ACUM E MOMENTUL !

Nu vreau să plictisesc pe nimeni când reamintesc pentru aceia care au uitat poate, sau pentru cei care nu mă cunosc, faptul că nu mă consider un anonim pe facebook care își dă cu părerea sau presupusul în unele privințe.
Nu. Am fost membru în PNL din 13 aprilie 1990 și până prin aprilie 2013, când am deschis ochii mari și în câteva nopți de nesomn, am cântărit bine faptele, viața prin care trecusem și am hotărât în unanimitate împreună cu propria conștiință să mă lepăd de Satana și m-am ejectat din PNL, unde am activat încercând să fac și să impun ieșenilor politica liberală. Nu sunt un novice, am scris vreo trei Programe de Guvernare Locală pe care le-am pus la dispoziție fără nicio pretenție colegilor liberali, dar ghinion! În fruntea organizației a ajuns un infractor de drept comun, un escroc notoriu, un șnapan rapace, cu gașca sa, pe care a format-o și asta l-a susținut pe el – Relu Fenechiu. De aia nu au ales ieșenii niciodată un liberal în fruntea lor! Au perceput faptul că o bandă de hoți cel puțin la fel de mare și puternică cu cea al escrocului Gheorghe Nichita și ulterior Mihai Chirica, nu ar fi nicio binefacere dacă ar prelua Iașul „pentru schimbare”.
Gestul de răzbunare al lui Crin Antonescu – al cărui adept am fost până în ultima clipă – de a da partidul ce l-a trădat, trecând la ordin de partea sasului Johannis, pe care Crin a tot încercat să-l promoveze, m-a determinat să nu mă mai uit în urmă și am trimis demisia mea din PNL, deși sufletul meu liberal a rămas cu gândul la oamenii de vază ce au făcut România modernă.
M-am ejectat așadar fără remușcări deoarece nu am dorit să-mi pătez onoarea și numele alături de o gașcă de lichele subordonate total unor ticăloși ce au confiscat partidul.
Tot ca un remember, vă spun doar că eu personal m-am format ca adult în Ardeal, unde am luat intenționat repartiția după absolvirea facultății. În cei 15 ani cât am trăit și muncit acolo, am trăit de minune cu maghiari secui și cu sași, cu țigani unguri și mai ales cu români ardeleni, care sunt cumva o cu totul altă specie decât noi, „regățenii”. Am învățat ungurește fără să mă oblige nimeni și asta mi-a creat o mare mobilitate de gândire dublată cu o mare experiență de viață alături de oameni diferiți decât cei de acasă.
De aia scriu ce scriu, de aia am păreri și convingeri solide, pentru că știu mai bine decât mulți avortoni care mă contestă și mă atacă cu ce se mănâncă politica și care sunt căile ei ascunse. Și alții au citit pereți de cărți ca și mine în tinerețe și alții din generația mea au avut profesori excelenți de la care au învățat carte adevărată, pentru că atunci era un pragmatism al dascălilor și părinților noștri ce au apucat să ne facă oameni. Așa erau vremurile. Am construit nu doar socialismul, cum ni se spunea, ci am construit EFECTIV Țara, eu și mai concret, fiind constructor de meserie… Am lucrat în viață cu mii de oameni, pe mulți i-am condus, la 27 de ani ajunsesem deja directorul executiv al unei firme de Gospodărie Comunală din subordinea primăriei. Am lucruri palpabile lăsate în urmă pe parcursul a 35 de ani de carieră minunată, făcută exclusiv din plăcerea meseriei, am trecut prin multe și diferite funcții, dar viața m-a adus până la urmă cu un picior pe pământ și am fost nevoit să mă resetez. Nu am clacat, nu am disperat, ci m-am apucat – pentru că aveam acum mult timp liber – să cunosc și să înțeleg lumea.
Am citit enorm de multă Geopolitică, Analiză politică, am citit Istorie globală și așa am reușit să am o cultură solidă și înafara beletristicii citite până atunci.
De ce vă spun toate acestea? Ca să înțelegeți că nu scriu și nu fac afirmații din burtă, din propriile convingeri politice, hazardat… Am convingeri ferme care sunt rodul unei experiențe mari de viață și nu suport ca să mă contrazică sau să mă înjure niște oameni care (prea puțini) au o școală superioară chiar din vremuri contemporane mie și au rămas setați pe comunism și pe frica din acea vreme, sau oameni tineri, din generația copiilor noștri, a cărui bacalaureat nu se ridică la nivelul examenului de admitere la liceu din vremea României socialiste, oameni cărora din lipsa noastră de vigilență și din prostie, din lăcomia de a parveni, am lăsat educația lor pe mâinile javrelor globaliste ce vor să acapareze lumea.
Ei nu văd și nu pot înțelege asta, ei nu pot discerne între bine și rău, pentru că în prostia noastră i-am ferit de adevăr, de cruzimea vieții, dar i-am ferit să crească de fapt ca fii ai unei patrii ce nouă ne-a fost lăsată cu multe jertfe de sânge!
Am fost cobai, am fost supuși unor experimente, am fost și suntem manipulați, multora mai slabi cu capul și cu o cultură precară li se spală continuu creierele cu televizorul, cu Facebookul, cu traininguri făcute afară ca recompense, sunt prostiți cu progresismul european – care este masca de carnaval al unui comunism feroce – de care cei ca mine și cei din generația mea au fugit și au încercat din răsputeri să facă o Românie capitalistă liberală și democrată.
Ei vor să ne aducă iarăși comunismul? Asta vor, dar prin convertirea copiilor și nepoților noștri, pe care i-au setat în școli efemere să creadă că ei sunt cei care distrug comunismul și pentru asta i-au îndoctrinat să creadă că PSD este dușmanul omenirii.
În PSD mai există – este adevărat – rămășițe ale fostului PCR, mai sunt poate până în 1% dintre ei care au ajuns baroni locali și au azi o putere locală, dar CULMEA! PSD este singurul partid din România care s-a reformat enorm, care a introdus – mai ales la ultima guvernare – legi și HG liberale, moderne, pe care guvernările de dreapta nu le-au făcut.
Suntem sub mâna statului subteran paralel, suntem invadați în întreaga societate de jigodii securiste ce au infestat toate instituțiile statului!
Pe mine m-au format ca adult și ca profesionist în meseria mea niște ingineri sași. Unul mi-a fost mentor la facultate și alți doi mi-au îndrumat primii pași în carieră la Brașov. I-am divinizat, nu i-am admirat! Le sunt recunoscător pentru ce au reușit să modeleze din mine până oi închide ochii. Sasul Johannis nu este nici măcar o umbră pe un perete urinat de bețivi, o proiecție a sașilor transilvăneni! El este o buruiană a nației sale, un sas stricat și romanizat, hulit și contestat chiar de cosângenii săi care îl renegă.
Johannis este un pericol pentru România și pentru români și cine nu a înțeles asta timp de cinci ani, nu merită să mai trăiască printre noi, locuitorii de azi ai României.
Oameni buni, vă spune asta un om care nu are nimic comun cu PSD, sau mai ales cu Viorica Dăncilă, pe care o detestă pentru modul execrabil cum s-a comportat după execuția politică a lui Liviu Dragnea!
Vă spun oameni buni doar atât: votați Dăncilă, deoarece suntem nevoiți ca în toți acești ultimi treizeci de an, să alegem răul cel mai mic.
Votați împotriva neonazismului, votați împotriva spulberării României, votați împotriva dictaturii, votați ÎMPOTRIVA lui Klaus Werner Johannis!