FRAIERI CU CIOC

Bă nene, e ceva de speriat până unde poate ajunge prostia în politică!
Nici n-ai fi bănuit că oameni ajunşi prin aburcarea în căuşul palmelor unor inşi care aveau nevoie de aprozi n-au chiar nici cea mai mică glagorie, sau chiar dacă o au, ea este complet anihilată de caracterul infect al insului lacom, orgolios arivist şi ipocrit.
Bunăoară la PNL Iaşi a rămas DEOCAMDATĂ prin voia sorţii un fel de lider „ales”, un specimen ca cel descris mai sus. Este desigur infatuatul Marius Sorin Danga, absolvent al FEEA şi doctorand în al treilea an la UAI Cuza unde şi-a ales ca temă ceva de „marketing politic rural”…
Până aici nimic deosebit, nimic anormal. Însă acest ins cu cioc este atât de fraier încât pune mereu carul înaintea boilor din jurul său şi comite numai idioţenii infantile.
În fond şi la urma urmei Danga a fost, este şi va rămâne o biată slugă, un lacheu al deţinutului Relu Fenechiu şi al locotenentului acestuia, fostul Preş îngrădit acum şi el, Cristian Adomniţei.
Cu toate că la Bucureşti cuplul de comici nea Vasile şi nepoţica Alinuţa sadica au înţeles ridicolul ce-i păştea dacă organizau acel lanţ uman în jurul gardului Parlamentului, în teritoriu unul ca al de Danga se doreşte a o spreya subsiori şi în alte părţi intime unde se udă câteodată la vederea lui „herr Fuhrer” pe „şefa” doar-doar îl va vedea şi-l va lăsa încă 49 de ani să ţină ocupat scaunul de lider la Iaşi şi acela din buda din Podu Roş…
La Iaşi – aşa cum spun de mulţi ani – pe noi pur şi simplu ne doare acum în cot de cretinii ăia din vârful politicii de la Bucureşti din toate partidele, pentru că aici noi avem probleme mari cu alţi idioţi locali care ne fac de două decenii viaţa şi mai amară accentuând politica criminală dusă la nivel de stat.
Mai ales când pentru majoritatea populaţiei îngenunchiată de regimul băsescian s-a suprapus regimul ticăloşilor NICHIRICA – sprijiniţi când din umbră, când la vedere, de liberalii fenechişti.
Acest Danga – tata ipocriţilor – a ajuns viceprimar aşa cum cunosc şi puradeii din Zanea prin şmen, prin blat politic făcut între Nichita şi Fenechiu ca să-i asigure primului continuitatea la furat. Bineânţeles, dacă Fene n-ar fi fost priponit de Justiţia băsistă pentru un motiv de râsul lumii, ei doi făceau un tandem minunat cu Relu la Tran Sporturi şi oamenii lui în posturi cheie care netezeau drumul lotrilor roşii.
A rămas Danga – o figură emblematică de lingău profitor care crede că ştie ce este aia să administrezi un oraş de talia Iaşului comparându-se cu nişte inepţi atehnici ca echipa de retardaţi ai lui NICHIRICA.
Danga – monument de obedienţă şi infantilism politic – s-a trezit acum să organizeze un miting şi să ceară demisia lui Ponta şi căderea Guvernului aici în oraşul tembelilor care fac moarte de om pentru un mic şi o bere de pomană de 1 Mai sau unde nişte băbătii pensionate de închiderea fabricilor se trezesc în miez de noapte transpirate de un surplus de foliculină la visele sau la auzul numelui lui Gigi Sulă Tare…
Danga este mult mai idiot decât pesedeii, pentru că în fond acum face el în mod direct cu „cioara îngheţată cu apă” Chirica jocul „pe direct” aranjând blatul viitoarelor alegeri locale în lipsa şefilor lor deja priponiţi: Nichita şi Adomniţei.
Ieşenii îl percep pe Dangă un fel de părtaş tacit şi indirect în calitate de lider al consilierilor liberali la toate actele de atrocităţi şi barbarie comise împotriva copacilor din Dulcele Târg.
Un oraş condus de nişte estropiaţi venetici care nu au nici cel mai vag sentiment de apartenenţă la aceste locuri, simbolistică culturală sau de spirit autohton!
Să scoţi chipurile la iniţiativa ta nişte roboţi strânşi din rândul masei de manevră a tineretului din licee şi facultăţi care habar nu are NU ce este liberalismul, ci măcar ce este politica şi cu ce se mânâncă asta – aidoma lor acum zece ani, când au aterizat la subsioara transpirată a lui Relu – este chiar o nebunie cretină!
Ce vor demonstra ei şi cui, că nişte zeci sau câteva sute – maximum – de inşi constrânşi, vor mărşălui ostentativ prin dreptul Primăriei făcându-se că fac politică?
Cum explică acest ciochist din Bârlad că la chemarea societăţii civile repetată nu au mişcat un deget să vină în întâmpinarea dorinţei majorităţii cetăţenilor de a strânge semnături pentru demiterea porcului care ne-a batjocorit public doisprezece ani şi acum într-un blat evident cu cioropina îngheţată Chirica organizează chipurile un miting şi un marş antipesede, iar ca răspuns stăncuţa din primărie pune o Şedinţă Extraordinară a Consilului Municipal ca să se bată cap în cap cu acţiunea cichistului, iar Chirica să-şi arate muşchiul ţigănesc afumat la populaţie şi Danga faptul că el ar fi un lider adevărat al opoziţiei?
Cât de proşti sunteţi ca să ne credeţi pe noi atât de proşti?
Spun şi repet până la exasperarea noastră, dar şi a voastră: atâta timp cât pe orice listă pentru vreo funcţie la viitoarele alegeri vor apărea persoane de care suntem sastisiţi ca acest Danga, Crăciunescu, Doboş, Mihaela Popa, Dumitru Oprea, Spânu, Nicuşor Păduraru şi alţii de teapa lor, veţi avea surpriza să nu vă voteze decât strict fripturiştii din partid care speră sau depind de voi, iar majoritatea populaţiei ori va absenta masiv de la vot lăsând totul în voia sorţii, ori va da cale liberă unuia pe care îl vor percepe mai puţin murdărit de fecalele latrinelor politice.
Faceţi cum vreţi voi, dar şi noi vom face cum vrem noi!
Că care pe care!