ACT CRIMINAL DE POLITIE POLITICA A JGODIILOR SECURISTE !

Bă trântori de lux ce sunteți voi, bă pui de năpârcă!
Bă javre ticăloase puite din sperma alterată ce zace în capul Javrei Ceacâre Băsescu și transmisă nazistului Johannis!
Javre Antiromânești care vă imixtionați voi într-o Societate multinațională și transfrontalieră liberă și democrată!
Cu ce drept javrelor care sunteți voi javre îmi puteți cere în numele Facebook copie după Actul de Identitate ca să îmi deblocați contul personal ce cuprinde – spre deosebire de al vostru și al trolilor voștri – toate datele de identificare și multe detalii personale pe care eu le-am afișat pentru că toată activitatea mea este la vedere, eu nu am nimic de ascuns, eu ce gândesc, scriu și afirm public, Javre Securiste! Aveți Protocol încheiat pe sub masă cu capul scos prin prohab și cu Tzuckenberg? Aveți aproape 20 de ore de când mi-ați blocat contul personal Gabriel Mihaila/Justitiar de serviciu fără să îmi dați nicio explicație, fără niciun avertisment, după ce în mod abuziv, javrelor mi-ați interzis timp de trei zile să postez pe Grupuri pe care NU le administrez, iar apoi încă trei zile mi-ați interzis să postez linkuri, urmate după expirarea „pedepsei”de o invizibilitate totală a postărilor făcute de mine pe pagina mea față de Prietenii din Listă?
Da, faceți Javrelor, Poliție Politică într-o țară care se pretinde democratică, într-o țară unde Libertatea Cuvântului și a Presei este garantată de Constituție? Mă Javre Mârșave, nu vă convin convingerile mele și ale altor români patrioți că vă înjurăm din zi în noapte cu gura plină de scuipat pentru modul ticălos în care ați înțeles voi să vă pișați pe Țară și pe Poporul Român? Nu vă place că public și dau share acelor articole care vă dezvăluie adevărata față de jigodii antiromânești care faceți jocul oricui vă poate garanta vouă și familiilor voastre câțiva bani în plus și privilegii de inimaginat pentru o populație prostită continuu și ținută în ignoranță?
Mă scursuri de umori sifilitice, mă escroci în armata de mercenari a Trădătorilor de Țară numiți Băsescu și acum Johannis, lupt cu jigodii ca al de voi în mod deschis, pe față, doar cu arma cuvântului și a scrisului din 2006 și nu am ascuns niciodată scârba și sila ce îmi produceți cunoscându-vă prea bine metehnele încă din anii 1980-85!
animale fără scrupule, bă troglodiți care răspundeți fără crâcnire doar comenzilor dușmanilor României, doar ordinelor venite de la niște alogeni ajunși în postul de ambasadori ai SUA, doar datorită legăturilor CIA care vă mânuiesc ca pe marionete și pentru frica de a vă pierde privilegiile și traiul de huzur, sunteți gata să vă pișați pe rudele voastre apropiate poate, pe foști colegi de școală, pe foști prieteni de copilărie sau adolescență, faceți orice să parveniți, să apărați și să generați CORUPȚIE, nu aveți nimic sfânt în voi! Unde sunt acei tineri români care intrau cu bucurie în școli și universități militare, care îmbrăcau haina militară cu gândul patriotic că își vor servi Țara și poporul, unde sunt aceia care au căzut anonimi pe câmpuri nevăzute de luptă pentru Onoarea și Neatârnarea României? Ei nu au dispărut, cu siguranță că va veni ziua când se vor organiza și vă vor pedepsi! Nu asta e menirea serviciilor de Intelligence!
Javreloor, ticăloșiloor, nu sunt altceva decât un român țintuit într-un scaun de invalid care are doar handicap fizic, nu și mintal! Am citit și am învățat mult, am o experiență de viață trăită pe pielea mea care bate orice Unitate Militară de Intelligence în care vă desfășurați voi activitatea cu bocancii murdari, tropăind în sufletul și conștiința acestui popor!
Voi și numai voi cu alogenul ce vă conduce ca și Comandant Suprem, cât și celălalt ce vă este Director ați perfecționat Poliția Politică ce o faceți deja pe față cu sprijinul reptilelor târâtoare din politică!
Vă înjur cu gura plină în public de cincisprezece ani, pentru că eu NU mai am ce pierde, am pierdut Țara, am pierdut Speranța, am pierdut copiii alungați de Javra Ceacâră în lumea liberă, nu mai am nimic de pierdut!
Nu mai vreau decât să pot să am în continuare Dreptul garantat de Constituție să vă înjur, futu-vă nașterea și dumnezeii mamelor voastre evangheliste sau atee de jivine bolnave de turbare!
Adică CINE, dacă nu javrele lui Johannis, Helvig sau Predoiu au putere dată de CIA și FBI să aibă controlul asupra unei rețele de socializare internaționale? M-ați depistat că organizez atacuri teroriste, trupe de comando sau alte organizații subversive ca să lichideze pentru mântuirea neamului niște trădători criminali precum Traian Băsescu și familia lui, Klauss Johannis, Monica Macovei, Laura Codruța Kovesi, Augustin Lazăr, Ludovic Orban, Florian Câțu, Predoiu, Udrea, Emil Boc, MRU și încă vreo sută de javre cu cerul gurii negru de turbare?
Nu ați documentat asta? Vă deranjează doar că din patriotism suntem o mână de intelectuali pe care îi numeri pe degetele a două mâini, care scriem din societatea civilă împotriva alogenilor ambasadori care calcă sufletul românesc? Asta vă deranjează pe voi? Vă temeți că puteți fi schimbați de pe funcții, că nu puteți să schimbați optica și simțul acestui popor ca să îi pupe în cur ca și voi pe ocupanții de facto ai țării?
Nu sunt eu, vor fi alții, îmi puneți mie pumnul în gură, vor apare alții, futu-vă nașterea și născătoarea cățelelor de mame care v-au avortat în praful istoriei ca să distrugeți un popor din care vă trageți!
Este greu – dar nu imposibil pentru voi – să-mi închideți mie gura, dar niciodată nu veți scăpa de judecata istoriei și a furiei mulțimii! Au mai fost ticăloși ca voi, a mai fost o revoluție care s-a soldat cu eșecul datorită Vouă, dar la următoarea, românii vă vor vâna peste tot în lume ca să vă stârpească futu-vă neamul de lezbieni de cur ce sunteți voi!
Vouă nu poate și nu trebuie să vă vorbească omul frumos, politicos și cu bun simț! Nu meritați astta jivine ale Poliției Politice!
Lua-v-ar Coronavirusul cu neamurile voastre de jigodii cu tot!
Publicați voi, pe pagina mea, scursurilor, un text prin care să anunțați toți prietenii din Lista mea că mi-ați închis contul pentru că sunt un dușman al Nazismului, un dușman al Poliției Politice, al securiștilor în număr de roi de lăcuste care s-au infiltrat peste tot, lăsând Țara fără hrană și aer de respirat! Scrieți voi javrelor că „acest cont a fost închis deoarece era al unui dușman al poporului român”, era contra jigodiei naziste pentru că nu se regăsea printre „poporul lui”

3 thoughts on “ACT CRIMINAL DE POLITIE POLITICA A JGODIILOR SECURISTE !

  1. BRAVO… CELUI CARE A SCRIS, A SPUS TOT ADEVĂRUL CARE SE ANTAMPLA LA ORA ACTUALA IN TARA NOASTRĂ.. BRAVO…. SI DESPRE CE I SA ANTAMPLA CA NU MAI ARE VOIE LA EXPRIMARE, SI I SA ÎNCHIS FACEBOOKUK, NU E LEGAL… TOATE PERSOANELE ARE TOT DREPTUL LA EXPRIMARE…

  2. FELICITĂRI d-le, cu toate că nu te cunosc. Găndești că mine, simți că mine ! Te îmbrățișez frate ! Trăiască ROMÂNIA MARE, IN VECII VECILOR !

Comments are closed.