ȘULFELE IAȘULUI

Băi tovarăși! Băi idioți care sunteți captivi inculturii și imbecilității voastre! Am ajuns în halul în care suntem datorită tembelismului proverbial al moldovenilor săraci până și cu duhul…
Nici după aproape trei decenii de când au murit români pe altarul eliberării de sub comunismul criminal în care am fost ținuți nu putem să gândim puțin cu capul nostru și pretindem că trăim în „capitala culturii”…
Ce e drept, e că Iașul de mult nu mai poate dovedi că ar mai putea fi un pol al culturii atâta vreme cât a putut să legitimeze în fruntea lui niște troglodiți născuți mârlani ce nu se pot desprinde de acest statut în ciuda patalamalelor cu care s-au blindat și cu care poți să te ștergi la cur când ai diarie. Ăștia sunt reprezentanții culturii porumbului, a „răsăritei” sau a sfeclei de zahăr, a fasolei și patlagelelor și în ciuda faptului că poartă la vedere unelte de scris, palmele lor butucănoase și limba bolovănoasă dobândită din frageda copilărie în care au rămas anchilozați, ne-au târât înapoi cu multe decenii în urmă!
Numele de Simirad, Nichita, Maricel Popa, Câtea Vasile, Victorel Lupu, Ostaficiuc, Chirica, sunt doar câteva exemple mai recente, ca să nu amintesc de alții mai vechi cum ar fi un inept de tristă amintire ca Vasile Dumitriu…
Mai mult decât atât, aceste nulități deveniți politruci prin tâmpenia populației orășenizate forțat de regimul comunist au avut și calitatea esențială de șulfe politice, de șnapani cu titluri de notorietate ce au devenit icoane pentru proști.
Pe de altă parte, cei din așa zisa opoziție care teoretic este mult mai numeroasă s-au remarcat prin a fi avut cam tot aceeași „origine sănătoasă”, doar că au găsit de cuviință să încerce să umple un gol ce li s-a părut la un moment dat a fi fost o șansă de parvenitism politic și de a putea mesteca găinaț de pasăre în locul rahatului de animale…
De stânga sau de dreapta, roșii, galbeni sau portocalii, cei aflați la butoanele Iașului cel puțin din 89 încoace sunt generic vorbind o grămadă de șulfe de tot căcatul care a adus Iașul în halul de decădere de acum.
Evident că toți aceștia s-au bucurat de sprijinul unei prese locale ticăloșite create în timp aidoma mutrei și caracterului de iude ale rahaților din politică.
Presa este scârboasă, veroasă, este unealta de otrăvit mințile populației, este puroiul care supurează continuu din rănile societății, este medicamentul fals creat de corporații puternice ce se prescrie obligatoriu de politicienii deveniți majoritatea doctori, pentru a da senzația bolnavilor inculți că se tratează în timp ce de fapt se îndreaptă iremediabil către o moarte lentă dar sigură.
Ca și jigodiile ce guvernează țara care se bat cu bordura în piept că luptă contra corupției generalizate, tot așa și leprele astea ce ne conduc pe plan local duc pe față o politică de șulfe înrudite în fărădelegi, încuscrite și nășite după perdelele Casei Pătrate sau a Palatului Roznovanu și nu au alt scop decât acela de a împărți cașcavalul având grijă ca să-și tragă pentru sine și ai lui o felie cât mai consistentă.
Tot ei se întreabă parșiv de ce Iașul a rămas în urmă față de alte orașe mari ale țării, de ce zona Moldovei este atât de înapoiată și ocolită de ochii și bunăvoința guvernanților – indiferent care partid sau coaliție de partide au fost la guvernare!
Stilul predominant este acela că hoții strigă „hoții!” acuzându-se reciproc în timp ce legi nevăzute împart produsul hoției în mod echitabil. În primul rând au convenit cu toții că din pradă se împarte dijma unor moguli sau mogulici din Presă – unelte indispensabile pentru ținut prostimea sub presiune…
Inventează ținte false de dispute politice gen autostrada Iași – Tg. Mureș sau Aeroportul Internațional, Spitalul de Urgență, pentru ca mai apoi când lupta pe vorbe e în toi și prostimea e captivată de subiecte, să auzi că și-au dat mâna și consimt cu toții prin „pupat Piața Independenții” că avem nevoie de toate, doar că Guvernul de la București e hain și rău voitor cu Moldova!
Jegurile exacerbează voit niște teme politizate de interes general la care și baba Saveta rămasă cu 4 clase la seral și ajunsă maistru țesător prin calificare la locul de muncă, vechime în serviciu și în PCR se pricepe. Mai face baba și politică în timp ce se întâlnește prin piață cu „madam Tocală” de la scara B sau cu „dom Puiu” – fost ofițer de Miliție, acum pensionar fără griji, activist de campanie înfocat al PSD.
Prostimea e prostime, pune botul la hârtia (ne)igienică murdară de căcat uscat al unui Pârțac sau a lui ”Hipopotamul&Fiul”, a veterinarului ginecolog G.G., sau la videochaturile locale deținute de Mafia „de dreapta” sau a dințarului Zurlui care și-a tras moderator „telectual” cu papion, care ne grăiește graseiat și care se dă mare deontolog epatând prin invitarea în fața camerei web a laptopului fel de fel de flaifuteri cu titlu de șulfe locale.
Într-un cor bărbătesc în care mai apar pentru culoare și câte o dizeoză stingheră ce are rol de a gâdili corzile vocale ale coriștilor, acest melanj de curve ambisex se întrec a se erija în elita Iașului…
Vă întrebați și voi acum la unison cu ei de ce este Iașul înapoiat? Este un singur răspuns. Pentru că v-ați degradat social atât de tare, pentru că nu aveți o genă rămasă din strămoși: gena bunului simț și a onoarei, pentru că ați decăzut printr-un pospai de cultură pe care Școala v-a dat-o din ce în ce mai puțin, pentru că doar oamenii superficiali și inculți pot fi prostiți și manevrați, doar ei pot cădea într-o delăsare continuă care fiind ușor de trăit s-a perpetuat din ce în ce mai tare spre copii și nepoți!
Așa s-a ajuns astăzi la nepăsarea cu care ne prezentăm la vot, cu care ne interesează un Program electoral al unui partid sau al altuia, așa suntem în stare să descifrăm și să deosebim jigodiile de oameni!
Cum au putut talibanii tembeli ai PSD să-l perceapă pe ineptul aghiotant al escrocului Nichita ca fi fost membru în PSD, când el nu a dovedit nicio secundă că ar fi avut cel mai elementar simț politic sau că s-ar fi implicat măcar o zi în viața acestui partid? Doar că pușcăriabilul curvar ale căror escrocherii tot vor ieși la iveală, oricâte grațieri sau amnistii vor da ciracii lui a fost „uns” șef la municipiu de stăpân pentru a-i întări încrederea și a-i exploata vanitatea ca să nu iasă din frontul hoției?
În campania electorală – atât la locale cât și la parlamentare – bragladina bulibașă s-a ferit ca dracul de tămâie să se identifice cu PSD! De ce? Este simplu: a fost strâns de boașele negre ca măslina în menghina dintre picioarele lui madam Kovesi și racolat pentru a rezolva niște interese particulare evreimii prin intermediul liniei sioniste americane pe axa Soros – Hans Klem, de care depinde binomul SRI (Coldea, dar nu numai) – Kovesi, sasul nazist Johannis și oculta PPE de la Bruxelles.
Faptul că țiganul evreu Chirica e o marionetă a Teatrului Evreiesc și execută ordine menite să destabilizeze PSD exact când se cerea mai multă unire în jurul liderului Dragnea, s-a văzut când bragladina a defectat pișându-se spre București exact când vântul îi bătea din față!
Trebuia ajutat Sistemul și săsălăul să dejoace numirea turcoaicei ca Prim Ministru și „un vicepreședinte pe țară” al PSD – bulibașa Chirica de la Iași – s-a trzit că s-a născut aici între picioarele marelui Ștefan Voievod, fiind probabil bastardul făcut de sclava Chivuța de la cuhnea Palatului Domnesc într-un moment când viteazul domnitor avea eracție după o cofă de Cotnar…
Nu mai târziu de aseară îl văd la televizor pe canalul sorosist al futălăului lui madam Kovesi – evident, Digi 24 – pe nimeni altul decât proaspătul vițelprimar dat cică de ALDE-Fenechiu, care a creat fals această Filială aici prin intermediul lui Vosganian, o altă șulfă ce o face de o viață pe parlamentarul de Iași cu toate că înafara faptului că a funcționat ca un perforator de acte capsând muierile liberale ca pe niște hârtii la dosar, mare câștig ieșenii nu au avut în urma lui!
Evident că am scris despre viclenia și falsitatea reptilelor fenechiste din PNL care s-au metamorfozat în disidenți trecând pe fals la Tăriceanu, ei făcând în continuare jocuri murdare de culise dictate de faimosul general SRI Tiberiu Simion și de Pușcăriașul Relu chiar din fundul pușcăriei. Degeaba am încercat să-l avertizez pe doctorul Constantinescu al cărui prieten mă consideram și pe care uneori chiar l-am sprijinit în scris din proprie inițiativă dar și la cerere, în ciuda naivității domniei sale în ale politicii, fiind mânat în fond de nobilul scop de a accede și dumnealui pe o funcție de conducere pe care chiar ar merita-o, dar este împiedicat de alții cu fler mai mare în a alege oameni și momente! M-a expulzat de pe lista lui și astăzi îl compătimesc de la distanță pentru rușinea ce probabil că o simte(?) când vede cu cine s-a înhăitat și pentru cine a muncit cu gura intens să facă lobby…
Ce a făcut ieri la Telejurnal mutulică Radu Botez? Păi a făcut exact ce a fost obligat să facă datorită durerii pricinuite de sula ce-i fusese înfiptă în bucile osoase la data când a fost uns în funcție de noul partid: a defectat exprimându-și în calitate de vicepreședinte ALDE Iași dezaprobarea sa cu privire la Ordonanța dată de Guvernul din care ALDE face parte!
Șulfa Radu Botez oricum nu va mai prinde funcție politică încă o sută doi ani de acum încolo în niciun partid, el face un tandem „bara-bara” cu bulibașa Chirica exact în același mod și spirit în care acționau în frăție mafioții Nichita și Fenechiu încă dinaintea construcției oficiale a USL!
La Iași se produce acum în devălmășie o intolerabilă activitate a mafiei imobiliare construindu-se oriunde există un petic de iarbă și un copăcel, sfidându-se cele mai elementare norme urbanistice și arhitecturale!
Venirea lui Radu Botez lângă Chirica era și este garanția împărțirii echitabile a afacerilor de cele două mafii având sprijinul căcănarilor care își zic parchetari la Iași. Am avertizat imediat ce am văzut constituirea ALDE Iași că este o construcție falsă, un stabiliment de curve patronat de matroana Vosganian, iar Radu Botez este omul de încredere al lui Fenechiu pe post de prostituată virgină în urechi care habar nu are de administrație, dar știe bine să facă jocuri favorabile mafioților.
Coaliția PSD-ALDE a fost trădată la Iași de doi dintre liderii locali!
Vă mai așteptați vreodată ca Iașul să fie tratat altfel decât o zonă locuită de curve sifilitice care transmit boala și prin prezervativ? Vă așteptați să primească Iașul vreun ajutor infim pentru un proiect oricât de mic privind nevoile locale?
Aici înafara faptului că partidele au în fruntea lor numai idioți și inepți tehnici fără viziune și fără pic de cultură pe mai toate domeniile, cu toții s-au dovedit a fi doar șulfe de oameni de doi bani în care nimeni nu poate avea încredere, niște trădători ordinari al căror scop este doar jaful și căpătuiala personală!