DRACU NE IA !

Iote fa Ileano că a trecut și alegerile și acu știm pe ce parte o ține Johannis…
Săsălăul a mușcat landul de oftică pen’că a vrut să ne scuipe pe față strângând pe liberali de coaiele lui Alina Gorghiu și impunându-i sadicei să o țină Danga cu Cioloș. În ciuda avertismentelor venite cu duiumul de la liberalii boemi ca mine, talibani tembeli gen Bodea de la Iași sau Mișu Voicu de nicăieri, cu toții au acceptat să-și facă seppuku necondiționat, de frică a se pișa contra vântului decât să accepte să se pișe pe marionetele din conducerea PNL – unica șansă ce îi mai legitima să se erijeze în oameni politici…
Așa cum era de așteptat, singura mașină românească de tras șuturi în cur („noul PNL”) a ajuns la performanța de a-și trage singură șuturi în cur, așa că liberalii murdăriți de căcat băsist au rămas doar mici grămăjoare chircite și uscate de rahați pe trotuarele patriei spre ciuda săsălăului dependent de Monika Moskovei și sionistul Ițic Soros.
De mult am scris și am afirmat că niște unii cu tresele tatuate pe umeri și macaroane înstelate pe bretelele maieului – puși cu mâna de reptilele de la Bruxelles din invide ca să răpună și cel mai vechi partid ce a învins Istoria – vor să radă numele și simbolul PNL ca să legitimeze mafia de dreapta a Europei ce nu dorește altceva a face cu banii jidovului Soros decât să amestece creștinătatea milenară europeană cu ciuhapii lui Alah, iar apoi să iște conflicte internaționale pentru a exista motiv de retrasare a granițelor și Ungaria mumă a jidanului americanizat să devină vecină cu Rusia țaristă, cu Imperiul Otoman la Sud și cu Asterix si Obelix la Vest.
Tembelii și lingăii în genul lui BOUdea de la Iași, a lui Mișu Voicu sau pseudo-felcerul Cristian Bușoi plecați cândva din trădare de la pulpana lui Crin Antonescu s-au dovedit incapabili de o erecție mai de Doamne-ajută în fața caprei sterpe cu numele Alina și s-au trezit cu toții sugând la uger de țap german.
Spre hazul general s-a ajuns acum ca o Țurcană bearcă de la Sighiii sasului să-i ia locul nașparliei Alinuța continuând să secrete hormonii autodistrugerii.
Țoapa blondină ce s-a pus acum capră în fruntea PNL are continuu ciclu, dar în loc de sânge secretă numai venin de vorbe, crezând că așa va schimba mintea de pe urmă a românului.
Nici măcar acum în al doisprezecilea ceas reptilele băsiste din PNL nu-și schimbă discursul și atitudinea, scuipând cu presiune flegma spre PSD care din nefericire reprezintă voința majorității electoratului la alternativa numirii în fruntea guvernului a cozii de topor din lemn de tisa cu numele de Cioloș.
Liberalii – niște rămășițe nătângi a ceea ce a însemnat acum 15 ani spre exemplu PNL – au legitimat pe listele parlamentarilor români niște lepre ce au deja vechime în politică prin promovarea lor la vârf de niște personaje scabroase precum Relu Fenechiu din a cărui sfârc de uger au supt oportuniști șmecheri cu părul tuns și dat cu gel ca limbricii politici Marius Bodea sau Mugur Cozmanciuc refugiat mai nou la Piatra Neamț ca să i se piardă urma.
Acești fanți de conjuctură apar în emisiuni de scandal la Antena3 sau Românica Tv a fugarului Ghiță încercând să țină piept coaliției ad-hoc formate împotriva PNL sau pupând ridicol mâna și bucile rotunde a unei Dana Grecu, gRadu Tudor sauVictor Ciutacu. Asta e cea mai rămas din vechiul falnic (cândva) PNL și ăștia conștienți sau nu, vor duce în istorie și uitare un partid destul de iubit dar nefrecventabil multora.
La capătul opus, ieșenii se pot mândri că au votat masiv PSD de frica să nu acceadă la conducere niște flaifuteri ca tot acest Bodea, Danga, Rectoru Mitică, semințăreasa Miaela Popa sau mai tânărul vechi limbric Costeluș Alexe – cățelul de pluș al lui Relu Pușcărelu..
Lumea l-a validat bulibașă pe haraselu Chirica – un șuț notoriu (re)cunoscut ca țucălar-țărcovnic al derbedeului mârlan Gheorghe Nichita, vajnic urmaș a lui Costache Simirad, un moș Chiorpec Ciubotarul al lumii politice ieșene.
Iată ieșeni că ați legitimat hoții și incompetenții de frica hoților cu diplomă aciuiți la PNL, un partid căpușat de o gașcă de „jmekeri” cu ștaif ce se dau limbereli.
Uite că de azi înainte șuțul Mihai Chirica și tembelul hrăpăreț de la conducerea CJ în persoana lui Maricel Popa nu mai poate invoca faptul că guvernanții nu sunt de ai lor și nu îi susțin în inepțiile ce le promovează ca mai anțărț pe vremea guvernării Javrei Ceacâre. Acum Nea Drag a pus stăpânire pe harta României spunând românilor ce are de gând să facă într-un Pan de Țară, în timp ce liberalii se conofăsuiau cu sexoasa incertă Alina Gorghiu, care în loc să construiască planuri, a construit continuu atacuri la persoane din PSD, ceea ce a făcut să le crească la ăștia cota.
Iașul e încăput fără scăpare și fără nicio șansă pe mâna unor tembeli ajunși conjuctural în fruntea PSD, niște idioți care nu au niciun habar despre vreo meserie din sfera Gospodăriei Comunale sau măcar cu ceva înrudit care să le (ne) folosească în Admenstruația Publică Locală.
Lumea s-a temut de Dracu și a dat de tat-su, căci Chirica bine sfătuit și controlat de ÎPS Teo-fan PSD, de Asociația Evreilor din România, de către DNA ce lucrează asiduu să îngroape rahatul făcut de Băsescu, a ajuns o biată marionetă care se răzbună pe oricine i se opune, deoarece se crede apărat de pulpana americănoasă a lui uncle Sam ce trimite mutările în plic despre care casă revendică neamurile lui Soros pentru a o da ulterior Consiliului Local dominat de PSD să o renoveze și să o înapoieze Mossadului.
Chirica continuă din poziție mai înaltă elucubrațiile tehnico-administrative pe care le-a demarat pe vremea când era doar Director al Direcției Tehnice și era ținut în spate de inginerul Onofrei – un vechi inginer constructor care atâta vreme cât a condus Direcția Tehnică a trasat directive și conduite sănătoase pentru acest oraș. Din nefericire talibanul din Coțușca și-a făcut prin abuzuri vilă pe coama Miroslavei și CONEST l-a trimis pe tânărul hidrotehnist angajat cu pile pe post de inginer constructor să dea cu var după ce constructorii ridicau clădiri.
Țârcovnicul din Popricani s-a lipit repede de beizadelele buhaiului hrăpăreț și din zi în zi iada sare masa și Chirica sare casa și iote ce ne-a adus soarta: actualul bulibașă….
N-ar fi fost nimic dragilor cu țiganul ajuns împărat dacă haraselu ar fi avut câtuși de puțină glagorie tehnică și dragoste față de oameni mai multă decât pentru potcoava calului, dar răpănosul a dovedit în cei peste 15 ani că este și prost și infatuat și incult, pentru el funcția fiind doar un mijloc de căpătuială și de dezmăț trăgând pe calapod cam toate găinile zburătăcite prin ogradă, așa cum a văzut el la mentorul cocoș Ghiță Sulă Tare.
De unde naiba să aibă acest țigan ajuns bulibașă simț și capacitate organizatorică pe multiple domenii care fac viața orașului și a ieșenilor cât de cât suportabilă?
De unde să știe și să înțeleagă acest golan care are mai multă grijă de fericirea sulii sale decât de a sutelor de mii de oameni că Primăria are în administrare spitale a căror renovare s-a terminat de curând, de când tuciuriul era chiar viceprimar responsabil cu investițiile și Gospodăria Comunală, iar firmele de casă făceau parandărăt cu el și primarul, montând termopane proaste la ferestrele spitalelor, uși din PVC de 60(!)cm la grupurile sanitare unde o persoană corpolentă nu intră direct, dar ce să mai vorbim de invalizi pe cărucior al cărui acces este imposibil, saloanele nu au dotări cu televizoare valide în totalitate , spitalelele au cele mai proaste contracte de abonament la cablu Tv în care nu pot prinde principalele posturi românești, în mileniul trei un spital aflat sub patronajul Primăriei sau a C.J. nu are wirless gratuit pe teritoriul clădirii pentru ca bolnavii să aibă internet, personalul de deservire este enorm subdimensionat până la imposibilitatea realizării actului medical în condiții normale. De ce? Pentru că Mafia PSD reprezentată în ani de un Simirad, Nichita și acum acest inept numit Chirica numesc în fruntea sistemului oamenii Mafiei puși pe jaf și căpătuială ce sifonează banii și așa puțini alocați sănătății. Pentru că mafia ieșeană a PSD a dat în timp la București niște mahări gen dr. Cepoi, dr. Țibichi, etc. ce la rândul lor au impus în cârdășie numirea altor șefi și șefuți obedienți care nu au în cap altceva decât să producă parandărăt în folosul propriu și al ciocoilor politici care îi susțin.
Veți vedea vreun eveniment de presă pe aceste teme? Veți auzi de anchete care să dezvăluie adevăratele nenorociri din sistemul de sănătate publică ieșean?
Ați fost internat la Sf. Spiridon, la Parhon, la Recuperare, la lazaretul lui Eva numit Neurochirurgie? Ați văzut că la orice pas vă loviți de neputința sistemului de a vă ajuta? Noaptea – cu unul, maximum 2 infirmieri pe tură pe un întreg etajul – nu vine nimeni să vă golească „rățoiul” ore întregi, să vă dea o cană cu apă, un iaurt din frigider, să vă schimbe cearceaful sau bluza de pijamaua proprie din geanta de acasă pe care ați udat-o scăpând o sticluță cu apă pe care abia o duceți la gură, WC-urile NU au bare de susținere pentru invalizi în ciuda faptului că ȘI în spitale ajung invalizi, mâncarea „de regim” este refuzată chiar și de porci la cât de grețos este prezentată și de cretin preparată după aceleași 3 rețete de 18 ani, rețeaua de apă potabilă de incintă nu este dotată cu FILTRE performante și ești nevoit ca pe lângă pampers, feșe de tifon, medicamente, să-ți cumperi din chioșcul de incintă al managerului și apă plată la suprapreț pentru băut….
Ce știe talibanul ăsta incompetent Chirica ? I-ați dat girul de a vă reprezenta legitim încă 4 ani unui om fără viziune, fără elementare cunoștințe tehnice de administrație! Vă mulțumiți doar să vă dea Bonul valoric de 80 de lei anual de Crăciun ca pomană? Vă mulțumiți să vă organizeze la prețul de 10 lei din banii voștri Revelionul susținătorilor PSD unde vin foștii ofițeti de miliție și securitate cu nevestele cu părul sărmăuțe duhnind a lavandă? De asta nu vreți să vedeți că alți candidați vin în campanie cu Programe reale?
Îl admirați pe acest țigan hoț și incompetent care nu prididește să apară oriunde pe sticlă emanând prostii spre hzul națiunii în numele ieșenilor? Îl vedeți și pe el că se pricepe și se implică la fotbal unde se învârt banii negri ca și predecesorul Ghiorghi Sulă Tare? Vă mândriți cu bulibașa ajuns la a treia muiere oficială căreia îi face vilă, mașină și puradei?
Este atât de tembel încât s-a găsit el să se pișe contra curentului când Dragnea a pus pe primul loc pe listă pe turcoaica al cărui mare dfect e acela că este mult mai româncă și mai cinstită decât mulți hoți din PSD!
Idiotul dă cu parul în ouă continuu și acum atât el cât și celălalt sonat ajuns în vârful CJ vor fi ignorați de guvernanți în ciuda faptului că prostimea moldavă se comportă ca o turmă votând roșu de trei decenii!
Nu avem la Iași măcar o singură personalitate adevărată demnă de a fi făcut parte din guvernul roșu de la București. Singura șansă este aceea ca la nivel de vârf PSD chiar să-și fi schimbat mentalitatea ciocoiască și să-și fi primenit vârfurile care să se comporte dur față de ciocoimea veche ieșeană unde niște nume jalnice ca și Victorel Lupu, „boxiorul” Vasile Câtea, omul cu doagele sărite și hrăpăreț Maricel Popa, țârcovnicul bulibașă Mihai Chirica și alții rămași din preistorie să fie nevoiți să dea socoteală mai sus despre drumul banilor cheltuiți sau pur și simplu să devină oile negre ale unui partid comunistoid bazat pe elite și nomenclatură…
Am votat dinainte, conform obiceiului, șobolanii roșii pentru că așa zisa dreaptă a fost căpușată de ticăloși fără scrupule și fără credibilitate din stirpea lui Fenechiu sau al securiștilor lui Tiberiu Simion.
Nu avem simț practic, nu avem deschidere, nu știm să vedem oameni independenți dornici să se implice pentru binele obștii, în ciuda faptului că la ultimele alegeri locale ieșenii chiar AU AVUT asemenea independenți curați și nepătați.
Avem acum Administrație locală roșie dublată de o guvernare roșie! Cum este mai bine, nu? În ciuda acestor fapte, cu oamenii ce-i avem în frunte și în funcțile cheie pe plan local, NE VA LUA DRACUL !