CARE PE CARE ?

Nimeni nu cred că mă poate acuza pe mine că aș avea afinități pesediste! Dimpotrivă!
Mi-am urcat familia în cap – respectiv părinții – și în 13 aprilie 1990 m-am dus glonț la sediul PNL Iași unde m-am înscris cu toată dezaprobarea mai ales a lui taică-meu, economist finanțist, fost primul Director economic al CUG-ului pe când era doar în stadiul de proiect și până ce a început producția.
Nu l-am blamat. L-am înțeles. Toată tinerețea și viața lui a muncit pentru construirea „societății socialiste multilateral dezvoltate” și răsturnarea regimului l-a găsit pensionar, spunând că bucuria nebunilor este fericirea proștilor.
El și mama trăiseră o dată o schimbare de regim și au văzut cu ochii lor multe nenorociri cauzate de asta, mai ales perioada stalinistă pe care am prins-o și eu din plin, dar abia mult mai târziu aveam să-mi dau seama prin ce nebunie a trecut țara.
Am crescut în adevăr față de Istoria României, despre rege și Casa Regală, despre Antonescu și legionari, despre pogromul asupra evreilor, am fost învățat să mă închin seara și dimineața, știam de mic Tatăl Nostru și Înger îngerașul meu… Am fost învățat să-mi țin gura, să fiu atent ce vorbesc înafara casei, să nu mă încred ușor în oamenii ce mi se arătau a fi prieteni.
Istorisirile bunicilor materni și paterni din război, despre perioada interbelică, mă fascinau și mi-au dat altă dimensiune a vieții decât a multora din generația mea. La fel mi-am crescut și eu copilul, doar că nu am învățat-o Istoria interbelică.
Tata și mama erau înfricoșați nu de venirea capitalismului pe care ei îl trăiseră în copilărie și adolescență, ci de haosul și vidul legislativ ce urma, de ieșirea la suprafață a gunoaielor umane, a ticăloșilor ascunși de societatea socialistă răsturnată care până atunci s-au prefăcut a fi oameni model, oameni cinstiți și supuși. De asta se temeau părinții mei și aceia din generația lor și de nesiguranța socială pe care o intuiau că se va declanșa.
Pentru mine – om la maturitate și în plină putere a vârstei care acumulase deja o mare experiență profesională și de viață datorită firii mele liber(al)e – se deschideau dintr-o dată perspective nebănuite și simțeam că am puterea și capacitatea intelectuală de a-mi dezvolta multiplele aptitudini antreprenoriale ce mi le recunoșteam, visând la bogăția și prosperitatea unui om harnic și deștept trezit într-o societate liberă și democratică pe care o vedeam aidoma celor mai avansate țări din Vest.
Au trecut de atunci aproape trei decenii când Țara avea să se ducă de râpă sub nasul meu – exact așa cum preziseră ai mei – în ciuda eforturilor mele susținute de a prospera.
Un lucru m-a oprit și peste care nu am putut să trec sub nicio formă: să dau cinstea pe rușine, să fur, să dau șpagă, să fac afaceri necurate sau să înșel alți oameni ca să prosper eu cu orice chip.
Acum știu că aceste principii m-au frânat și m-au oprit nu să mă îmbogățesc, ci să acumulez avere.
Mi-au trecut prin mână cred vreo două milioane de euro la prima vedere, dar din acești bani nu am rămas decât cu puțini efectiv, restul dându-i în cea mai mare statului pe salarii, taxe, dobânzi și penalizări la penalizări, dar toate peste altele mi-au dat un stendard mai ridicat de viață – la nivelul „decent” – care nu l-aș fi putut atinge în veci doar ca slujbaș la stat, în ciuda faptului că mi-am îndeplinit serviciul cu multă pasiune și devotament din dragoste pentru meserie și pentru oameni și pentru că fusesem crescut în spiritul muncii și învățat că nu pot avea nimic fără să muncesc din greu pentru orice îmi doresc…Am avut două joburi, unul la stat și afacerea proprie, dar asta a fost pentru mine ceva firesc, ceva cu care mă mă mândresc! Am făcut-o și pe șoferul de taxi, am făcut curierat, am distribuit facturi prin poștă privată și știu bine ce este munca și ce valoare are.
Ok. Toată viața i-am blamat și i-am detestat pe cei din PSD și tot ce a decurs din fostul FSN în care am văzut imediat pe toți foștii securiști și nomenclaturiști din rândurile 2 și 3 care se transformau chipurile în noua clasă politică ce avea să devasteze România.
Fac parte cu vinovăție din acea generație ce s-a aflat în plină putere și efervescență a vârstei la momentul loviturii de stat dată de Ion Iliescu și ciracii săi bolșevici, care neputând scoate la iveală averile date de privilegii și expandarea lor înafara Marelui Țarc românesc, l-au trădat pe Ceaușescu ucigându-l printr-o sumară judecată de complezență chiar în ziua de Crăciun.
Noi am fost aceia care în loc să facem adevărata revoluție în 1990 dând de pământ cu jigodiile comunismului, am preferat să ne prefacem că suntem pe drumul democrației intrând aproape cu bună știință în plasa întinsă de foștii securiști și nomenclaturiști ce au profitat de vechile poziții și relații să fure startul!
Noi am fost toleranți cu părinții noștri acceptând tacit să se amăgească cu democrația de tip Iliescu – Roman, în loc să continuăm revoluția în spiritul Proclamației de la Timișoara și a mișcării curate de dreapta promovate de câțiva intelectuali luminați și a tineretului studențesc conduși de Marian Munteanu…
Apoi am lăsat generația copiilor noștri să decadă, permițând defăimarea valorilor naționale în detrimentul unui cosmopolitism prost înțeles.
Dar cea mai mare nenorocire asupra acestui popor a venit odată cu alegerea în fruntea țării a celui mai mare ticălos pe care l-ar fi putut da împins de diavol un popor și anume Javra Ceacâră Traian Băsescu.
Din 2009 scriu deschis și strig – de când mi-am făcut primul cont pe Facebook – că Băsescu este omul trimis de satana drept pedeapsă să ne distrugă pentru ticăloșia noastră genetică. L-am cunoscut pe Băsescu din 1990 pentru că l-am avut ministru la Transporturi și ceea ce aflasem efectiv despre el coroborat cu experiența mea de viață mi-a spus că el e cel mai mare dușman pe care l-au avut românii în Istoria lor! Și mi-a fost dat tocmai generației mele să trăiască această umilință de a suporta și a vedea degradarea țării și a poporului în timpul propriei vieți…
L-am înjurat public și deschis pe pagina mea de Facebook și fără să mă laud pot spune că am fost cam singurul ieșean care a avut acest curaj. De aici a venit și numele „justițiar de serviciu”.
A urmat după Javra Ceacâră cotârla săsească de Rottweiler Johannis, care continuă politica de distrugere a României – e drept, cu alte interese ascunse decât Băsescu și camarila lui. Ăsta este de-a dreptul nazist! Este plin de ură la tot ceea ce nu poate el și muierea lui puită de fostul șef al securității județului lui Nicu Ceaușescu să perceapă la ființa acestui neam de oieri.
România a ajuns acum pe ultima treaptă înaintea destrămării complete. Românii sunt cel mai dezbinat popor de pe fața pământului!
Nu știu dacă este o pedeapsă dată de Dumnezeu pentru faptul că ne-am curvit în asemenea hal, că am devenit un popor de iude și de ticăloși fricoși și nepăsători, dar nu este posibil ca mai puțin decât un sfert din populație să vrea să pună piciorul pe gâtul majorității în numele justiției și a democrației pe care tot ei au siluit-o!
Simt cum în aer mocnește ceva… Este liniștea dinaintea furtunii? În țara asta nu va fi niciodată liniște și nu vom putea trăi normal ca alte popoare libere decât numai după ce va avea loc o răzbunare socială! Atunci nimeni nu va mai ține cont de nimeni și de nimic, neamurile nu se vor mai ține ca neamuri, frații și părinții nu se vor mai recunoaște!
Fără o apocalipsă care să satisfacă amarul umilinței celor mai mulți care au plecat obidiți în lume sau care au rămas acasă înghițind sărătura lacrimilor din sufletele care plâng de neputință în fața javrelor și a ticăloșilor, nu poate fi liniște și nici pace socială!
Trebuie mai întâi să trecem prin foc și cenușă ca să ne putem purifica! Băsismul a distrus România, iar johanismul sorosist al ateilor și necreștinilor vor isca războaie devastatoare în Europa!
Ni s-a convertit tineretul școlit, ni s-au distrus reperele naționale și morale!
Scânteia războiului fratricid a fost deja aprinsă de anticriștii iudei ai lui Soros – reprezentantul satanei pe pământ. Au semănat vânt și este musai să culeagă furtună! Sfidând votul democratic exprimat de români, încearcă pentru a doua oară să micționeze pe o majoritate care dorește și gândește altfel decât această minoritate de nelegiuiți!
Nu iubesc PSD-ul, dar doresc sincer ca România să aibă la conducere oameni care nu au drept singur scop distrugerea țării pentru binele lor!
Ce face armata noastră dacă ea mai există, ce fac ofițerii patrioți din Jandarmerie și Serviciile de Intelligence, Poliția, magistrații cinstiți? Au fost toți ofițerii luați prizonieri de banda de tâlhari pusă de Băsescu la butoane?
Mă tem pentru vremurile ce vor veni, nu pentru mine, că eu prea multe nu mai am de pierdut, ci pentru ceea ce aș fi vrut să dăinuie cât va dăinui lumea: poporul român!
Care pe care, jigodiilor?