HAIT! ÎPS TEO – FANUL PSD, S-A CONVERTIT LA LIBERALI!

Trebe că rocada asta petrecută la vârful premăriei de la Ieși când s-a schimbat Tanda cu Manda, l-a enervozat tare pe popa Teo…
Auzi colo partid! Păi cum să-i schimbi tu un scârbavnic de țăran di Tiliorman aburcat pe geamul din dos și împins de curul de vădană de Binom și nici una nici două, cu mârșăvie necredincioasă, să-i dai jos pe Victor Viorel și pe Gheorghe Sulă Tare și în locul lui Gheorghe să-l impui pe tuciuriul Chirica?
Până și tovarășul general Daniel a cotit-o brusc către domnul lutheran care e pe cale să guverneze zece ani americănești! Gata! Schimbare și mai ales reorintare!
Iote ce grăiește ăl mai mare anal ist politic den târg, Aiurel Dobașu pe păretele lui din facebookul sufrageriei: „Nimeni din media nu a observat o mutare extrem de importantă în ultimele zile la Iaşi. Extrem de discretul dar puternicul mitropolit al Moldovei a dat câteva semnale de senzaţie: mai întâi, de Sfânta Parascheva, l-a ignorat pe Chirica dar l-a scos în faţă pe Nichita, atât la slujba de pe Ştefan cel Mare cât şi la agapa de la Providenţa. Peste trei zile, la inaugurarea noului terminal de pasageri a Aeroportului, acelaşi IPS Teofan s-a întreţinut destul de mult şi evident apropiat cu şeful CJ, Cristian Adomniţei,(minciună! „șeful CJ e unul Lupu de la PSD! n.a.) dar l-a ignorat aproape total pe Mihai Chirica. Apoi, bonus, s-a lăsat întreţinut aproape jumătate de oră de directorul Aeroportului, Marius Bodea. I-a zâmbit amabil, ba chiar a şi râs la un moment dat auzind relatările lui Bodea despre cum a fost modernizat aeroportul. Pentru cine ştie să vadă aceste gesturi înseamnă foarte mult în condiţiile haosului politic din Iaşi.”
Auzi fa țațooo! Nimenea din Media care contează n-a sesizat șmenul! Ei nu, că asta e chiar culmea!
Și cine l-a convertit pe ÎPS Teo? Păi cine altul decât mentorul care încă umblă dezlegat pren târg sub supraveghere video, pupilul locotinent de artilerie grea al lui Relu Pușcărelu Fenechiu, Cristian al Domniței de mămică-sa… Până și numele e predestinat și ne arată clar că e chiar pruncul lui Iisus!
Omușteanu este chiar un sfânt lăsat pe pământ printre noi muritorii, cu toate că e discipolul lui Iuda Fenechiu din Lazaret…
Mă rog, important e doar că părintele Teo va fi tuns în curând leberal și de azi mai încolo va purta povara de a deveni fan leberal și nu PSD.
Asta e cea mai importantă știre a secolului! ÎPS s-a convertit cu numele călugăresc de Teo-fan PNL! Să fie primit!
Io cre’că știu cum s-a întâmplat. Asta e numai lucrătura Domnului și a Preacuvioasei Parascheva sătulă să se mai lase pupată în văzul lumii de atâta țâgănărime….
E semn bun! Până și procororii de la DNA se vor gândi de două ori dacă să mai fie așa de insistenți și giudecătorii vor lua anafură cu agheazmă mare în ziua judecății lui Cristian- ex Preș leberal al C.J. Iași!
La PNL problema a fost cât se poate de simplă cu primirea în rândurile lor al noului venit. Misiunea i-a revenit lui Danga – liderul de grup al găștii fenechizde, care a întrebat în barbă: „vrednic este?” și tot el a răspuns cu iuțeală: „vrednic este!”
Și iote așa a schimbat Teo numele dintr-un condei din Teo-fan PSD, în Teo-fan PNL!
Și toate astea s-au petrecut la Cina cea de Taină la care fotoreporter Media a fost acreditat doar Aiurel Dobașu – „ex-apropitar” de sit Tip-Top-minitop!