CĂRUȚA CU PAIAȚE

Dacă la Caracal se spune că s-a răsturnat căruța cu proști, la Iași desigur că s-a răsturnat căruța cu paiațe!
Neicușorule, ce stucheală pe față cu flegme împroșcate între ochi la deontologii „de dreapta” care se burică pe fese-buci cu gălăgie și păreri emise ca niște docți ce ar fi ei în politica șatrei lui Chirica, de te doare dibla!
Că PNL-ul local este în mare degringoladă și golanii lor de casă de la brânza sărată a videochatului cu telemea e pierdută, o spun demult. E disperare mare în ceata lui Aiurel care a intrat se pare de ceva vreme sub comanda colonelului Florin Shengen. Ăsta merge la instruiri periodice pe unde îl cheamă Evropa și vine doxat cu teme fixe despre PSD. I le trasează conștiincios lui „șefu” Aiurel și de aici înainte cei doi fac hărmălaie masivă pe temele primite.
Problema e următoarea: și „Bonjour Jassy” și „Hârtia (ne)igienică de Jassy” mimând din răsputeri că se repoziționează încercând starea mortului din păpușoi. până se va clarifica oarecum pentru „manageri” de unde bate vântul și dacă DNA va folosi înregistrările SRI ca să-i salte cu mascații. La fel și mister Gachi, cu fantomaticul „7Est” care apare din ce în ce mai rar – semn că și rechinilor de la CONEST le este cam târșă să nu fie luați la ochi că spală bani negri cu tămâierea morților – a lăsat-o mai moale cu puliticienii…
Singurii care se zbat de ceasul morții ca peștii aruncați din năvod în lotcă sunt bișnițarii de presă de la brânza telemea.
La ei e ceva mai complicat, pentru că în același timp au de îndeplinit două porunci: prima e aceea să stuche masiv PSD-ul din toate pozițiile – și asta pare destul de ușor la câtă muniție oferă haraselu Chirica, criminalul teilor și boul care a uitat șarampoaiele ce țin sârma la tramvaie; a doua treabă pentru care își câștigă coaja de pâine neagră și uscată limbricii care se hrănesc cu brânză sărată, e aceea de a servi diferite găști din PNL, dar mai ales gașca fenechizdă care se dă cu curul de terminalul 3 al Aeroportului Internațional cu Ceață, văxuit tăt cu icter galben care colportează fel de fel de zvonuri menite cică să destabilizeze „ielectoratul” roșu. Hoha!
Este evident că la cât de tembel se comportă cei doi trompetiști, par a fi doar ei o mare parte a presei locale, că tot ei își găsesc (când n-au) ținte false pe care le hiberbolizează ca să se facă credibili. Se tot bat într-una cu umbra mare a burtosului Simionescu de la bonjuriști sau cu valetul de pică a curvei penale Eva Longoria de la pârnae – da, chiar cu Tony Musante Hrițac.
În rest, primesc comenzi cu mutările în plic sau în cont numa ca să-l stuche pe ăla sau să-i lingă hemoroizii lui ălălalt, după cum Relu leagă și dezleagă sforile înnodate la Frână.
Ca atare, uite-l pe Aiurel cum reintră în teren bandajat la cap de doctorul de familie, cu banderola de căpitan de echipă pusă pe mâna dreaptă de antrenorul Relu – care în lipsa icoanelor liliputane ca ale lui nea Puiu, pupă clanța ușii de la celula 18.
În PNL persistă încă de la „marea lipeală” mâncătoria: vechii liberali acaparați la Iași de gașca fenechizdă încearcă din răsputeri să se țină de funcțiile dobândite prin trădare cu PSD cu orice risc, iar „hăilalți” ai lui Rectu Mitică și-ar dori să ajungă și ei la masă la un țop din bulanul uns cu muștarul cu gust de rahat…
Din păcate, la PNL Iași – spre deosebire de alte PNL-uri similare din România – mai există o aripă puternică ce a dovedit că are credibilitate chiar la alegerile europarlamentare și anume craca venită de la Forța Civică condusă la Iași excelent de nepătatul (până acum) exprefect Dragomir Tomașeschi.
Eu scriu asta de vreo doi ani aproape și am prevăzut că la Iași nuca nu va putea fi lichită „di părete”, fincă pur și simplu nuca îi rotundă și păretele îi plat…
Deci: limbricii și teniile din FNL și PDL au făcut oarecum un front comun să-l izoleze pe Tomașeschi și susținătorii lui ca și cum le-ar fi ei adversari adevărați și nu guzganii rozalii din șatra lui Haraselu. Asta e similar cu seppuku la tembelii Danga & comp! E fix harakiri și pariez un eșec răsunător! PNL a devenit un partid al masochiștilor plini de orgolii, dar săraci cu duhul! În anal-liza lor, „decât să îmi dea și mie o cană cu lapte de la capra lui ca să nu mă lase să mor după ce a murit capra mea, mai bine să-i omor io și capra vecinului! Na! Așa, de oftică!”
De aici, găozarii Aiurel și col. Florin Shengen luptă din răsputeri (acum pe puțini euroi) ca gașca fenechizdă și cei ai lui Rectu Mitică să-și impună punctul de vedere.
Au văzut că țapul logodit cu țăcălie Marius Danga nu contează nici de 1% chiar printre feneliști, hop! o nouă găselniță cu directorul de la Aeroportul cu Ceață și trei terminale, Marius Bodea!
Singurul lucru care contează e ca să devină candidat la premărie un om fidel găștii fenechizde care e sigur că răspunde la butoane și va face jocurile!
Pe ei nu-i interesează ca acest ins să dovedească în timp că într-adevăr are merite manageriale acolo unde este acum și că a început niște treburi pe care – chiar în interesul lor, al liberalilor – ar fi bine să le ducă la bun sfârșit, ca să folosească acest capital politic! Nu! Pe limberelii fenechiști îi interesează doar ciolanul și o slugă credincioasă pusă în funcție, cu care să poată face un șmen, să poată organiza cu firmele lor un parandărăt cinstit și apoi să numească el pe cei ce vor fi puși pe liste.
Dobașu și Ghețău trag clopotele nici măcar pentru Mitică, după cum zice titlul filmului, ei trag clopotele să anunțe că e posibil ca să țină slujba vecerniei diaconul Bodea ce va fi curând hirotonisit popă de pică.
Cât de jalnici și penibili sunt cei doi farisei de la telemeaua sărată! Ăștia își închipuie că pot umbla de capul lor dezlegați prin oraș și că nimeni nu e pe urma lor să le pună juvățul de gât ca să-i arunce în droaga cu gratii! Ia-uzi, ia!
„La numai o zi după ieşirea lui Muraru nişte gândaci din PNL au sărit cu parul la Bodea în cel mai pur stil BZI, latrină pe unde au şi domiciliat o vreme aceşti păduchi”!
Cine pot fi în PNL niște gândaci în accepțiunea scatofagului Dobașu? Evident, ce-i din tabăra care nu e de acord să-l pupe în cur pe Danga sau pe Bodea și care critică dschis direcția spre care merge FNL Iași!
Trompete Shengen, trepăduși săraci cu duhul, jalnice paiațe ce se prostituează în arena publică având costume rupte în cur și peticite cu petice de tablă legate cu sârmă ghimpată sau sfoară groasă de tapițerie!
Ca reprezentanți autentici ai ADEVĂRATEI societăți civile, nu putem decât să ne bucurăm de micimea gândirii ambelor tabere politice! Se bat între ei și se cotonogesc toate jigodiile ce se vor la ciolan!
Iote și cei zece măscărici ai lui Monica căreia i s-a stafidit păsărica sar ca proasta-n baltă urlând că lor le „trebe” autostradă, ca să ajungă mai rapid la Monica la Bruxelles s-o vadă!
Nu avem altceva de făcut decât să facem galerie când unora, când altora, încurajându-i din răsputeri să-și dea la gioale, să se muște de nas și chiar să ne pupe în curtea primăriei dacă se vor opri o țâră din mușcăturile de nas și de buci care și le fac.
Până atunci, ne scărpinăm la DOS în limbaj de programare din cauza puricilor IT-iști de la Grupul pentru Lași care cred că sunt atât de deștepți să folosească antena serverului ca să ne intre în IP-ul calculatorului…
Da, și? Ce faceți cu asta? Ne furați alegerile? Ne virusați calculatoarele? Căcat! În mintea noastră nu puteți intra cu viruși! Acolo vă virusăm noi! Pregătiți-vă pentru vremuri grele! Vă vom da de muncă dacă nu aveți! Există poteră specializată care să vă dea de lucru!
Hai, pa!