„NE-AU CIURUIT! NE ÎNVINSESEU!!”

Lume idioată și incultă!
Suntem continuu încărcați cu ură unii contra celorlalți pentru ca în România să se declanșeze un RĂZBOI CIVIL! Un război între români, în care Diaspora va avea un rol important, fiind folosită ca armată de mercenari ce va cere intervenție de afară ca să elibereze România! Vor fi vânate și ostracizate câteva categorii sociale. Rezultatul acestui război civil în care suntem împinși vizibil de Javra Nazistă și ticăloșii care formează azi Puterea, ESTE DIZOLVAREA României.
„Ceilalți”, restul, sunt pleava societății, iar împotriva lor se va desfășura o prigoană de tipul celei instaurate de germanii naziști contra evreilor. Scopul principal și determinant este „solicitarea” Transilvaniei de a se dezlipi de Țară și alipirea ei la Ungaria. Între timp, românii transilvăneni sunt inoculați cu ură împotriva celorlalți „mitici regățeni” care sunt răi și leneși, proști și „nepatrioți”.
Asta se întâmplă în timp ce armata de ocupație NATO este încartiruită în România și va controla chipurile ca războiul fratricid să fie controlat și chiar dirijat în cele mai mici amănunte.
Nu mai trec zece ani până când Ungaria va anexa pașnic Transilvania sub oblăduirea UE, NATO și Rusia.
Toate aceste lucruri fac parte dintr-un plan minuțios întocmit, ce are pentru început războiul deschis cu PSD și exterminarea acestui partid cu tot cu membrii și simpatizanții săi.
Curând vă va fi frică să recunoașteți că măcar o singură dată în viață ați votat PSD.
Tineretul este crescut intenționat cu retard controlat, i se ascunde istoria acestui neam și i se spală creierul cu Globalismul!
Premizele există și sunt din ce în ce mai vizibile. Practic, în acest moment, TOTUL E PIERDUT.
Țara e decimată. Scapă cine poate!