BUTOIUL CU PULBERE

Hotărât lucru, nu-i deloc a bună ceea ce se întâmplă! Ne îndreptăm inconștienți spre momentul aprinderii fitilului destul de scurt care se termină într-un butoi cu pulbere. Și asta se întâmplă tot din vina acestor hiene care se bat de la stârvul ce a mai rămas din poporul român!
În ultimii ani am fost nevoit să folosesc tot mai mult cuvinte din vocabular ce încep cu litera „j”: javre, japițe, jigodii, jnapani, jivine. Astea definesc în general clasa noastră politică!
Dar și reciproca parcă s-ar potrivi: avem o clasă politică pe care o merităm!
Tot circul provocat de disputa artificială prin Parlament și în Media despre schimbarea modificării cu alegerea hoțului din fruntea localității și a județului dintr-un singur tur sau din două tururi, este doar o mascaradă de trei parale, așa cum tot am spus și voi susține până mor! Toți escrocii care compun acum șleahta de nemernici care ne-au furat și viața și bogățiile țării în ultimul sfert de secol de când bolșevicul kaghebist Iliescu l-a lichidat pe Nea Nicu pentru că nu-i lăsa pe securiști și nomenclaturiști să se îmbuibe și să râgâie de avere – indiferent din care partid pretind ei că aparțin – nu sunt altceva decât niște mincinoși ordinari, niște jivine ipocrite care mimează doar o dispută politică pe viață și pe moarte pentru niște principii pe care cu siguranță că nu le are niciuna dintre javre, pentru că nu au nici măcar scrupule.
Tot balamucul cu invocarea de către PNL-ul băsist a răzgândelii cu „schimbarea modificării” pentru care bătuseră laba păroasă cu șobolănimea roșie din PSD, a apărut pregnant imediat după căderea guvernului Ponta la presiunea unor grupări bine dirijate, mai ales de prin bordelurile europene – unde două matroane fac legea: Monika Pauker Macovei și Alina Piggy Pipi di Iași…
Până PSD s-a văzut măturat de la guvernare și liberalii o duceau bine mersi pe blat și parandărăt cu kmerii roșii, niciunii n-aveau vreun interes să fie două tururi, ba chiar se mulțumeau să meargă în continuare (cu mici modificări neimportante) pe mâna baronilor și conților locali care fac legea și cunosc toate legăturile mafiei.
Cum liberalii fecundați de băsiști au primit un sprijin neașteptat și au văzut că Sistemul pune osul la treabă să destabilizeze clar tandemul PSD – PUNR, cum „urechea de ac” Alina a început să secrete hormoni de putirință stimulându-l și pe moș Vasile… așa s-a umflat rânza în ei, încercând să-l excite pe sas, care se vede treaba că apare ca un tip frigid și fără apetit sexual, comparativ cu Javra Ceacâră.
Și au marșat iute pe un tun de imagine cu care au vrut să lase în ofsaid fundașii coaliției PSD – PUNR.
Era cam greu să-ți înghiți scuipatul, dar la jivinele astea politice deja nu le mai este greață să-și tragă mucii prin flegmă și să scuipe!
Evident că se înțeleseseră imediat – că liberalii cu cei „de-a dreapta” lui Băsescu – sunt conștienți că oricât ar mătura prin curte și ar aduna gunoaie, tot nu pot fi siguri la o adică de faptul că i-ar copleși pe ciocoii noi din stirpea lui Iliescu.
Mai mult, cu toții au devenit cumva nesiguri de intențiile Sistemului și punctul până unde are acesta temă să meargă în decimarea clasei politice pentru a face loc altor jivine flămânde ce stau ascunse prin tufișuri ecologice, grupate în haite și dornice să apuce și ei o halcă de carne!
Așa că…au pus la cale împreună vodevilul cu răzgândeala votării hoților de primari într-un singur tur, iar javra cu mustață în furculiță de „mitică” de Tiliorman (Liviu Dragnea), se dă în stambă că „a descoperit ei” anusul la râmă și că-l arată lumii dacă Cioloș se bagă…Hai sictir băi ciocoi de pușcărie, bine?
În ăst timp, Sistemul lucrează pe față, dar și pe la spate să creeze o alternativă numai de ei gândită și acceptată cu care să oblige prostimea proastă – dar și pe cea „telectuală” de la sate și orașe – să pună deștul pe ăla sau pe ăla în numele „socierății civile” cu care chipurile se primenesc javrele la masă.
Acu, ce va fi, va fi, dar eu văd că deja încetul cu încetul încep să se ridice din oala cu apă de pe foc, bule din ce în ce mai dese și probabil că prin toamnă, după alegerile parlamentare ce vor fi cu siguranță altă mârșăvie a serviciilor se va împuțina șeptelul din Staul, dar evident că nu și numărul acoperiților ce vor răspunde și mai prompt la comenzi, fiind concret mai numeroși ca pondere într-un Parlament micșorat la trei sute de oi. Ei, atunci Ciobănașul ce va fi desemnat să o facă pe Premierul după alegeri, va avea cu siguranță două alternative: să fie la mâna securiștilor și acoperiților din noul Parlament care vor face legea masoneriei europene, sau pur și simplu să încerce să mulțumească orgoliile și pretențiile americănoșilor, care de îl vor alege pe rățoiul Donald președinte, ăsta are la îndemână bricheta piezzoelectrică gata să aprindă fitilul rezbelului cu Vladimir Ilici Putin.
Oricum, deja tehnocrații lui Logan Cioloș dirijați hotărât de Monika și Miss Piggy prefigurează apropierea unei noi crize mondiale ce cu siguranță va trebui să ne facă vigilenți așa cum a fost Javra Ceacâră cu „milibocul” lui când au luat oamenilor și din puținul ce-l aveau ca să-și întregească fondul de pradă!
Așa că, eu prevăd că HALT! cu Legea salarizării unice, cu a pensiilor, „halt” cu creșterea bugetelor pentru Sănătate, Educație și Cultură și eventual vom mai cumpăra la indicațiile cuiva încă 2-3 escadrile de vulturi pleșuvi bătrâni și ceva ouă nemțești incompatibile cu praștiile românești, pentru a putea să fim folosiți „ca carne” de tun de caftul americănoșilor cu rusnacii aici în Europa și nu în America unde democrația e democrație!
Ei bine, abia după asta apa din oală va da în clocot și eu cred de data asta că și de va fi Jandarmeria mai numeroasă și mai înarmată decât Armata, măcel național va ieși!
Abia atunci va crăpa rânza în oi, abia atunci vor trece de la behăit ca proastele la mușcat ca și lupii! Toate se vor sparge abia atunci în capul Lui Liviu Moustaki ot PSD, a lui Alinuța Ureche de Ac, în capul lui Klaus Pas cu Pas, dar va fi vânătoare de javre ceacâre ce s-au beșit peste tot stricându-ne aerul!
Răzmerița va porni în fiecare localitate oricât de mică și tzunami va avea unda de șoc în toate marile orașe pe viață și pe moarte! Fiecare știe pe plan local unde sunt și cine sunt javrele, care sunt lingăii hemoroizilor de ciocoi, cine a furat fără jenă și cine s-a zbătut să supraviețuiască cât de cât corect și cinstit. O a doua revoluție – pe bune de astă dată – va fi cu orice risc, cu orice sacrificiu, ceva ce încă Europa nu poate conștientiza!
Există oameni și acum în sfera serviciilor, a Justiției, Parchete, Jandarmerie, Armată, ce fierb molcom la foc mic mocnit, care înghit din ce în ce mai greu supunerea ierarhică militară pe care sunt nevoiți să o accepte prin natura profesiei și a nesindicalizării, dar conștienți că toate funcțiile cheie sunt controlate de un Sistem creat cu bună știință de Chiorete și matroana Monika cu vestalele Laura și Coldea!
Ei bine, am sentimentul că „pilitura de fier” se magnetizează și deja se observă liniile unui câmp electromagnetic ce se ordonează, așa că într-un caz de răscoală națională, eu nu aș fi prea sigur că vor sări să-mi apere averea făcută prin jaf și complicitate cu generalii care dau ordin către căpitanii și maiorii care conduc direct ostășimea!
”O moarte strigăm toți!” și vor fi scoase tabelele cu Lista Neagră pe orașe, pe cartiere, pe străzi, pe întreprinderi…
Eu rămân uimit când văd acum la Iași ce idioți își bat capul să ajungă primari, preșuri la județ, consilieri mâncători de rahat care nu au nici cele mai vagi noțiuni de Administrație Publică, ci au doar vise că vor pune și ei în sfârșit mâna pe putere și vor ajunge ce nu au fost, ba mai mult decât atât…
Ticăloși inepți total, așa ca niște puțoi ce se dau intelectuali cu ștaif – muncitori în industria „gugulatoarelor” – aburesc prostimea incultă, tributară îndobitocirii de peste o jumătate de veac de comunism, pomenilor și promisiunilor electorale.
Din păcate văd și simt că până ce generația din care din păcate și eu fac parte nu „va ieși din sistem” complăcându-se în continuare umilințelor la care îi supune în batjocură borâtania asta de pseudoprimar ce se vrea legitimat cu Revelionul Pensionarilor PSD – ca și predecesorul său de tristă amintire – nu sunt șanse ca la Iași să se schimbe în bine situația…
Moșnegăraie hulpavă cu bale de salivă la pomenile bulibașei ba de plăcinte, ba de un blid cu fasole, doar pe motivul că „se dă” și încă e bine, ce va fi dacă vine altul care nu dă nimic?
Idioți hapsâni care pun botul la bilete de zece lei unde e organizat pe banii întregii comunități o chermeză cu crăpelniță și poșircă din sponsorizările firmelor de casă unde Țiganul Împărat scrie pe Invitație că petrecerea este organizată în continuare „prin grija domnului primar Chirica”….
Dar ca să arate că el se cacă în farfurie mai cu moț decât tâlharul dinaintea lui, dă chermeza „La Castel”, că popa Teo nu mai e fanPSD ca să pună pe daiboj la dispoziție Halele Providența, ci a trecut acu de partea PNL, că așa i-a șoptit lui Sfântul Ioan Gură de Aur, că ăștia vin la putere!
Maiștri turnători pe la CUG sau la fosta securitate, cu nevestele „cusătorese” la Confecții ori Țesătura ce au făcut coadă la Coafor după mulți ani refăcându-și permanentul și scoțând de la naftalină rochiile din triplu-voal cu care participau odată la reuniunile tovărășești organizate sub egida B.O.B. din întreprindere… Fauna de curte a Fermei Animalelor!
Când mai apucă ei să meargă fără frică „La Castel”, unde au auzit că s-a făcut cel mai luxos local din târg de apropiați ai lui Simirad și Nichita, ce au dat aprobarea să hăcuiască o pădure ca să-și facă hatârul?
Ăștia vor vota! Ăștia vor ține încă patru ani Iașul în mâinile mafiei interpartinice care pe față se scuipă, dar pe ascuns își dă mâna la furat!
Dar această gloată de idioți care nu știe să deosebească oamenii cu adevărat buni, oamenii care cu adevărat s-au hotărât să riște pentru a-i elibera de ticăloși, vor ajunge curând să-și dea seama – pentru a câta oară? – că s-au păcălit cu un Păcălici cu nasul roșu și umbrela tărcată pe braț…
Vin cohorte noi de marionete tinere și lustruite, papagali colorați cu barbă sau cioc, cu avioane în gură, nu numai în cap, aburitori de programe și visuri erotice menite să prostească pe proști că vor face Iașul un oraș cultural ca la Barcelona sau ca la Bârlad…Păpuși mânuite de păpușari actori în SRI, STS, Parchet, Poliție!
Oamenilor de bine, oamenilor curați, meseriașilor ce pot forma o echipă profesionistă, li se barează calea și sunt împiedicați de acești mârșavi ticăloși să devină o Alternativă Civilă adevărată!

One thought on “BUTOIUL CU PULBERE

  1. Adevărul spus și altfel. Una dintre marile greșeli ce s-au petrecut și încă se petrec prin diferite facultăți și institute de prin România este aceia că nu se predă ”lecția bumerangului”. Lecție pe care ar trebui să o știe pe de rost judecătorii, procurorii și ”băieții” din servicii. Trebuie să fii destul de incult să nu compilezi faptul că mai târziu sau mai devreme totul se va întoarce, conform efectului de bumerang. Astăzi privim la un spectacol foarte prost regizat cu lupta împotriva corupției (îmi asum afirmațiile), luptă care nu va avea nici un final fericit pentru România, și atenție: nici pentru regizori, aici făcând trimitere către ”câmpul tactic”. Trebuie să precizez acest minuscul aspect: ”trebuie” să fii destul de idiot să-ți cauți nevastă la bordel, și atunci cum ești când vrei să stârpești corupția cu cei care au protejat-o zeci de ani? Dar, să spunem că ”merge și așa”, până când domnilor? Priviți în urma celor douăzecișicinci de ani trecuți și studiați și inventariați toate domeniile ce au existat în România, a mai rămas ceva? Voi cei din ”câmpul tactic”, vă place ce ”țărișoară” lăsați copiilor și nepoțiilor voștri? Cred că da. Vă culcați pe urechea că vouă nu vi se poate întâmpla…, păi de această boală au fost tratați mulți, adică aceia pe care îi defilați astăzi pe la DNA București… Dar, aș avea ceva de spus și americanilor. Ați avut un ”băiat” din serviciile voastre secrete care a studiat puțin Europa de Est și în mod special România. Acesta a dat de curând un interviu în care a avut un pasaj demn de toată lauda și respectul celor ce încă au creierul necontrolat, citez: ”românii din patru în patru ani își aleg OTRAVA”… memorabil și încă odată, Felicitări. A spus într-o frază cât toți analiștii români într-o viață. Întrebare: stimabililor ce vă aflați în spatele câmpului tactic l-ați întrebat vreodată ce a vrut să spună prin acest pasaj? căci pare relevant cel puțin din punctul meu de vedere cum vă vedeți dvs. afacerile și investițiile voastre prin România când la butoanele patriei se află multă otravă, otravă din care este posibil să gustați, din greșeală… Dar, fiindcă întodeauna există și un ”dar”, voi toți cei enumerați aici ați luat în calcul și a treia variantă? Nu, cu siguranță nu. Poziția socială cât și funcția vă conferă siguranța că nu veți trăi vreodată momentele răspunderii…, pentru mulți dintre voi chiar se aplică regula, sunteți de neatins. Și dacă bumerangul va ajunge în fața Celui de Sus? Vă mai amintiți ce este scris la Carte…? Vreți să trăiți momentul când bumerangul se va întoarce de acolo?…ceva cu păcatele părinților…, pricepe cine vrea înțelege cine poate. Asta-i cu trimitere la ”Butoiul cu Pulbere”.

Comments are closed.