NENOROCIREA NICHITA&CHIRICA

Un articol de ieri al jurnalului local ieșean „ZIARUL DE IAȘI” de pe prima pagină, ne anunță cu mare întârziere o chestie pe care până acum câteva zile se chinuiau să o ascundă, așa cum au făcut de aproape un deceniu încoace cel puțin…
Și anume: la Primărie au descins între Crăciun și Anul Nou inspectorii OLAF și DLAF de la Bruxelles și București ,care pe 21 decembrie 2018 au avut drept termen după aproape doi ani de cercetări să depună la Procurorul european, Dosarul privind JEFUIREA fondurilor europene la Iași.
Jaful bugetului public al Iașului, deturnarea fondurilor de investiții și sarabanda abuzurilor în serviciu a fost început cu douăzeci de ani înainte, de la al doilea mandat al escrocului Constantin Simirad, ajuns astăzi „consilierul personal” al lui Mihai Chirica, așa cum Gheorghe Nichita s-a ajums consilierul privat, plătit din bani publici, al „preșului” de la hudeț Maricel Popa.
Vă dați seama cred cum stau și cum merg treburile la Iași, dacă tații hoților au ajuns profesorii conducătorilor de azi.
O mână de oameni determinați – neimplicați politic de o parte sau de alta, dar aflați de partea Adevărului și a societății civile adevărate, care nu este implicată prin diverse ONG-uri sau prin activism politic mascat în spatele unor partidulețe puternic finanțate „la negru” – s-au ținut ca scaiiul de turul pantalonilor acestor gherțoi ajunși la putere prin naivitatea și lipsa de cunoștință a alegătorilor majoritari și nu s-au lăsat până ce denunțul lor nu a fost luat în seamă de acele foruri europene unde nu mai este loc de întors și unde mâna procurorilor corupți de la DNA Iași care apără mafia, NU poate ajunge.
Începând de la ziarul FAPTA – unde au făcut voluntariat pentru societatea civilă ieșeană – acești activiști civici înverșunați au jurat răzbunare cruntă hoților și ticăloșilor din primărie, mai ales după ce în ciuda avertismentelor, protestelor inițiate, sau reclamațiilor făcute, au nesocotit voința ieșenilor și au decimat teii seculari pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, ca să-și satisfacă damblaua și să arate ieșenilor cu trufie puterea pe care ei o au!

teistefancelmare2014
Acela, cu tăiatul teilor și mai ales atitudinea vizibilă de apărare a mafiei pe care a arătat-o procuroarea Oana Andreea Nica – fina de cununie a procurorului interlop și alienat mintal Emilian Eva, au declanșat mumentul critic și determinant în a vâna peste tot cuplul infracțional Nichita &Chirica, iar de la vorbe până la fapte nu au mai existat niciun fel de pași intermediari.
Războiul nu a încetat, el încă nu a fost câștigat, ci doar o primă luptă, s-a reușit pornirea tăvălugului!
Din nefericire pentru Iași și pentru ieșeni, vremurile grele vor veni abia de acum încolo, când municipalitatea va trebui să returneze Uniunii Europene sumele delapidate de zeci de milioane de euro, sume ce vor diminua consistent bugetul Iașului și până ce acești bani vor fi recuperați de la hoți – de orice categorie – începând poate cu portarii care au „închis ochii” sau șoferii ce au concurat la jaf și până la ticăloșii din capul mesei, vor mai curge multe zoaie pe albia betonată a Bahluiului și Iașul va stagna.
Dar odată și odată asta tot trebuia să se întâmple, ieșenii trebuiau să plătească domnia și prostia și au fost avertizați de noi că va veni ziua dreptății!
Iată așadar că acum niște mercenari ai pixului, răspândiți prin diferite subunități militarizate din subordinea statului paralel , au fost nevoiți să anunțe iminentul pericol ca cei ce i-au finanțat până acum din acești bani murdari delapidați de mafie, sunt în pericol real de a fi ridicați de procurori, dar nu de aceștia de la Iași care ar trebui și ei să fie săltați cu cătușele la mâini, ci de alții adevărați, care nu ascultă de ordine politice!
Am prevăzut și propovăduit de multă vreme că Dumnezeu nu bate cu parul și va veni vremea când jivinele astea ticăloase vor trebui să plătească, mulți nu ne-au crezut, mulți s-au făcut că nu văd, întorcând capul, dar acum ar vrea să se salveze publicând „în exclusivitate”” ceea ce noi îi îndemnam cu mulți ani înainte să o facă, – furnizându-le probe, păreri pertinente autorizate, fotografii etc.
Nu au făcuut-o atunci, la acea vreme, decât foarte puțini, de poți să-i numeri pe două degete, restul au adoptat politica struțului! Printre ei se numără Ziarul de Iași, Bună Ziua Iași și canalul pestilențial TeleM.
Corifeii băsiști ai pixului gen Florin Ghețău, Călin Ciobotari, Dobașu, Tony Htrițac și armata lui de scribi de la ZDI sau Asimionesei&soon cu scribii lor din BZI, au avut rapoarte, probe furnizate de noi, cu dorința expresă de a se pune de partea cetățenilor, dar ei au ales să devină vectorii de influență cu care au fost manipulați cetățenii.
Nu au nicio scuză, iar zbaterea lor de acum chinuindu-se să afle amănunte, este tardivă și lipsită de sens.
Alelei, pui de păgâni, vine vremea achitării Notei de Plată și corect ar fi să răspundeți în solidar cu jigodiile pe care le-ați apărat și în numele cărora ați mințit populația.
Nu este nicio îndoială că fără sprijinul vostru explicit, ticăloșii nu ar fi avut curajul să facă atâtea fărădelegi și să facă atâtea blestemății.
Este doar începutul, dar denunțurile vor continua cu multe capete de acuzare, ne vom plimba cu telescaunul prin pădure la Ciric, vom motiva insistența mafiei lui Chirica de a face Spitalul de Urgență pe un teren impropriu, lângă altul unde mafia IMOBILIARĂ are interese majore să ducă utilități pe banii ieșenilor și câte și mai câte!
Niciodată, NIMENI nu va mai trebui să aibă curajul să înșele electoratul, să fure bani publici cu autobasculantele, iatr averile acumulate vor trebui spulberate în cele patru zări!
Așa să ne ajute Dumnezeu!

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.ziaruldeiasi.ro%2Fstiri%2Fexclusiv-ancheta-olaf-la-primarie-audieri-in-legatura-cu-un-mare-proiect-ue–208697.html%3Ffbclid%3DIwAR355iGmFRJnXUOYSmhizd5YEc6-54PIcTkscCcAlZ_AAdYZWAp5jpsSbMA&h=AT3Vh8l92z784pUVFw74icvFcb8waJd3OrBu0RsRYYnbfY5cPS0EoRCJ-W7cDWD_6Agpl8sXGmrHk5mzexGKfuxoG4t5_dZpxnnqnD34wj_3YC8rGdnzg2w4JTt6oHPN6iVv5erw-xlYxxbkbP8q5prKxyN_4YOPsMGpjVqTgeuX_5g4v4yB4_uL_Sk9rzmmrLsvMi2FtALLw4k-rg6d8YSiH6j_zP6kAwk2AU1wuA73KZVOs7MGVQ2J3KVQfUjgHj3Err7IUWz5OBxFbWVK2w02qtq4jkVi5RRKKqoM7xeDnl8WTdIOj5qqo8E4HsFHPV95MpHajL_gql_CRWlcbpFMKSKuDTVh_xFRHHIi4tcNZibCwIa8tsOzYSLr0FqFYYV3TZR0ZwF9AAzWzI8g65weu16gbUCOE-yf86DbJTlFnDczFFWyVi0AQV5_L5gsRsw3GIXtEp_e3svuhCmh07ynx5gjn-Z9ykk6nNui-zKeoDOirMtOteXN62UFJ55RaN0uwKli-z0hSyOTg8advOnfLQUl4bILpNwykgKfmZwuYvmAepILWFOMWOLT70ZsVc1HyhDL919aicxZK1zhfqxeSGLzKa6jsjEBTS-4J12SMqXIxbdqg_NS90eL8ohL