SINTEZA ZILEI – MONOLOGUL UNUI MEGALOMAN INEPT

Colaj al interviului acordat de primarul incompetent „Ziarului De Iaşi”. Trufia şi prostia îşi dau mînă în mînă în distrugerea oraşului…

NICHITA

„Îmi conduc partidul la Iaşi. Am un Guvern la nivel naţional la care trebuie să fiu atent. Lui Cosmin Coman nu i-am dat voie să plece pentru că eu cred că Iaşul are mai multă nevoie de el aici decât acolo.
Eu pe cei din echipa mea mai întâi îi învăţ să facă proiecte, să aibă realizări şi apoi să vorbească
Lui Adomniţei aţi văzut cât de bine i-a mers în campanie cu mine şi lângă mine tot timpul…Deci vii şi ajungi pe votul PSD preşedinte, te cocoţi pe o avere de 50 de milioane de euro, îţi dăm un proiect în braţe, noi, ca să te facem preşedinte CJ, şi banii, şi susţinere guvernamentală şi ţie de-acum ţi se urcă la cap şi crezi că le ştii pe toate.
Filmul acesta l-am mai văzut şi nu l-am aprobat niciodată.
Norocul meu e că mi-a dat Dumnezeu puterea să-i înving şi-i voi învinge întotdeauna. Eu sunt capul răutăţilor, eu am cerut în mod special să facem un document prin care în mod public să ne asumăm un set de proiecte care să fie şi proiecte în curs şi de viitor şi proiecte care să mulţumească PNL şi PSD.
Aştept de la domnul ministru Şova să-mi dea nişte elemente mai concrete legat de finanţarea europeană pentru Aeroport. În USL, noi am lăsat acest proiect în braţele lui Adomniţei şi am votat tot ce a vrut el. Nu pot să stau după Adomniţei să fiu convins că el face bine
Atunci am făcut licitaţia şi a câştigat cine-a câştigat. Până aici pot să-mi asum nişte lucruri, dar mai departe, tu, constructor, să vii să licitezi, să ştii proiectul, dar fără să-ţi iei nişte măsuri înainte, să verifici pe teren?
Aud tot felul de guru care nu ştiu nimic altceva decât să critice şi compară proiectele unul cu altul total aiurea.
La pasajul din Fundaţie, din păcate, nu avem cum să-l facem mai lat. Nu avem cum. Nu putem muta Biblioteca. Nu putem muta cealaltă casă, pentru că este proprietate privată. Aşa am fost nevoiţi să intrăm în suprafaţa de teren pe care o avem noi. Când am început să săpăm, am găsit un râu. Nu putea să prevadă proiectantul treaba asta, că va găsi un râu la 25 de metri adâncime. Avem încă de tras acolo, avem să facem un pasaj care să reziste în timp
Mă aşteptam ca la un moment dat nici să nu putem face Octav Băncilă. Am lucrat în subsolul de la Octav Băncilă. Sunt magistralele toate care trec prin Iaşi care nu erau actualizate în planurile Iaşului.
Am văzut în ultimii ani cum mi s-au fabricat dosare, tot cu acelaşi procuror mă izbesc. Oare e o întâmplare? Nu cred.
Nu contribuabilul contează. Ce să-mi reproşez? Că nu mă duc la ştrand sau că nu pot să mă duc să mă bucur de Ciric? Să vreau să mă duc acolo, să fac şi eu o baie în bazin, dar nu pot, nu am linişte. Contribuabilul Nichita beneficiază de foarte puţine lucruri faţă de alţi contribuabili.
Este normal ca orice om, orice bărbat care este în putere să fie, la un moment discutat în fel şi chip.
Pentru mine este foarte important că sunt acolo în decizii. Dar eu nu pot să stau numai la Bucureşti, să stau la televiziuni şi să-mi fac imagine mie. Dacă vroiam să fiu mai vizibil la nivel naţional, puteam oricând să accept o funcţie de ministru, ceea ce înseamna să fiu vizibil la nivel naţional şi să abandonez Iaşul.
Mie Victor Ponta nu vine să-mi pună viceprimarii la Iaşi, mie nu vine să-mi spună directorii pe care să-i pun în Primărie. Victor Ponta trebuie să-şi facă echipa lui,
Ce-au făcut miniştii PNL pentru Iaşi? Ce-a făcut Gheorghe Nichita pentru Iaşi şi PSD Iaşi pentru Iaşi?
Eu cred că Nichita va încerca să susţină oamenii care pot să fie tot timpul peste alţii,
Face mai mult Marcel Popa decât au făcut mai mulţi miniştri PNL
Eu cred că am dus nişte oameni competenţi care astăzi încă stau în Guvern şi Vasile Cepoi, şi Maricel Popa şi Dan Cârlan şi Radu Ţibichi. Stau în ministere şi nu au legate de picioare tot felul de greutăţi care să-i tragă în iad. Contează mult şi cu cine mergi.”

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/update-nichita-un-interviu-incendiar-despre-dna-batalii-afaceri-i-viata-privata–45579.html

One thought on “SINTEZA ZILEI – MONOLOGUL UNUI MEGALOMAN INEPT

  1. Cred c-aqr fi fost mult mai….”productiv” daca interviul asta…”incendiar” ar fi fost urmat -de preferat..”instant” !!- de o…..AUTOCOMBUSTIE a….”ilustrului” care l-a dat….
    Ce Dumnezeu,sunteti la..”o arucatura de bat” de…dincolo de Prut…!!! e asa de greu de…”facut rost de oarece unelte” de starpire a gastii de idioti de….”prin-prejur”…?!

Comments are closed.