.a.m.d…. Nimeni nu gândește la câte blestămății a făcut acest ipochimen pervers, ticălos și hoț în cei vreo douăzeci de ani de când călca cu grijă, pe vârfuri, ținându-se lipit de pereții de pe holul primăriei ca nu cumva să atingă sau să supere vreo femeie de serviciu ce ștergea pe jos cu teul învelit cu un țolic muiat în apă puturoasă cu clor.
Puradelul Mihăiță era pe vremea aceea un tinerel sub „treij” de ani, adus ca recompensă de Moș Chiorpec Simirad pentru merite deosebite dovedite în calitate de Șef de Punct de Lucru la IASICON, pe când îi văruia vila cocoțată abuziv și ilegal pe coama dealului Miroslava, alături de câțiva privilegiați ai săi care au dat naștere Platoului Însorit, în frunte cu Ghiță Cheșcu – un finanțator tradițional al hoților Simirad, Nichita și puțin Chirica.
Peste tot Bulibașa Mihăiță se prezintă drept „inginer”, dar asta e un primordial fals și uz de fals, deoarece el a terminat Geologia și a ieșit un fel de ge-olog, mai mult olog. Ei bine, acei geologi care chiar își fac meseria scormonind adâncurile pământului în căutare de zăcăminte aurifere, cărbune, neferoase, feroase, care ajută minerii direcționând fronturile ce urmează a fi atacate, ăia sunt numiți pe bună dreptate Ingineri, deoarece munca lor chiar presupune gândire și cunoștințe matematice laborioase, geotehnică, etc, dar un puțoi care a terminat – se zice Liceul Național cu medie mare (legenda spune că ar fi fost șef de promoție, dar nu se recunoaște cu nimic la el asta) – s-a orientat spre o facultate cu gândul să rămână în Iași și să practice cu totul altă meserie, de constructor civil, e prea de tot!
Caracterul de șulfă, de mazetă hahaleră, de șarlă a brunetului bulibașă ce a bulibășit Iașul în toate funcțiile și calitățile pe care le-a avut la primărie, este evident.
Nu mă opresc aici să explic neștiutorilor care votează, câte prostii capitale și ireversibile au făcut în lungul a două decenii (2000-2020), tâlharii și incompetenții ce au stat pe WC-ul din biroul Primarului din Iași! Nu am nici timp, nici spațiu, nici răbdare. Lumea e prea slab pregătită intelectual, prea prost informată de Presă, prea manipulată și mai ales prea superficială ca să gândească câtuși de puțin cu creierul mic la niște standarde minime pe care ar trebui să le aibă un Primar de localitate, mai ales al unui municipiu reședință de județ de talia Iașului.
Chirica și banda lui de escroci au ales cu bună știință și în cunoștință de cauză să pună pavele pe nisip pe toate trotuarele din Iași și nu a respectat nici măcar normativul tehnic de a fi folosit un nisip de râu SPĂLAT de partea levigabilă, un nisip monogranular, de o anumită dimensiune, care ar fi trebuit să fie stabilizat cu un procent de 4-5% cu ciment în stare uscată. Așa prevăd Normativele, dar toți au fost corupți, de lnspectoratul de Stat în Construcții, diriginte de șantier, Protecțoa mediului, jurnaliști, consilieri locali de toate culorile politice, etc.
Așa cum am scris și avertizat eu în nenumărate rânduri în mod PUBLIC, acești criminali au nenorocit Iașul determinând POLUAREA aerului cu particule fine de praf dispersat în aer, amestecat cu noxele din gazul autovehiculelor, prin folosirea ca strat suport un nisip „pufar” din râul Prut, total inadecvat și contraindicat, pe care îl scotea firma constructoare IASICON din râu, cu mijloace proprii și îl puneau nespălat, necernut și neamestecat cu ciment, direct pe trotuare, iar ulterior au montat pavele presate din beton (biscuiți). De aici S-AU FURAT BANI CU NEMILUITA (de ordinul zecilor de milioane), iar Poliția, Parchetul, DNA, s-au făcut în bloc că nu văd deoarece sunt părtași egali la jaf!
Nu că au furat nemernicii aceste sume de bani este problema cea mai gravă, ci CONSECINȚA de astăzi, când aerul Iașului a devenit de nerespirat, într-un oraș în care nu mai există industrie grea! Culmea ticăloșiei care se derulează chiar în prezent, este că actualul Ministru al Mediului – Costel Alexe – este și el o jigodie de om care în mod ipocrit critică și latră în patru zări în mod electoral la adresa lui Gabriela Firea (asta e tema de campanie a PNL), că Bucureștiul e poluat, dar Iașul, de unde provine acest flaifuter ipocrit, este cel puțin la fel de poluat. O doamnă din Iași a reclamat acest lucru în mod public, TVR a preluat-o și i-a adresat ministrului întrebarea, la care el, inocent a bâlbâit încurcat că va cerceta. Ce să cercetezi loază nemernică, ce, adică, nu știi de unde ai plecat tu la București, sau te temi că jigodiile din fruntea PNL îl vor impune pe Chirica drept candidatul Agamiță Dandanache la Iași din partea PNL, iar tu ești un trepăduș yesman ce nu te poți opune?!
Cam așa se fac jocurile. Accidentul în care a fost implicat Chirica denotă doar CARACTERUL său infect, comportamentul său de Șnapan Dictator fără nicio urmă de frică; conducerea mașinii instituției care a fost cumpărată și este întreținută cu banii contribuabililor e doar un fleac de nimic pe lângă tunurile care le dă, pe lângă abuzurile pe care le face el ajutat și susținut de mafioți potentați din Iași și de pe la București, că Mafia a sugrumat toată România. Acest lotru oedinar nu cheltuiește nicio lețcaie din salariul său de ciocoi nou sau din avrerea imensă făcută numai prin furăciuni ca să alimenteze propria lui mașină cu care ar trebui să se deplaseze înafara programului de licru!
Cum, Țiriac a fost prostit(?) de alți doi afaceriști ieșeni cu interese majore ca Mihai Chirica să rămână la putere, că fac pe dracu în patru (turneu internațional de tenis la Arena Ciric pe care o controlează Mafia) – manipulare ordinară și grosieră – nu rămâne altceva ieșenilor decât să se lase încă o dată și încă o dată manipulați de Sistem, de securiști, de javrele de orice culoare politică și să îl voteze la orice partid s-ar duce, ca Mafia să continue JAFUL !