VASILE & ALINUȚA (NAŞII)

Nea’ Vasile și nepoțica Alinuța au găsit o metodă democratică pentru desemnarea tuturor candidaților din PNL Hybrid.

Moş Vasile cu nepoata bat ţara în lung şi în lat aducând pacea veşnică peste tot unde liberalii se mânâncă cu liberalii… Mai precis acolo unde ăştia „new entry” nu încap de „olds-boy”. Ultima oară au descins la Cheatra Neamţ unde au fost naşii de cununie al coi preşedintelui „vechiului” PNL Măgărel Cozmanciuciu cum îl alintă cu drag nemţenii şi al hăluilant coi preşedinte Alexandru Drăgan – înlocuitorul lui Pinalti PDL.

Sadica Alinuţa şi cu nea Vasile de la Sculărie sunt şi ei doi coipreşedinţi al celui mai democratic partid din România cică…Al partidului care propovăduieşte prin statut democraţia internă şi externă, un partid al cărui motor de înaintare şi progres îl constitue paradoxal competiţia valorilor.

Cum era şi de aşteptat, fuziunea este doar pe hârtie, că în realitate peste tot este o mâncătoria foarte mare între liberalii „de ri(â)t vechi şi reptilele portocalii ale lui băsescu trimise acum la reciclare pentru vremuri viitoare….

Ciolanul este în permanenţă arătat câinilor şi aşa cum este la o competiţie democratică, fiecare javră aleargă pe culoarul ei unde are în faţa botului un ciolănaş legat de o sfoară care este trasă pe un mosor electric la linia de FINIŞ şi asta-i competiţia!

Deci să fie clar: în mintea bătrână a băsistului nea Vasile şi a demoazelei sadice Alinuţa, competiţia înseamnă ca la viitoarele alegeri să fie puşi pe lista câştigătoare aceleaşi lepre vechi care prin diferite metode s-au aburcat la masă pe taburete şi acum se ţin cu amândouă mânurile ca nu cumva cineva să-i îmbrâncească sau să le tragă scaunul de sub şezut.

Dacă ai fost Reptilă Şefă la PDL sau la PNL-ul care l-a trădat pe Crin Antonescu – pentru că leprelor le erau strâmte hainele – apoi e musai ca tot ei să-şi găsească şi să-şi împartă funcţiile în deplină armonie!

Asta face tandemul de coaipreşedinţi – el bunic şi ea minoră: merg în excursii cu sejur plătit de boierii locali şi în două zile de chef şi petrecere prin pensiuni particulare ale unor baştani, aduc cică pacea şi liniştea.

Mai pe înţelesul prostimii cu vechime dar fără funcţii, ceea ce nu aţi putut avea până acum din motive de hymen nepenetrat în spatele căruia era CASTA din conducere, acum nici atât nu se mai poate pentru că s-a întărit membrana protectoare.

Cu alte cuvinte ai fost şef, parelamentar, consilier, etc – tot asta rămâi, nu te mai schimbă nimeni! Noi suntem în competiţie numai cu PSD căruia trebuie să-i smulgem cât mai multe locuri eligibile pe orice funcţie! Nu contează cât de proşti, de idioţi sau de mârşavi suntem. Nu contează că la noi în partid există oameni cu adevărat de valoare dar sunt ţinuţi cu capul la fund să nu respire şi să nu poată accede în posturi de conducere!

Se asigură astfel prin grija minţilor idioate ale lui nea Vasile şi a Alinuţei cea sadice perpetuarea leprelor de partid fără nicio competiţie.

La Piatra Neamţ cică s-a făcut linişte şi pace după două zile de negocieri cu lăutarii la ureche unde s-a STABELIT clar că penalul ex director comercial care a devalizat în echipă CET Iaşi împreună cu Leordeanu de-i mânca (din priviri) bucile lui Udrea salivând pavlovian, sunt cei mai buni liberali şi ei hotărâsc fără nicun drept de apel căcare-i lista cu catindaţii!

Probabil că la Iaşi ciochistul Danga va STABELI lista după SMS-urile primite de prin puşcării de la Relu Puşcărelu şi Cristi Afenechiului.

Toţi cei care aţi avut vreun dram de speranţă, care aţi depus oarece efort participând disciplinaţi la acţiunile ordonate de pichetare a WC-urilor publice ca să cadă Ponta în groapă, toţi cei care aţi cotizat, care aţi donat sânge din caritate, toţi cei care aveţi experienţp profesională în domeniile voastre de activitate, care aveţi probitate morală şi aţi dorit să accedeţi în ierarhia de partid în mod corect pe baza unor calităţi dovedite, faceţi ce aţi făcut şi până acum: mărunt din buze şi bateţi pe loc din picioare dar să nu tropăiţi că se ridică praful…

JIGODIILE rămân în continoare la putere! Căpuşele fenechiste au împânzit Moldova şi când vine Tataia Vasile cu nepoata Alinuţa preasfânta şi neprihănita, vă face dreptate şi vă dă asigurări că tot voi veţi rămâne pe scaune, cu condiţia să vă uniţi eforturile şi să luaţi cât mai multe locuri de la PSD.

Apoi? Ei, apoi veţi începe din nou să vă mâncaţi între voi pentru că veţi dori funcţii mai bănoase, cu influenţe mai mari, cu contracte cu parandărăt care vor aprinde iarăşi invidia.

Iar aceia buni vor rămâne buni pe vecie şi leprele vor rămâne lepre! Şi din ce în ce lucrul va fi mai bine făcut, iar ţara se va termina încetul cu încetul rugându-ne către bunul Dumnezeu lutheran să ne dea pe toţi la nemţi că acolo este mult mai bine! Important este ca lucrul să fie bine făcut!