REPUBLICA SOCIAL(ist)Ă ROMÂNIA

Am sufletul împăcat că am votat pe cine mi-a dictat conștiința. Am votat Marian Munteanu (Alianța Noastră România) pentru că el și ideile sale mi-au călăuzit pașii din 1990. Am fost și am rămas un rebel și un nonconformist care nu poate sta în turmă. Sunt un patriot autentic, sincer, care a văzut și a trăit multe în viața asta atâta cât este.
Nu a fost să fie, românilor le place REPUBLICA SOCIAL(IST)Ă ROMÂNIA cu burjuii și ciocoii făcuți cu palma îndoită de 50 de ani de comunism ucigător, continuat de Ion Iliescu prin ciraci până astăzi, la contemporanii ajunși acum în Administrație și Parlament.
Adică pe șleau: Chirica, Maricel Popa, Camelia Gavrilă, Câtea, Ciuhodaru, Victorel Lupu, etc. Pentru mine sunt o înșiruire de nume ale unor nulități care au tras Iașul înapoi încă 30 de ani din prostie, incompetență și lăcomie.
Pe lângă ăștia, mulți alți papagali vorbitori disipați în partide satelit care ne sunt pietre legate de gât.
Am totuși o imensă fericire că le pot râde în nas ticăloșilor care au distrus PNL și ideea de liberalism, ajungând exact în punctul ce l-am prezis de mai multe ori și iată că s-a adeverit întocmai ce am spus.
Îmi pare rău doar pentru unii foști colegi care au preferat să se scalde în mocirlă fără a fi avut măcar cizmele de cauciuc ca agronomul Cioloș – o iudă de român ardelean vândută socialiștilor libertarieni de la Bruxelles.
După cum merg treburile, la câtă mârșăvie și corupție a atins poporul român, este posibil ca prostia să meargă până acolo încât madam Gorghiu să-l impună mâine pe Cioloș ca Președinte al PNL și de aici o fuziune cu puii de năpărcă anticriști de la USR nu mai este o mirare.
Reptilele băsiste rămase în PNL se vor duce înapoi la Tătucul lăsat liber de Sistemul pe care l-a creat și care va dăinui grație intereselor comune ale castei de ciocoi transpartinici, iar din PNL va fi rămas doar o amintire în istorie…
Românilor le convine oportunismul, ipocrizia, arivismul, minciuna, șpaga, micul furtișag și nicidecum calea cinstită de a-și păstra și dezvolta propria țară.
Ne este rușine să ne închinăm, să ne afirmăm românismul și istoria milenară, ne este frică să vedem crudul adevăr în ochi! Și popii sunt în PSD!
Facă-se dar voia Domnului! Să conducă imbecilii, leprele, fariseii, ipocriții. Să ne ia alții locul care poate îl vor merita. Românii au menirea de slugi inteligente pentru alte popoare ce vor avea poate puterea și calitățile de a rezista…