VOTAM CÂTA MINTE AVEM! SUNTEM CEEA CE VOTAM!

De câte ori ați văzut că mă revoltă în ceea ce scriu de cincisprezece ani, nivelul la care a degenerat nația română? Sunt sigur că mulți s-au plictisit, alții s-au blazat, iar cei mai mulți ignoră să citească, ignoră SĂ ȘTIE!
Din fericire, pentru o posteritate improbabilă, mai există câțiva NEBUNI frumoși și liberi care stăpânesc cuvântul limbii române în complexitatea lui și îl folosesc ca pe o armă care străbate platoșe, pereți de oțel, buncăre guvernamentale și rănesc rău de tot creiere care înoată lejer în tigve cu tiare și coroane (din păcate nu Coronavirus…). Important pentru mine care SCRIU, nu este un rezultat imediat al scrisului meu, nici nu ar fi posibil. În primul rând nu scriu pentru un public țintă, ci scriu pentru mine, pentru conștiința mea.
Caut să gândesc și să analizez cum a fost posibil ca în timpul generației mele, poporul din care eram mândru că fac parte, a degenerat într-un asemenea hal, încât practic ne-am spulberat și am devenit o mică populație, din care unii de băștinași, iar alții de pribegi fără busolă și doar cu o țintă efemeră ca și mirajul banului. ASTA MĂ OBSEDEAZĂ.
Eu nu vorbesc cu voce tare, că îmi este rușine de persoana mea să nu cred cumva că m-am senilizat înainte de vreme, iar în loc să vorbesc cu voce tare, scriu.
Vin alegeri. Altele decât acum patru ani, când „băștinașii” au gândit puțin, au „cujetat o țâră” și au ales o majoritate zdrobitoare pentru un fascist dependent ca Johannis și marionetele unei majorități politice a UE, carte ar dori cât mai repede dispariția unor anumite granițe din anumite țări ale UE și anexarea de teritorii cu tot cu animalele de povară care le populează, cu toate bogățiile lor subterane și de materie cenușie ce le conțin.
Asta i-a înfuriat teribil pe neofasciștii progresiști și globaliști deveniți soldați mercenari în armata mondială a lui George Soros și atunci s-a hotărât de fapt nimicirea prin forța pumnului (în gură) a românilor.
Eu știu și sunt conștient CÂND și mai ales CUM a început destrămarea neamului românesc! Tot timpul am fost conștient, la fel cum au mai existat și alți intelectuali români care au intuit ce se întâmplă.
Nu prostia sau pospăiala de cultură cvasigenerală a românilor după lichidarea soților Ceaușescu a fost determinantă în alegerea proastă a drumului pe care a luat-o România după 89! Eram manipulați și dirijați subliminal cu mulți ani înainte, de fosta Securitate a lui Ceaușescu, care în totalitatea ei a ales calea trădării, deoarece la un moment dat orice sistem închis creiază o castă cu mai multă avere și privilegii, care se simte îngrădită de sistemul pe care îl apără și are nevoia să explodeze, pentru a putea expanda.
Și nea Nicu a căzut pradă acestei caste amestecată clar cu o parte dintre nomenclaturiștii vechiului PCR și în consecință au bătut palma între ei și apoi pe sub masă cu emisari străini care aveau de multă vreme ca țintă subjugarea României.
Pe atunci noi eram anesteziați de discursurile și realizările „tovarășului”, eram fericiți că putem trișa sistemul! De fapt, eram lăsați să furăm cu țârâita ca nu cumva o revoltă să izbucnească spontan și situația s-o ia razna fără a putea fi ținută sub control de „cine trebuie”…Vezi cazul Brașovului în 87.
Acesta a fost istoricul, contextul și rădăcina pierzaniei noastre ca popor.
După deranjul controlat din decembrie 89, totul s-a desfășurat matematic conform unui plan minuțios scris de alții înafara țării, dar implementat în România cu ajutorul jigodiilor din fosta nomenclatură PCR și a Securității ceaușiste. Nimic mai clar ca asta.
Cea mai mare MÂRȘĂVIE a fost apariția în România – și de fapt în toate țările din UE și nu numai – a acelor „Societăți Deschise” finanțate de evreul ungur american George Soros, care este întruchiparea Satanei pe Pământ.
De aici au început să vină bani negri în țară, au început racolări de iude și trădători, s-au creat ONG-uri care propovăduiau democrația de tip occidental și cu ele gata create, în decurs de vreo cinci ani, s-a început contaminarea și convertirea minților tinere.
S-au racolat și fidelizat FORMATORI ce au devenit ulterior traineri pentru alte mii și mii de minți tinere, mai ales din domeniul IT, iar Internetul s-a transformat imediat în instrument de luptă și propagandă spre noile generații, unde cei mai în vârstă, aceia care mai aveau în gene noțiunea de Patrie, Cinste, Onoare , nu prea mai aveau acces la noua tehnologie. De aceea s-a produs o RUPTURĂ între generații, o ruptură care a fost continuu adâncită și transformată în prăpastie. E mult mai simplu și mai ușor să controlezi grupări mai mici, personalizate, decât să manipulezi un întreg popor.
În timp ce tineretul era educat în școli de noua generație de profesori instruiți sub pulpana sorosismului progresist-globalist, a antinaționalismului, a globalismului socialist, generația părinților acestora era continuu dezbinată de ura către adversari de toate felurile, dar mai ales a fost împinsă să emigreze și să-și caute o iluzorie prosperitate făcând cele mai grele sau degradante munci în interesul altor popoare, cu o democrație mai veche și consolidată.
Noua Securitate a exploatat și aici ignoranța și predispoziția la bârfă și ranchiună a românului de a vedea moartă capra vecinului, așa că imediat a atacat la baionetă.
Toată această „dizertație” în fața propriei conștiințe am făcut-o fiind declanșată de o discuție avută de curând cu niște exemplare de români tipic reprezentativi ai societății de azi.
O femeie – fostă îngrijitoare (ea se laudă că ar fi fost infirmieră, dar doar se laudă!) la un Spital din Iasi, cu opt clase terminate într-o vreme când opt clase te pregăteau suficient pentru viață, cu o fiică măritată în Anglia și emigrată de vreo 7-8 ani unde face menaj și soțul lucrează în construcții, dependentă de dializă, nu-și poate permite să viziteze fata cu familia ei în Anglia, deoarece Great Britain nu acceptă schimb de persoane nici temporar acolo; cu un trai relativ mulțumitor împreună cu un soț pensionar, fost șofer la ITA cândva și proprietate la țară lângă Iași, rea de gură, bârfitoare, atoateștiutoare și pricepută de la arta culinară, politică locală și națională, fotbal de la bărbatu-său, medicină (din ce a văzut și a auzit ea în viața de spital dând cu Teul pe pardoseli), a catadixit să aducă laude actualului șnapan care ocupă prin votul miilor de ieșeni de teapa acestui exemplar, funcția de Primar al Iașului.
Ca unul care a făcut ceva la viața lui (la 27 de ani viața m-a pus director la o Unitate de Gospodărie Comunală într-un oraș ardelean reședință de județ) și a condus colective de 600 de oameni, care au lăsat ceva palpabil în urma lor, care a colaborat cu ștabi de nivelul unor Primi-secretari de județ, Președinți de Consilii județene, comandanți de Miliție și Securitate, deținuți, țigani-unguri, țigani români, maghiari, români ardeleni, lipoveni și câte nații or mai fi fost, am căutat să explic femeii DE CE NU ESTE BINE SĂ FIE VOTAT Mihai Chirica încă un mandat.
Din nefericire mahalagioaica – ce reprezintă tipologia clasică a românului votant – ori este un pesedist înfocat, ori din prostie și snobism a ajuns un adversar feroce al pesediștilor, pe care îi scuipă, îi jignește sau îi blamează vehement, în ciuda faptului că în 90 erau în limbă după Iliescu și Petre Roman… „C-așa-i românul!”
Singurele argumente ale femeii erau acelea că „totuși Chirica a făcut ceva în Iași!”
La întrebarea mea ce consideră ea ceva, pusă în încurcată, mi-a răspuns că a asfaltat străzile, a pavat toate trotuarele și cam atât a putut dă-mi spună.- de parcă a făcut altceva decât era normal să facă orice primar.
Nimic dintre argumentele mele prin care i-am explicat că sunt printre puținii care ȘTIU ce vorbesc, care efectiv a făcut destule pentru Iași în cei cinci ani cât a lucrat la Citadin, cu exemple concrete, a faptului că mă consider expert în domeniu și știu CUM SE FURĂ bani cu ștampila, deși nu am o avere cu care să mă laud, i-am explicat cât rău își face sieși și altora colportând prostii rezultate din manipulările unei propagande interesate.
Nu știu dacă am convins-o sau doar am descumpănit-o puțin și a tăcut doar pentru că a înțeles că a intrat pe un teren minat. Convingerea mea este că la fel ca și doamna de care am făcut aici vorbire sunt încă cu milioanele, la care se adaugă reprezentanții noilor generații a căror minte a fost golită și atrofiată din școală, cu intenția ca întregul lor pospai de cultură să stea doar într-un singur cuvânt: Google.
Așadar, se va vota în continuare prost, pentru că proștii votează! Vom avea în continupoare în fruntea comunităților locale doar lepre și oameni care pun pe primul plan doar interesul lor pesrsonalși de grup, deoarece marea masă a votanților NU ȘTIE să vadă, NU ȘTIE să discearnă, a fost intenționat ținută în ignoranță și nu a fost învățată de Presă să vadă în viitorii edili posibilii oameni pricepuți și gospodari care pot colabora cu un colectiv multidisciplinar căruia să-i asculte sfaturile.
Votăm prost, alegem prost! Avem ceea ce merităm, dar ce pot face ceilalți care înțelegși nu merită să înghiră incompetenți puși pe jaf al banului public?
Statul cu instituțiile sale oricum nu funcționează, de la Johannis în jos, totul e sipus corupției.