VREMURI DE VIDANJĂ

Hotărât lucru, ceea ce trăim astăzi seamănă enorm de tare cu anii de glorie ai băsismului 2010-11, ani de apogeu, când reptilele portocalii devalizau ţara în cânturile corului de târâtoare băsiste mascate în presă…
Este pur şi simplu greţos şi chiar jalnic să vezi Partidul Naţional Liberal al cărui membru ai fost timp de 23 de ani şi în care ai crezut până la un moment dat, că a ajuns pe mâna unor lepre care ar fi trebuit demult stârpite cu ghioaga să moară la apusul soarelui dacă nu ar fi fost acea trădare a lui Ponta şi a gândacilor roşii care au făcut pact cu Diavolul Chior pentru a acapara toată puterea din România.
Datorită acelei trădări din decembrie 2012 a lui Ponta trăim astăzi acest continuu coşmar al unei lupte politice perpetue care macină economia ţării şi împiedică orice progres în ciuda cifrelor trâmbiţate şi a măsurilor populiste cu care se laudă Guvernul.
Mă uit la foştii mei colegi liberali şi vă spun cu mâna pe inimă că am ajuns să-mi fie pur şi simplu silă de comportamentul lor ipocrit şi servil faţă de băsiştii ai căror duşmani eram până acum doi ani!
Cu toate că am intuit de la început şi mi-am manifestat permanent îndoiala şi ostilitatea faţă de substituirea lui Johannis cu Crin Antonescu la candidatura în funcţia supremă în stat, lucrurile au decurs apoi pe seama urii imense a majorităţii populaţiei faşă de PSD şi de ceea ce a însemnat el pentru România ultimilor douăzecişicinci de ani de când Iliescu a continuat comunismul cu faţă umană pişându-se pe morţii nevinovaţi ai Revoluţiei române.
Măcar şi pentru aceste nenorociri aduse prin forţă cu mineriadele, pentru interzicerea preluării Tronului în mod firesc de Rege care a fost forţat să abdice în 47, ticăloşii roşii trebuie să plătească! Pentru faptul că Ponta a rămas pe scaunul de Prim Ministru dobândit printr-o mare minciună şi trădare semnând imediat după alegerile din 2012 actul de coabitare cu năpârca ceacâră. Atunci era obligatoriu după semnarea acelui pact ca Antonescu şi liberalii să rupă coaliţia făcută împotriva naturii – numită USL!
Când au văzut ce act de trădare a comis acest vierme comunist numit Ponta Victor Viorel, atunci liberalii ar fi trebuit să spună „stop” şi să rupă coaliţia provocând o criză politică.
Dorinţa de a fi la ciolan a fost însă mai mare şi au înghiţit găluşca cu otravă.
Ponta ar fi trebuit să demisioneze şi să se supună unor alegeri libere a doua oară când s-a rupt USL-ul şi în România se cereau alegeri anticipate. Aşa ar fi fost democratic şi echitabil, nu prin mârşăvii şi legare de scaune se conduce o ţară!
Regimul băsist dăinue şi se manifestă şi acum după ce a reuşit prin perfidie şi intrigi de culise să-şi subjuge efectiv memoria şi istoria Partidului Naţional Liberal pentru că în jurul lui Crin Antonescu au fost ridicaţi şi încălziţi la sân o serie de şerpi veninoşi care sunt astăzi alături de reptilele băsiste în fruntea PNL.
Pur şi simplu te uimeşte când vezi cât de aberanţi au devenit azi nişte foşti liberali de vază din partid care au devenit necondiţionat slugile şi ţuţerii unor portocalii care au căpuşat partidul şi dictează astăzi politica făcând făţiş jocul regimului băsist îmbrăcat cu alte haine.
Johannis se adevereşte că este un preşedinte la fel de jucător ca şi Băsescu, execută în continuare aceleaşi ordine, cu diferenţa că are alt temperament şi în aparenţă este mai cizelat.
Altfel nu-i nicio deosebire de anii trişti 2010-11 când năpărcile băsiste din presa scrisă şi virtuală scriau la comandă pe teme date de la Centrală menite să facă jocul şi să legitimeze regimul de jaf şi teroare.
Este o luptă absurdă din care are de pierdut numai poporul român şi în acest timp şerpii care colcăie în Justiţie îşi fac nestingheriţi programul prin intermediul unor marionete din fruntea PNL şi de la Preşedinţie.
Societatea civilă are ca percepţie abuzurile inimaginabile din Justiţie comise de generalii din SRI care controlează tot prin intermediul a două maştere ca madam Kovesy şi Stanciu ce comit abuzuri neântâlnite în lumea civilizată.
Am ajuns un popor de estropiaţi idioţi care am devenit complici prin tăcere şi aproape nimeni nu are curajul să ia atitudine deschisă şi făţişă contra leprelor băsiste care incită continuu la nesupunere civică şi îndeamnă prin diverse manipulări să declanşeze lumea un război civil între idioţii susţinători ai lui Ponta şi ticăloşii care strigă continuu – îndemnaţi de o fufă ce se crede mare lider politic – la nesupunere şi la acţiuni de stradă…
De cealaltă parte, Antena 3 continuă manipulările ordinare ţinându-i în continuare partea josnicului Ponta şi trădătorului Tăriceanu – care mai întâi l-a trădat pe Crin Antonescu şi apoi a făcut pact cu trădătorii pesedişti.
Liberali, treziţi-vă! Scuturaţi-vă de jugul portocaliu că atrageţi în mod sigur ura unei populaţii care este sătulă după zece ani de regim băsist să mai sâsâie năpârcile în presă şi pe reţelele de socializare! Atrageţi ura unei populaţii care doreşte în sfârşit o minimă bunăstare şi sfârşitul acestor scandaluri menţinute artificial de clasa politică, o populaţie care a început să conştientizeze cine este de fapt Johannis alături de Oculta ce l-a impus!
Nu aşa veţi ajunge la putere şi oricum, dacă veţi ajunge prin forţă cu ajutorul unei Justiţii corupte şi politizate, nu vă va fi în mod cert bine şi veţi sfârşi amarnic într-o furie declanşată în populaţie într-un moment critic când cuţitul chiar îi va ajunge la os şi ţara va fi despuiată de orice resurse proprii şi când românii vor conştientiza cât au fost de minţiţi.
Atunci Revoluţia din 89 va fi fost o joacă faţă de răzmeriţa distrugătoare ce va fi cu orice risc – fără nicio frică sau inhibiţie faţă de ruşi sau americani!
Este o imensă prostie trâmbiţată în mediul online de nişte reptile băsiste care transmit la comandă ştiri tendenţioase venite pe canale dinafară sub oblăduirea Serviciilor complice! Cică „batălia nu e între Ponta si PNL (partid oricum prea bleg pentru a face faţă), ci între Ponta (PSD) si democratie.” Această temă este repetată sub felurite forme ca o picătură chinezească să vă fie inoculată în subconştient şi să vă determine să declanşaţi lupte fratricide de stradă!
Sunt destui şacali care stau la pândă! Cum puteţi să-i credeţi în ceea ce spun, în ceea ce fac, pe Alina Gorghiu, Blaga, MRU, Athanasiu, Orban ş.c.l. când de fapt temele susţinute de ei sunt evident artificiale şi nejuste!
Ne place sau nu ne place, acum este un atac concertat a unei părţi a Justiţiei care pur şi simplu ar trebui exterminată pentru că aparţine în mod făţiş structurilor băsiste!
Ponta nu trebuia nicicum să mai fie Prim Ministru – cel puţin de la ruperea UISL – dar nici lovitură de stat cu o puţă fără tuleie a unui procuror de 27 de ani care stă sub fusta Luluţei şi a babei Autostradă nu putem accepta!
Suntem împinşi de băsişti într-un război civil menit să legitimeze o lovitură de stat!
Se bat pe viaţa şi bunăstarea noastră două tabere de javre securistico-comuniste a vechiului FSN fătat de Iliescu! Ăştia au distrus România!