ÎN SFÂRSIT, AVEM O TARA CA AFARA!

Ookeiiii!
Ceea ce era de așteptat și ce am intuit din ziua când Liviu Dragnea a fost arestat de sas și de gestapoviștii săi infiltrați în Servicii și Justiție, iar Viorica Dăncilă s-a dezbrăcat de costumul de baie sumar alcătuit – cu slip tanga făcut din sfoară de tapițerie – arătând tuturor de pe plajă corpul ei superb de mamaie modelată de SIE, am fost sigur de scenariul ce va fi parcurs ca dizeoza să devină solista cabaretului.
Declarațiile ei ticăloase împotriva unei evidențe și împotriva celui care probabil că a făcut om din ea – evident, după ce a dat probă de costume – anunțau că avem de a face cu o mare oportunistă și carieristă, o muiere fără scrupule ce are un vis de mărire pentru care este dispusă să calce chiar și pe un teren peste care a fost vărsat căcatul a treizecișiopt de sacale pline.
Că a fost pusă cu mâna de labagiii generalului Predoiu în virtutea luptei veșnice date pe sub masa de ospăț la gioale între SRI și SIE, iarăși este un adevăr pe care cei care citesc mai mult și analizează ce se petrece în jurul lor, îl cunosc…
Mamaia și-a începuut ascensiunea și în Partidoi, în paralel cu cea de Premier și sparring-partener al Plăvanului. Planul a fost minuțios pus la punct în laboratoarele de cercetări ale Serviciilor, unde chiar dacă există o rivalitate venită din istorie între ele – unii fiind invidiați de alții – au totuși același stăpân care îi comandă: Marele Licurici, cu tricouri CIA și NSA.
Mamaia Viorica nu a făcut nimic altceva decât să întoarcă brusc armele din direcția Statului Subteran Paralel, cu care PSD-ul lui Dragnea ducea lupte de gherilă urbană și să le îndrepte în sus, către cer, unde gloanțele oarbe trăgeau focuri ca artificiile de 1 Decembrie.
Atunci și-au luminat fața și și-au arătat arama și ultimele jeguri care cică erau acoperite și au rămas conserve de pește după ce „hilalți” au făcut pasul la ofsaid cu Pisicul Puie Monta.
Aici s-a produs lovitura scontată de jivinele cu securea la brâu! Electoratul PSD s-a descumpănit când a văzut că Premierul lor face niște gesturi de neînțeles. A FOST UN PUCI EXECUTAT SUB FORMĂ DE Blitz Krieg, când Mamaia a dat de pereți cu toți cei apropiați lui Dragnea, adică exact acei conducători din PSD care au orientat partidoiul către patriotism și suveranism – lucru care a revigorat substanțial pe mulți români care nu erau neapărat electorat PSD.
De asta se temeau jivinele din servicii ce își vedeau tot mai îndepărtate visurile unui puci al sasului nazist și al bandei de ticăloși uzurpatori din PNL ce fuseseră până acum vreo zece ani reprezentanții unui partid istoric și patriotic care a făurit România modernă.
Viorica Dăncilă a ajuns cu ajutorul securicilor infiltrați în PSD în funcții cheie – atât în CEX, cât și în fruntea unor organizații din țară – în fruntea partidului ca Președinte, urmând prin asta să devină oficial „sparring-partener-ul” Nazistului, care are sarcina de a deține încă cinci ani funcția de Gauleiter al României pentru a ne da lovitura de grație și pentru a desăvârși colonizarea țării în avantajul celor două puteri rămase azi în UE: Germania și Franța, dar asigurând și conducerea decisivă Partenerului Mare Licurici.
Rolul Dănciloaiei a fost acela – ca împreună cu o mână de unelte indicate de SS (statul subteran), să izoleze complet și să bareze ascensiunea în partid, sau chiar coagularea forțelor așa zis patriotice – loiale lui Dragnea – și să ajungă în turul doi al prezidențialelor. De fapt, scopul principal declarat de sasul nazist de pe scaunul de la Cotroceni, este acela ca în scurt timp PSD să devină istorie și în România să nu existe niciun partid de stânga iubit de popor, care să-i deschidă ochii și să i se opună cu adevărat Occidentului.
Deocamdată planul le-a reușit. Primul anihilat chiar din sânul PSD a fost tânărul intelectual Liviu Pleșoianu – un om perfect curat din toate punctele de vedere, un standard al javrelor ticăloase din PNL și USR după cum aceștia aclamă, și care ei îl propovăduiesc că numai unul de al lor ar putea fi …
Liviu Pleșoianu a fost iubit și apreciat în PSD pentru francheța lui cu care a avut curajul să i se opună chiar și lui Dragnea, Firea și Dăncilă, pentru deraierile vizibile de la interesul național și al partidului care era singur „pe piață”. Pe față l-au aclamat și aplaudat, dar șantajul asupra delegaților la Congres a fost unul real și a ieșit Dănciloaia, conform dorinței Serviciilor și al Sasului Nazist.
Pericolul lui Johannis ca USR să fie în turul doi cu Barna – omul propulsat și mânuit de Coldea – era foarte mare, în acest caz existând pericolul real ca Seviciile să nu mai poată controla electoratul de Dreapta și voturile tineretului să se îndrepte către Barna, ceea ce ar fi eliminat din joc al doilea mandat săsesc.
A ieșit la iveală atunci Dosarul fondurilor europene manglite cu finețe și profesionalism de familia Barna. Tot interesul Serviciilor, era acela de a tăia aripile noului uliu să nu ajungă la vultur în înaltul cerului, dar totodată să coalizeze și electoratul USR lângă cel al PNL ca să poată dărâma guvernul Dăncilă, guvern ce a mimat doar că vrea să rămână la guvernare, de ochii lumii, ca să nu dezamăgească total electoratul propriu.
În tot acest timp – dar mai ales în ultimii doi ani – SS a dus o muncă titanică de manipulare, cu fonduri uriașe date aiurea chiar de guvernarea PSD către SIE și către SRI, fonduri cu care s-a plătit galant Propaganda proiohanistă, care „vezi Doamne” este singura cale pentru democratizarea reală a României ca să ajungă repede și sigur „o țară ca afară”.
S-au organizat în cluburi, în organizații bine finanțate, în general românii emigrați în diaspora cu școală mai puțină, dar chiar și aceia cu liceul terminat nu au cultura și discernământul necesar să sesizeze ticăloșia.
Între timp, s-a creat artificial o psihoză în diaspora, lăsând robinetul cu garnitura stricată să picure otrava ce a dat o boală lentă, dar fatală. Totul s-a făcut concomitent cu acțiuni interne, în care presa securistă mințea cu nerușinare, denatura pe față lucrurile bune pe care populația le-a simțit direct, dar o Propagandă științifică are întotdeauna succes, convertind mințile slabe și lipsite de cultură.
Majoritatea populației nu mai citește, nu se mai informează din surse diferite, a căzut pradă lucrurilor facile, a emisiunilor Tv grobiene, cu curve de lux și cocălari îmbogățiți doar pe ecranele Tv, emisiuni cu pârliți și rupți în cur ce mestecă un fond principal de cuvinte de nivelul clasei a șasea, politicieni ticăloși proveniți din același mediu.
Era de prevăzut că PSD va eșua cu Viorica Dăncilă în frunte, care a condus partidul către dezastru! Era de așteptat ca după alegeri să fie o Noapte a Cuțitelor Lungi pusă la cale tot de Servicii, care au tot interesul să aibă controlul total, dar și acel interes ca să facă din PSD un partid cât mai mic și mai slab care să nu mai conteze în alegerile de anul viitor.
Liviu Pleșoianu nu mai este la PSD – și chiar dacă ar exista acolo, tot nu ar fi ales să conducă, e prea incomod și periculos! Nu există altă șansă să existe un partid puternic de stânga – votat de o majoritate de români – decât dacă ajung la conducere oameni curați și patrioți, oameni care în general nu au mai avut funcții în PSD, sau o alternativă ar fi ca cei cu aceste caracteristici să se scindeze și să nu mai primească în rândul lor securiști dovediți, sau fiii unor jigodii securiste!
Vom avea cinci ani de chin și jale, în care hiene flămânde ce au stat de atâta vreme lihnite de foame, au ajuns la cămara țării! Deja – la nici o lună – își arată colții însângerați, deja mușcă hulpav din trupul țării. Nu știu ce și cum să facă, miniștrii în frunte cu Orban excelează în incompetență și ticăloșie. Sunt susținuți de Presă, de TOATĂ presa, care se aliniază la rând să muște măcar o bucată de carne.
În sfârșit… tot ceea ce contează acum, este doar credința unei turme de oi proaste și behăitoare: AVEM O ȚARĂ CA AFARĂ!