FATA BABEI E VIRGINĂ, DAR SE F..TE ÎN MAȘINĂ!

Cam așa se mai poate traduce panarama asta de tabloid local pusă în scenă de un regizor aflat în primul an la Cercul de Teatru pentru copii de la Casa Ajutătoare.
Piesa este făcută tot după o poveste scrisă de niște retardați mintal și pare „copy-paste” la un film cu proști.
Basmul începe cu Povestitorul. Întâmplător sau nu, acesta este marele, imensul, inegalabilul Florin Ghețău, care întotdeauna e primul ce dă tonul la cântec. Apoi îl urmează și celelalte instrumente – de obicei Organizația PNL Tătărași 10, Organizația Femeilor Liberale ieșene, Aiurel Dobașu, Marius Sorin Langa-Danga, Marius Boudea Avion și mai nou, găoZiarul de Iași, intrat în orchestra de suflători a Mitropoliei condusă magistral de renumitul dirijor Teo fan al mai multor politicieni…
După ce tot orașul își pune „mânurile” la ochi să nu mai vadă lumina orbitoare a constelației puilor de securiști neoliberali denumită haios PENTRU(Iași, Bârnova, NOI, etc) tembelii ăștia joacă un vodevil ieftin bulevardier cu niște chipurile înțepături făcute de țânțarul purtător al microbului Zika în anusul unei râme.
Vezi Doamne, ei sunt două entități antagonice care își fac concurență serioasă și se atacă la beregăți să se muște de jugulara glandului.
Niște pulifrici a căror inteligență se măsoară în rhami de calculator, abia intrați în viață după o dezvirginare provocată de niște pedofili vicioși ce stau acum prin pușcării, se ceartă cu alți pulifrici de aceeași vârstă cu dânșii care s-au apucat de perversiuni sexsoase înaintea primilor.
De fapt cu toții fac sex în grup pe unde apucă, dar în ochii lumii pozează în fetișcane virgine care se regulează numai în mașină, dar nu la marginea pădurii, ci cât mai mult intrați pe drumul forestier, într-un aluniș mai dos-nic.
Ghețău – instruit timp îndelungat ca acoperit în presa locală de niște structuri băsiste cu filiere ce se pierd în negura ICR-ului – e nevoit să facă acum munca murdară de a șterge puiandrii ăștia de „caca-câh” care se murdăresc pe la gură.
Florin Ghețău este unul dintre aceia care în bătălia acerbă dusă de poporul român cu Javra Ceacâră – ce a culminat în 2012 cu renumitul Referendumm pierdut de noi la mâna Sistemului și a curvei Europa peștită de matroanele Monika și Alina Pippi di Iași – a cam fost nevoit să se descopere singur, deoarece numărai pe deștele de la o mână pe cei mai fervenți găozari ce băgau intrigi și vărsau venin prin pix. El e „cap de promoție”.
După schisma cu ruperea USL și nașterea cu forcepsul a PNL Nou, omul a primit ordin de la Sistem să-și pună cenușă în cap, să se reinventeze și să devină „vector” pentru Dreapta. După părerea mea, misiunea lui secretă trasată de comandant e aceea ca Dreapta să nu poată să se unifice de adevărat niciodată, cel puțin aici la Iași!
„Colonelul” – e clar, cu pregătire superioară și „la zi” cu toate trainingurile ținute de matroane la Bordel – a întreținut mereu ideea de scandal și mâncătorie în PNL după fuziune, făcând alături de Dobașu, Ciobotari și Getuța Pantofior, fel de fel de jocuri menite mai mult a dezbina decât a suda Dreapta la Iași!
Rahatul ăsta pe care îl colportează în articolașe de doi bani scrise cam de nivelul unui profesoraș de română dintr-un orășel moldav – racolat de Servicii și acoperit cu un colț de cearceaf – nicidecum de nivelul unui jurnalist ce se pretinde, este cât se poate de elocvent.
Am făcut demult polemică cu dumnealui pe teme de „dreapta” și despre leprele din PNL unde mă găseam eu atunci și de multe ori a dorit să mă folosească un fel de pană de despicat lemnul cioturos, el fiind un înfocat trâmbițaș al PDL-ului băsist. Nu a reușit, pentru că eu întotdeauna am spus și cu voce tare în organizație ceea ce scriam pe Facebook sau în comentariile pe Jurnalul Virtual.
Când părerile noastre au coincis, i-am dat dreptate și l-am aprobat. Când vedeam cu claritate mârșăviile la care se deda, nu m-am sfiit să i-o spun în față! Din acest punct de vedere nu am nicio jenă și asta mi se pare mie că ar trebui să aibă puterea să o facă un politician curat și nepătat.
Și Ghețău își câștigă pâinea așa cum poate și cum îl duce capul. A ajuns într-un punct al mlaștinii de unde nu se mai poate întoarce pe mal. Este treaba lui personală, dar treaba mea este să mă opun cât pot de tare să îl las – pe el și pe cei din jurul său – să mai tragă după dânsul și altă lume nevinovată.
De asta mi-am asumat rolul justițiarului aflat în permanență de veghe, de serviciu!
http://www.jurnalvirtual.ro/2016/02/04/pentru-iasi-«pnl-nu-se-poate-considera-mostenitorul-de-drept-al-voturilor-indreptate


http://www.jurnalvirtual.ro/2016/02/04/atac-din-pnl-la-pentru-iasi-o-struto-camila-un-unpr-fara-girofar-inchiriat-de-psd-pana-pe-5-iunie/