BUFEURILE VASILICAI

O lege nescrisă a naturii prevede că atât masculii cât și muierile își pierd de la o vreme cu cât înaintează în vârstă funcția de reproducere prin niște transformări care țin de secreții hormonale specifice fiecărui sex. La bărbați chestia se numește „klausopauză”, iar la femele se pare că numele corect e „ministropauză”.
Par exemplu, sasul e cuprins de furie și probabil că mai are încă poluții adolescentine dublate de o impotență reală, că orice ar face nu mai poate agăța nicio haștagistă care oficial pare gată să i se ofere ca ofrandă pe altarul politicii. De asta sasul se răzbună pe toți românii dintr-o invidie și ură nepotolită.
De cealaltă parte „duamna Vasilica” are bufeuri inerente vârstei de pre-senectute, când în ciuda apariției sale de Doamnă distinsă și cu pretenția de mama națiunii, a început să-și exprime în public stările dumneaei de alternanță a euforiei cu plânsetul tânguitor de împăciuire și Slavă Domnului, în acel Loc Luminat și plin de verdeață…
Hai s-o dăm pe „a dreaptă!”
În timp ce Livache Dragnea arată lumii că încă are erecție și se preface că o împinge pe Coana Vasilica la acte de vitejie să ia problema guvernării de mâner și să o bage în parlament, „duamna Vasilica” o ține langa cu mângâierile pe capul sasului în speranța deșartă că ăstuia ise va scula totuși organul constituțional și va aproba remanierea…
Hoha! Teatru ieftin de saltimbaci la bâlciul de sf. Dumitru!
Adevărul este acesta: consiliați precis de Ițic, Șloim și Ghidale, ăștia de la PSD urmează neabătuți politica de ghiocel față de Săsanis și de Bruxelles.
Propaganda dusă vreme de cincisprezece ani de oamenii Javrei Ceacâre – preluați de sasul nazist cu lovele răpănoase date de Gică Soros – a creat o psihoză internațională, o aură neagră în jurul României, de cele mai multe ori cu mâna și mintea unor iude autohtone, plătite pentru asta.
S-a creat în jurul PSD-ului acel halou de blam social care e practicat de un număr mic de persoane, dar care e compensat de zarvă și gălăgie susținută cu mulți bani subterani.
Jivinele nu sunt în număr copleșitor, dat sunt plasate în noduri, în posturi „cheie” de unde controlează informații și acțiuni ale guvernanților cărora le pun încă multe bețe între spițe și boicotează bunul mers al lucrurilor.
Pesediștii de la vârful partidului sunt bine instruiți și fiecare își joacă rolul așa cum e scris de scenarist. Câțiva, care îl au ca promotor pe Codrin Ștefănescu, țipă făcând spume belicoase pe dinăuntrul sticlei la televizor, gesticulează cu pumnul strâns în aer la adresa javrelor din opoziție, arătând că PSD știe toate golăniile și blestemățiile făcute și că în curând va veni clipa răfuielii, când dușmanii României care coincid și cu ai PSD vor da socoteală și li se va lua pielea găsită în plus…
Dragnea o face și el pe belicosul moderat, e omul care arată câte un colț de text, amenințând că dacă vrea poate deschide cartea la pagina cu golănii făcute de opoziție și de statul securist, dar mai mult de atât nu face, cântând mulțimii înfuriate de jigodismul sasului nazist că PSD duce o politică inversă, de calm și de pace socială spre deosebire de târâtoarele veninoase din PNL, USR, PRO România, PMP, PLUS Ciolos.
Este mai evident ca oricând că niciodată PSD nu va lua taurul de coarne, niciodată nu va acționa în forță și hotărât să curme această boală lungă cu sângerări și dureri cumplite a românilor! Nu! Ei vor și cu sula în Curtea Constituțională, dar și cu sufletul în Rai Uno.
Băăă! Dragnea a spus cu subiect și predicat pentru cine are minte să înțeleagă, că și în situația când va ajunge pe tronul lui Johannis la buda Cotrocenilor și el va avea guvernul său majoritar, ei tot politica împăciuitoare și de oferire al celuilalt obraz o vor duce, că acum țara are nevoie de „o pace socială”! Așa o fi Livache, dar cum rămâne cu minciunile tale de „dreptate până la capăt?”
Docila Dăncilă joacă rolul mamaei care își iubește odraslele, chiar și pe împielițații obraznici care sparg zilnic geamurile la școală și scot limba la profesori.
PSD o face pe liderul românilor, dar este comandat și obligat de afară să execute anumite ordine pe care ei – bine consiliați „de niște evrei” – le execută ca să-și recapete imaginea puternic murdărită în cei cincisprezece ani de scuipături și defăimări.
Este adevărat că până nu demult Dragnea se învârtea printre rechini, e adevărat că a încercat să dea la pace cu ei și să admită niște oameni care îi erau impuși, dar când a văzut costurile și a înțeles că nu este el în cărți, a hotărât să se lepede de Satana. A format „nucleul dur” de oameni loiali, corecți și cinstiți, care deja au acumulat suficientă avere în vremuri trecute încât azi să se prezinte „fair-play” și curați.
Aici e oftica, acesta e conflictul cu jivinele Satanei!
Principiul e: „și uns pe buze și cu slana în pod!”, sau „și cu sula în c**r și cu sufletul în rai!” Aparent jucăm cartea patrioților justițiari, dăm legi bune pentru populație, ne abținem de la tunuri două decenii și ridicăm cumva România în ciuda amenințărilor de la Bruxelles la care ne facem că ne rățoim, dar cărora le pupăm mâna cu care se șterg cu noi la fund…
Asta e politica dragi meseni și Naș Florea! Ne stropșim la sistem, dar luăm puterea înghițind cu stoicism și cu capul plecat toate umilințele alături de POPORUL ROMÂN care a fost scuipat în obraz și umilit vreme de cincisprezece ani! Noi suntem Zâna cea Bună, aburm și ne facem că suferim alături de popor.
Coană Vasilico, ai bufeuri? Te faci că vrei pentru ochii și gurile Europei să-i dai sasului senzația că încă mai poate? Sunteți amândoi niște boșorogi în floarea vârstei care mai aveți doar senzații că puteți avea orgasm, dar acest joc erotic vă arată public adevăratul caracter și intențiile!