BĂĂĂĂĂII…!!!

Bre, aud din ce în ce mai des nişte prostii debitate pe la televiziunile socialist-securiste, dar şi prin mediul liberal cum că în cazul că la parlamentare PNL nu ar obţine minimum 20% din voturi, se prăbuşeşte tot partidul şi este ameninţat cu dispariţia!
Cică atunci îl debarcă pe Crin Antonescu şi îşi aleg ei alt preşedinte de partid. Ori v-aţi tîmpit dea binelea, ori v-aţi pedeserizat la cap de atîta USL…
Şi pe cine naiba puneţi băi şef la partid? Pe Tăriceanu? Băi fripturiştilor, asta chiar înseamnă că dispăreţi în maximum 2 ani, la viitoarele alegeri! Cine dracu va da votul unor haimanale conduse de un trădător? Cine poate să-l urmeze pe Tăriceanu decît nişte coate goale, nişte giurumele fără pingele pe faţă, nişte ciolanişti fomişti?
Băi tăntălăilăr ce sunteţi voi tăntălăi, da’ pe cine naiba mai susţineţi voi la prezidenţiale dacă înainte cu 6 luni pînă la alegeri vă omorîţi conducătorul turmei? Ha?
Băăăăi, indiferent de REZULTATUL ALEGERILOR. dacă vreţi să mai existaţi ca partid cu credibilitate la populaţie, nu aveţi altă alternativă decît să mergeţi cu Crin Antonescu la Preşedinţie!
Abia după acel scrutin aveţi dreptul moral să vă alegeţi în mod democratic alt Preşedinte! Dacă va cîştiga (şi sunt şanse enorme!) e clar de ce şi dacă pierde, e tot clar de ce.
Eu ştiu că fripturiştilor care se dau liberali nu le convine şi-n ideoţenia lor pun botul la toate cuvintele otrăvite sosite via satelit dinspre Latrina3 şi Coteţul Porcului TV, dar ăştia speră din tot sufletul ca să fie mai multe iude în partid decît oameni integri cu scaun la cap şi imediat după europarlamentare să vă întărîte să vă încăieraţi…
Chiar dacă v-ar ieşi procent de 7% în mai, voi de vreţi să vă numiţi încă liberali şi să existaţi ca partid, trebuie – chiar de nevie, băăăăii – să-l susţineţi pe Antonescu la prezidenţiale!
Ba chiar să vă mobilizaţi exemplar şi să faceţi scut în jurul său şi să-l apăraţi cu devotament şi onoare, pentru că dacă tot aţi mers atîţia ani pe mîna lui ca să-l aduceţi pînă la candidatura de Preşedinte al României, acum dacă îl lăsaţi, e ca şi cum vă adunaţi cu toţii strînşi lipiţi unii de alţii şi scuipaţi în sus aşteptînd să vedeţi pe obrazul cui se preling zoaiele…Cam asta-i…
Iar despre Tăriceanu şi rahatul ăla umanoid cu nume de Ilieşiu să nu mai aud în pururi, că au scuipat deja primii în sus şi a văzut toată lumea cum li se prelinge pe faţă flegma şi nu au o batistă măcar, să se şteargă…
Hai noroc!

One thought on “BĂĂĂĂĂII…!!!

  1. Din NENOROCIRE,SINGURUL LIBERAL ADEVARAT-dupa parerea mea !-ar fi Seniorul Quintus care-lasand pentru ”ceva vreme” bunul simt deoparte-ar pune ”organizatia” pe directia CORECTA.
    Dar se pare ca-si el !-este scarbit de tot ceea ce se-ntampla prin partid…
    Cum am mai afirmat ”deunazi”,in prezent denumirile partidelor,doctrinele,ideologiile,etc sunt desuete….ESENTA si ”BAZA FUNDAMENTULUI” este spiritul de gasca-care poate sa fie si transpartinic !-in scopul inavutitirii prin orice mijloace….!!!

Comments are closed.