ÎNTOARCEREA LUI SATAN

Suntem un popor de masochiști. Un popor imbecil care își trădează cu bună știință Țara, Neamul și vinde pentru doi arginți orice . De la o chestie abstractă, cum ar fi Onoarea și Patriotismul, până la alte valori materiale la care râvnesc dușmanii tradiționali, dar și aceia mai noi care au descoperit ce rasă de șulfe suntem.
Nu-i vorbă, că și alte popoare se comportă oligofren în fața unor manipulări mondiale și acționează atipic… Dacă ar fi vorba de un atac armat deschis, o stare de război declarată, sunt convins că ar sări în tranșee, în lupta de gherilă, cu arme de foc și chiar cu arme albe să își apere pământul strămoșesc… Așa, fără să sesizeze agresiunea pe față asupra lor, fără să se prindă că sunt parte de studiu al unui Plan bine întocmit în laboratoare nevăzute ale Puterii Oculte, ei asistă tâmpi și letargici la ocuparea „pașnică” a țărilor lor, la o invazie perfidă care începe primordial cu infiltrarea în mințile generațiilor tinere, ce a fost aleasă să fie îndoctrinată de laboranții nevăzuți cu diverse tertipuri, începând de la concursuri și tabere de tineret nevinovate – sportive sau culturale – și până la premii științifice, burse de merit acordate de Organizații internaționale „de prestigiu” ce dispun de o finanțare colosală și care au menirea să-și atingă scopul.
Javrele, jigodiile, sunt transnaționale, lucrează în mari corporații cu față filantropică de multe ori, ei chipurile finanțează programe de cercetare și combatere a ceea ce ei de fapt produc cu bună știință și deliberat și care distrug accelerat planeta. Ei alocă fonduri uriașe pe față chipurile să se lupte cu fumatul, cu consumul de droguri, cu prostituția, cu pedofilia transnațională, dar în același timp se folosesc și de clanurile mafiote, interlope, pe care le controlează și cu ajutorul cărora sunt monitorizate acțiunile în forță contra unor țări și populații.
Ajuns la o vârstă de bilanț, când unii cu un dram de minte se întreabă „la ce mi-a folosit viața pe care mi-a dat-o Dumnezeu?”, am analizat zile și nopți întregi filmul vieții mele raportată la cei din jur apropiați sau pur și simplu contemporani și concluzionez cu satisfacție că nu am trăit degeaba făcând umbră pământului, că pot arăta ceva la care am contribuit concret, fie cu mintea sau cu voința proprie, ceva de care unii își vor aduce aminte și de mine , iar alții, care trec nepăsători prin viață și nu au altă grijă decât să mănânce, să bea, sau să alerge după bani și avere, mă vor ignora ca și acum și își vor vedea mai departe de irosirea fără rost a comorii lăsată de Bunul Dumnezeu.
Din nefericire, România este o țară blestemată de Cel de Sus, în care a pus bogățiile lumii și ale naturii, a dat poporului mulți indivizi cu minte de genii, dar probabil trezit din vis după atâtea bonități, a spus că blestemă acest popor ca în cazul când în majoritatea sa dă dovadă de ticăloșie, fățărnicie și lașitate, de ură față de semenii de lângă ei, de trădare de neam și de baștină, atunci el să fie aspru pedepsit și asupra sa să se abată toate nenorocirile lumii.

Cuprins de o imensă prostie poporul român s-a lăsat manipulat și prostit atât de tare în ultimii cincizeci de ani, încât nivelul său de inteligență și de percepție a fost anihilat și se comportă ca o cireadă imensă de cornute trântite pe pajiște într-o continuă stabulație, rumegând tot timpul cu privirea tâmpă și adulativă la văcarii cu bâta în mână care le mână spre altă pajiște.
Mai mult decât atât, în prostia lor proverbială, nici măcar nu observă că de la o vreme ciobanii vorbesc alte limbi neînțelese, diferită de cea prin care ei rag și mugesc.
Cam așa se prezintă simplist vorbind, treburile.
SECURISMUL a devenit un flagel, o cangrenă groaznică a românilor! El s-a dezvoltat încă din vremea dictaturii comuniste, a ajuns atunci l-a perfecțiune și avea nevoie de noi spații în care să se manifeste.
Securiștii lui Ceaușescu au strâns averi imense prin trafic de influență, privilegii speciale, salarii excelente în comparație cu populația civilă! La un moment dat, dorințele și năzuințele acestei caste formate subteran s-au simțit constrânse de Partid și de conducerea acestuia și degeaba aveau avere, că jinduiau să o poată afișa public, să poată trăi nestingheriți afișând opulența, iar asta nu se putea doar în lagărul mare numit Republica Socialistă România… Ce știe tineretul de azi…ce înțelege el ce se petrece în jurul său? Li se arată ținte false asupra cărora propaganda securistă varsă gloanțe ucigătoare cu multiple guri de foc și ei pornesc turmele pe acea pășune.
L-au trădat pe Ceaușescu și au făcut pacte subversive cu puterile de afară, începând cu Rusia și terminând cu Statele Unite și NATO, considerate până atunci ca potențiali dușmani ai României.
După răsturnarea regimului comunist și lichidarea criminală a lui Nicolae Ceaușescu care ar fi trebuit JUDECAT corect și eventual să fie închis pe viață pentru anii de cumplită dictatură și lipsuri la care a supus poporul, securiștilor ce au scos la iveală averile și privilegiile ascuns în vilele de lux din locuri mirifice, le lipsea PUTEREA !
Ei bine, atunci au hotărât să se metamorfozeze într-o Clasă Politică, au avut în vedere să preia întregul control asupra societății românești cu tot ce decurge din asta!
Ca unul care luptă contra abuzurilor de orice fel petrecute în Sistem, ca unul cu o mare experiență de viață acumulată în decursul vremii, pot afirma că ȘTIU și că AM ÎNȚELES în profunzime cum acționează jivinele securiste și le știu „din prima” intențiile și metodele.
Cu ajutorul dușmanilor României pe care au aservit-o în totalitate capitalului străin pentru un pumn de arginți ce și-i-au băgat în buzunar, Javrele securiste au trecut la vinderea la bucată a României, ștergând cu un burete ticălos sângele strămoșilor noștri vărsat în veacuri pentru apărarea acestei glii mult râvnite de alții.
Mă uit la noile generații!…
Sunt poate printre puținii români care ÎNȚELEG și conștientizează cum a degenerat atât de tare nația română, cum s-a degradat societatea în asemenea hal încât s-a produs DEZRĂDĂCINAREA, bejenia și anihilarea conștiinței patriotice a neamului.
Este adevărat că ce ni se întâmplă nouă azi, li se întâmplă și nemților, francezilor, olandezilor, englezilor, etc. Însă acolo e altceva…Stăpânii Lumii nu îi lasă să piară, ci doar îi controlează din satelit și mână turmele din înaltul cerului spre alte pajiști. Pe noi ne bat cu bâtele și eventual ne transformă într-o cireadă de vite programate pentru sacrificare ca să servim drept hrană străinilor și să le lăsăm fără opunere pășunile noastre pline de iarbă de cea mai bună calitate.
Avem multe iude! Prea multe iude comparativ cu numărul populației ce a mai rămas să îndure greutățile aici în țară și să nu spele de rahat moșnegăraia europeană!
Generațiile noi au fost îndobitocite și distruse de ȘCOALĂ, de impunerea la toate nivelurile a acelor cadre didactice școlite și instruite afară cu bani murdari luați tot de la noi, prin exteminarea industriei românești, prin distrugerea economiei noastre ce făcea concurență țărilor occidentale, au transformat totul în fier vechi și moloz…
Totul s-a petrecut controlat și cu complicitatea iudelor românești: JIGODIILE SECURISTE! Ele sunt azi infiltrate și acționează ca niște căpușe care mai sug și ultima picătură de sânge din acest trup în agonie.
Generațiile vechi, cele care au construit o Țară după Marele Război nu puteau fi convertite, dar puteau fi doar prostite. Au fost prostite și puse să-și distrugă cu propriile mâini țara, iar odraslele lor au intrat în programul general de prostire, de îndoctrinare și de renegare a trecutului!
Mai întâi au format un corp profesoral tânăr, la început de carieră, pe care l-au atras cu diverse titluri onorifice, traininguri în străinătate și burse imense care erau forma acoperită de a le fi cumpărat conștiințele. Aceștia au avut menirea și sarcina să purceadă la dărâmarea sistematică a valorilor școlii românești, la anihilarea trecutului, la sluțirea propriei Istorii, se lucrează subliminal la ștergerea sentimentului de patriotism și valori naționale pentru ca tineretul să devină adeptul GLOBALISMULUI și într-o zi la ștergerea frontierelor, ce vor deveni inutile atunci când populațiile se vor fi amestecat atât de mult, încât nu va mai fi vorba despre nicio IDENTITATE NAȚIONALĂ !
Asta se vrea!
De doi ani PSD condus de Liviu Dragnea – un politician foarte apropiat până nu demult de Jigodiile securiste – cu un frate ofițer cu funcție în Servicii, a hotărât să pornească un război de democratizare a societății românești, de ridicare a capului din pământ, înfruntând vechea și noua Securitate!
În ciuda avertismentelor primite din țară și de afară, Liviu Dragnea a hotărât să se bată cu Hydra. A fost trădat de apropiați acoperiți, a fost umilit de Justiția Securistă, dar a riscat și nu a vrut să se folosească de prevederi legale ca să-și scape pielea. A vrut ca să se victimizeze, să se curețe, să se lepede de Satana! Satana l-a lichidat. Românii s-au transformat într-o majoritate de lași, de ticăloși, sunt chiar o turmă ce ascultă doar de bâtă!
Generațiile care sunt azi majoritare la vot sunt în ochii mei un fel de computere care au instalat doar Modul de Operare, unii mai vechi, alții un Winows 10, sau Linux.
Atât! În rest, ei folosesc doar motoare de căutare, Google fiind bruma lor de cultură și inteligență. Pe acest canal le sunt inoculate prostiile, le sunt otrăvite mințile și le sunt comandate acțiunile!
Acestor generații lipsite de glagorie proprie și lipsite de o experiență adevărată de viață, de o cultură universală sumară, li s-a lăsat doar funcția de reproducere, au devenit niște roboți umanoizi care sunt comandați și controlați de la mare distanță prin Internet. Ăști sunt oamenii de mâine! Puțini privilegiați vor gândi și hotărî, majoritatea va executa prostește ordinele venite prin TV.
Azi ei sunt împinși să se autodistrugă, să pună valorile naționale și cele morale pe ultimul loc în etajele plăcilor imprimate care le șterg orice altă zonă cu memorie a creierului.
Nu sunt fan PSD. Am fost membru PNL 23 de ani, am luptat cu convingere împotriva PSD, care reprezenta trecutul anchilozat și artrozat al comunismului, dar Javrele securiste a răsturnat carul cu proști și toți s-au urcat azi în căruța PNL.
Atitudinea de frondă a lui Dragnea față de securiști pe care i-a îndepărtat din PSD ca să aducă Democrația în matca firească a fost demonizată și demonetizată de Javre până la prostirea populației!
Ați votat vitelor! Ați pierdut și ultima șansă de a deveni o turmă de elită, cu exemplare mândre și sănătoase! Aveți mulți viței trimiși la export, dar ei nu sunt buni nici pe masa străinilor, sunt folosiți doar pentru mugetul lor cretin împotriva părinților și a fraților rămași să pască și să rumege prostiți pe pajiștea de acasă.