ASCULTAREA

DOXOLOGIA: „Ascultarea este cheia care deschide ușa tuturor virtuților”
Oare acesta să fie cumva suprema virtute a bătăliei pentru supremația ascultării în România acestor zile? Cu siguranță (națională) că nu…
Pentru aceia dintre voi care NU încercați cât de cât să vă destupați urechile și să vă luați mâna de la ochi când auziți doar tangențial ceva înafara temelor predilecte și cunoscute de pe Kanal D, PrimaTv, TeleM, sau Taraf Tv, pe care le urmăriți cu plăcere, a emisiunilor lui Măruță sau a Simonei Gherghe, a lui Florin Ghețău și Călin Ciobotari care pustiește Iașul seara la șapte, ce vă scot hohote de râs sau de plâns, eu vă spun doar așa, prin învăluire, că acum și aici – în România în care vă închipuiți că trăiți fericiți halindu-vă mititelul de rigoare și râgâindu-vă berea regulamentară alături de o ciorbă de burtă – se petrec niște chestii tare nasoale care chiar într-o zi ar putea să vă ia din față aceste plăceri ce vă fac să trăiți liniștiți și fără griji crezând că sunteți tari și puternici, fericiți și „dăștepți”, stând crac peste crac sau rășchirați la o terasă sau la vreo pizzerie unde dezbateți scorurile etapei sau bucile rotunde ale chelneriței care vă servește, ori țâțele mai știu eu cărei asistente a lui Capatos ori a altui căcănar pus să vă întrețină neuronul între două campanii electorale, atunci când mergeți ca oile să votați ca tâmpiții pe unul  căruia i-ați auzit cel mai des numele pronunțat la tembelizor, fără să știți ce „vroiește” el…
Ei bine băi „aceștia”, acuma în Românica din care a rămas doar numele și turma de oi proaste care stă deoparte pasivă și asistă sastisită de mici și bere râgâind general și salivând la cururi și țâțe de muieri siliconate, se dă o bătălie pe față, o bătălie care nu mai este în umbră, dusă ascuns, între acoperiții care vă intoxică pe voi ca să rămâneți ovine sovietice, e o cafteală golănească pe viață și pe moarte în care subiectul suntem chiar noi, turma de ovine mioritice care ne închipuim că trăim mulțumiți că suntem lăsați periodic să votăm niște inși puși în față pe buletinele de vot cu aceiași labă murdară cu care unii își țin organul deasupra pisoarului când nu se pișă direct peste noi!
Băi! Pentru aceia din categoriile mai nașpa enumerate mai înainte, vă spun în limbaj cât mai atractiv ca să vă captez atenția că după ce Javra Ceacâră a ieșit în decor de drept – în noiembrie 2014 – și a lăsat în loc pe (ma)mutul de sas, băsismul s-a scindat (adică s-a împărțit) în două tabere importante.
Cei șase pe care Javra Ceacâră îi numea cheile lui de la breloc cu care ne-a încuiat pe toți prin diferite camere și temnițe, s-au împărțit în două tabere care cum era de așteptat au început să-și dea la gioale.
Treaba este simplă pentru cine are un pic de glagore și doi neuroni în loc de unul. Gașca era gândită și chitită să reziste și să controleze sistemul încă cel puțin zece ani după ce ticălosul zbanghiu a ieșit din funcție. Adică toate aceste chei lăsate prin broaștele ușilor trebuiau să scârțâie și să se învârtă cât mai încet, ca oricine ar fi vrut să ajungă mai repede la reptilele băsiste ca să le zdrobească țeasta, să nu poată decât să constate că aleargă doar după umbre, iar în eventualitatea că pot pune mâna să atingă vreo coadă de reptilă, faptele comise să fie deja prescrise și averea pulverizată în locuri imposibil de găsit.
Ei bine, ca oriunde unde există hoți, șuți și tâlhari, există o diferență între prăduitori, care îi face pe toți nemulțumiți după împărțirea prăzii, precum și cu ponoasele ce le au de tras în funcție de cât au reușit fiecare să-și cărăbănească în buzunare. Și uite așa, din cele șase „chei”, s-au despărțit câte trei de o parte, trei de alta și au început vânătoarea între ele pentru putere și pentru imunitate.
Peste toate astea se mai suprapune lupta aproape vizibilă între rusnaci, americănoși și occidentalii europeni care dorind să se facă mai catolici decât Papa au deschis ca proștii Porțile Iadului lăsând dracii să năvălească peste ei.
Ca întotdeauna de când lumea e lume și noi am scăpat de blană, mulți au fost atrași de minunile lăsate de Dumnezeu drept moștenire unui popor viteaz dar tembel rău, care trebuie chinuit bine ca să-și dea seama cât e de prost când în fond, genetic, este chiar tare inteligent.
Deci ca să concluzionez, lucrurile nu au mers cum a gândit și chitit Javra Ceacâră că se va întâmpla după ce s-a retras lăsând minele cu efect întârziat să-i protejeze ușcheala.
Mai de voie, mai de nevoie, Binomul devenit Trinom (cool-dea, Corduța-pivot și Baba cu chiloți de tablă de la ÎCCjudețean…) se bat în dosare cu altă tabără, unde Javra împreun(at)ă cu Nuți-spaima puții și jigodiile „ieuropene” de Monika Pauker, Miss Piggy-Pippi di Iași și alți ticăloși care au devalizat România masiv în ultimii cincisprezece ani, se luptă din răsputeri să taie legăturile care-i pot ține înfășurați cu trecutul și care ar putea prin absurd să-i facă să piardă din ceea ce au furat. Ăștia se folosesc încă de puterea Binomului-trinom, care are pâinea și cuțitul în mână.
La mijloc, ca vițelul la poarta nouă, stă sasul și se uită ca tatăl său Boul, când la unul, când la „hălălant”, neînțelegând de ce e amenințat el cu tăiatul la abator, când i s-a spus clar că dacă merge închis și întoarce capul, el nu va păți absolut nimic.
Ei bine, dintr-o dată acum toți vor să sacrifice vițelul crescut deja cât un bou hrănit bine, ca să scape ei. Toți vor să aducă o jertfă bunului Dumnezeu un bou, crezând că așa scapă…
Pe tema asta s-a iscat mare tevatură la Antena 3 aseară, dând scuipat la furcă analiștilor Chiriac, Curvică, Gâdea și lui Mircea Badea, care au despicat firul în patru uimiți și invidioși în același timp pe colonelul Turcescu ce a luat un interviu pe Skype fostului Șef al Serviciilor de Informații americănoase de la ambasada lor de la București în ultimii cinci ani, ce a spus cu subiect și predicat taman invers decât au grăit ambasadorii Ițic Ghiltenstein și sasul Strul Klem. Adică a dat pe șleau că ghinărarul Cool, Corduța-pivot și Baba cu chiloți de tablă, numai Justiție nu fac, ci ei doar se fac că fac dreptate – politizând dosarele și luând la zarcă pe sprânceană pe cine vrea mușchiul lor. Adicătelea nici să facă rău cumva Javrei Ceacâre care îi are la mână, sau cățelei Nuți și apropiații lor, nici să-și dea singuri șuturi în cur exact ca Mașina Românească De Dat Șuturi În Cur – Care Nu Dă Șuturi În Cur! (MRDDȘÎC-CNDȘÎC)
Măi… și-au analizat aseară cu to(n)ții problema și au stors-o ca pe o lămâie, dar numai atât cât le-a fost convenabilă lor, adică s-au oprit cu raționamentele la CCR, adică la madam Curtea Constituțională a României care acum s-a trezit bruscamente din somnul cel de moarte prin care ne-adânciră barbarii de tirani.
Adică de acum înainte – ca și până acum – SRI, prin STS, nu mai are voie să asculte pe corupți, ci numai pe șpionii ruși, pe arabii migratori, pe ungurii lui Tokes și eventual pe traficanții de făină albă din grâu, obținută pe cale chimică.
Corupții, vor fi ascultați numai cu urechea, cu telefoanele mobile, sau cu microfoanele wireless cu care cântă Fuego și Irina Loghin.
Turbare mareeee!
Sare Monika din spirala lui guru și strigă: „atunci să-i facă Țara lui Corduța un serviciu propriu de ascultări de un miliard de eurooo!
Nu se poate să scape corupții! Nu poate fi lăsată Corduța să lupte ea cu corupția cu mânurile goale, numai cu telefonul fără fir în câmpul tactic! Trădareee! Trădare și iar trădare! De trei ori trădare!”
Până acilea a fost și tema dezbaterii de la Antena 3,că s-a terminat emisiunea. Până aici le-a convenit lor, că asta susțin și ei cică de zece ani dezvăluind pe trădători.
Dar ia stai nene, ia să gândim noi o țâră mai departe decât vârful nasului, să vedem: cine și ce câștigă din această șmecherie? Cine și de ce a provocat acum acest scăndălău folosindu-se iar de CCR care a răsturnat rezultatul referendumului din 2012?!
Păi…ce avem noi? La CCR „încă” mai răsuflă „pe ultima sută” ca Șef, juristul de la C.A.P. „Aprozarul” – Augustin ZEGHEAN… El are ca ajutor unealta, scula numărul unu a Javrei Ceacâre, pe scula de bază a lui Băsescu, ce i-a spălat chioranului chiloții murdari de caca maro, în cazul „Flota” – Daniel Morar.
Acum le convine să dinamiteze scurt SRI și DNA care prea s-au apropiat de Băsescu și camarila lui.
Probabil că sunt semne că s-a subțiat tare și membrana care ține acoperită afacerea ALRO.
Că Băsescu este înturlucat tare cu rusnacii, cu Volodea Putin și că a dosit multe ruble transformate în dolari, iar este foarte posibil.
Rușii au tot interesul să transforme România în câmp tactic unde să joace șah cu americănoșii în intenția de a obține măcar un pat, dacă nu chiar un baldachin. Atunci nu este bine să mai creeze o diversiune în țărișoară și să arunce rahatul în aer dând scuipat la furcă jigodiilor ca să mărească răgazul de a fi spălate urme și de a se prescrie niște dosare?
Nu cumva prin acest scandal iscat între căcare și căcare să asculte prostimea să se mai spele niște lovele grup și să se mai pună România la un efort financiar inutil – în locul autostrăzii Iași-Tg. Mureș la care visează Fenechiu și Ghețău – se face jocul convenabil rușilor?
Fără doar și poate, eu văd în față un șirag de mărgele înșiruite pe ață pe care scrie mărgică cu mărgică: Monika Pauker, Pippi di Iași-SAR, Ițic Soros, Viktor Orban, Javra Băsescu, Vlădica Putin! Ăstora le convine tot balamucul, ăștia au tot interesul să bage bățul prin gard să zădărască javrele, lor le este benefică Hotărârea dată de CCR!
La toate astea, Boul stă în fața porții și mai rage rar în timp ce rumegă la un braț de „luțernă” ce i s-a pus dinainte.
Totul este foarte simplu de rezolvat: în cadrul STS, printr-o Hotărâre a CSAT, se mai crăcănează un departament pus la dispoziția DNA să asculte ce vorbesc corupții între ei, adică pe Nichita cu Chirica, pe Adomniței cu Bodea și ghinărariu Semeon Întâiul, pe Surdu cu Mardarasievici, pe Eva cu Canschi și Zapodeanu.
Un simplu petec de hârtie și treaba e rezolvată fără banul grup, fără sincope în muncă.
Dar un lucru trebuie urgent să se întâmple: jos jigodiile care țin justiția legată, trebuie urgent cumpărate aproximativ o mie de gloanțe cu care să fie rapid curățată România și pus un Rege sau o Regină pe Tron!
Abia atunci Ascultarea devine virtute, cum propovăduiește Doxologia!