CAŢA

Leprele de la Antena 3 nu mai pregetă să scuipe venin înspre Crin Antonescu şi înspre liberali în general. Au intrat de proști și ticăloși pe turnanta asta și acum nu mai pot schimba culoarul până la Finiş.
Sunt aici un viespar de insecte care nu produc miere, dar sug la greu ţâţele Varanului care nu vrea să recunoască faptul că a greşit amarnic în viaţa lui când a pariat pe mârţoaga Ponta şi PSD debarasându-se de Crin Antonescu şi liberali la marea schismă a USL.
Pentru cine nu-şi mai aduce aminte, rememorez acele zile de începuturi când domnul Crin Antonescu reclama faptul că dinspre PSD bate un vânt rece de trădare şi dintr-o dată Ponta este împins de leprele penale din partid să-şi dorească să devină Preşedintele României.
Din acel moment, la comanda celui poreclit dă reptilele băsiste Varanul, s-a pornit o adevărată urgie a postului Antena 3 secondat la unison de România Tv a securistului Ghiţă de denigrare şi defăimare a liderului liberal şi a colegilor săi.
Cei mai vehemenţi aprozi care s-au dedicat cu trup şi suflet acestei acţiuni au fost de departe caţa asta mahalagioaică din Triv(i)ale Dana Grecu şi altă scorpie cam din aceeaşi zonă geografică cu prima – Oana Stancu.
Muierile astea două au pus atâta ură şi patimă în vorbele ce le scuipă amestecate cu venin la adresa lui Antonescu şi a oricărui membru PNL care le calcă prin emisiuni, de li s-a dus buhul…
Toţi de la canalul Latrina 3 se dau mari liberali devotaţi şi chipurile din această cauză îl acuză pe Crin Antonescu şi pe membrii vechiului PNL că au trădat coaliţia cu PSD pentru care s-ar fi spart USL-ul….Lepre!
Mârşăvia este cu atât mai mare cu cât aceşti ipocriţi au fost pedepsiţi aspru de Dumnezeu şi nu le-a ieşit niciun joc şi nicio acţiune de contracarare a băsismului sau de susţinere făţişă pentru Ponta şi PSD.
Acum când se văd învinşi clar de viaţă şi Ponta îşi scoate la iveală caracterul său de viperă trădătoare, veros şi rapace, acţionând fără nicio responsabilitate în a gestiona situaţia, madam Grecu o dă la întors dezicându-se cică de Ponta pe care acum îl face marionetă fără coloană vertebrală. Piei satană!
Dar asta a fost şi până acum, căţeaua naibii, Ponta al tău şi toate leprele pesediste care îl înconjoară, iar pe Varanul aţi fi putut să-l salvaţi de un proces şi o sentinţă inechitabilă doar având un Preşedinte de talia lui Crin Antonescu de partea căruia aţi fi trebuit să fiţi necondiţionat, nu de partea rahatului trădător Ponta ce a semnat cu Băsescu imediat actul de coabitare după câştigarea alegerilor. Doar Crin Antonescu ar fi acţionat deschis şi fără nicio jenă pentru normalizarea actului de Justiţie din România deoarece el nu semnase niciun pact cu Dracul de Băsescu!
Leprele se unesc oricând e rost de trădare şi iată că Antena 3 se loveşte singură cu capul de gard.
Mahalagioaica din Piteşti din care debordează hormonii prin broboanele de transpiraţie ce-i ies pe faţă în spatele acelui rictus plin de ură pe figură, joacă seară de seară un teatru ieftin în emisiunile ce le moderează, mai fiind şi invitata destul de frecventă al răspopitului evanghelist Gâdea de ziua a opta…
După ce cu o seară mai înainte în timpul transmisiunii directe de la Tulcea porcul ţepos cu barba sură şi şoriciul gros transplantat de pe buci pe obraz – Felix Rache – a încercat ca un bou Apis ce este să facă o glumă răsuflată pe seama lui Crin Antonescu schiţând un fel de paralelism cică între Domnul Ştefan al Moldovei ce a dormit prin Cetatea Chilia cu multe sute de ani în urmă şi Crin Antonescu ce ar fi dormit la ore la Tulcea în calitate de cadru didactic, acest animal obez căruia nu-i mai vin demult hainele de care tot trage disperat să-şi ascundă cobza din burdihan a dat măsura leprozeriei Antena 3!
Porcul ţepos Rache a precedat-o astfel pe paparuda Dana Helas-Grecu – care în stilu-i caracteristic de bâlbâită cu prune în gură, gângavă şi agitată ca un sifon ce a pierdut acidul, îşi pune singură întrebări repetate despre existenţă şi despre propria ei inteligenţă de care e conştientă că îi dă rateuri când nu-l are pe gRadu Tudor s-o ţină în frâu, comportându-se aidoma unui papagal. Ea se întreabă şi imediat – la concursul de bâlbe cu Murmur Curvică – tot ea le dă răspunsul.
Aseară ipocrita Dana Grecu pur şi simplu îl cita pe Crin Antonescu cu multă uimire în abţinerea de la vot în privinţa lui MRU după ce timp de două săptămâni s-au săturat de mâncat rahat cu vacă Kobe şi s-au dat unii pe alţii cu unguent…
MRU cu voia sau fără voia „deontologilor” Varanului era numit Director al SIE chiar cu preţul arestării în trei zile a trei sferuri din Parlament! Ce nu este clar aici? Se tem cumva NATO şi Serviciile Secrete mondiale de hormonii nesaturaţi ai unei caţe din Triv(i)ale care se scălâmbăie pe la televizor dându-şi ochii peste cap şi mişcându-şi şoldurile într-un dans al atracţiei unor fluturi pe „lambă” ca o nimfă ce se crede?
Mă distrez să-i văd salivând cu jind pe al de Bogdan Chireac, Codrin Ştefănescu, Marius Pieleanu sau alţi inşi ce se perindă pe acolo şi care chiar se lasă călcaţi în picioare de madamă preferând să-i facă jocul şi să-i cânte în strună doar pentru a fi chemaţi să se afle în ochii prostimii ce i-a ales sau să-şi mai ia eventual 500 de euro pentru rolul de papagal din emisiune…
Fufa asta ipocrită l-a prins în emisiunea de ieri a Pastorului de ziua a opta pe liberalul Mihai Voicu pe care şi-a găsit să-şi verse veninul pentru toate frustrările şi neâmplinirile postului!
E drept, Voicu are toate motivele să ia şuturi în cur şi scuipaţi pe obraz de la Crin Antonescu, pe care l-a vândut în favoarea sasului ce le-a asigurat probabil continuitatea şi promisiunea la ciolan cu orice preţ, ceea ce Crin nu a făcut…
Caţa Dana se zvârcolea ca râma pe cârlig amintindu-şi ea cum l-a susţinut şi l-a votat pe Crin Antonescu care a trădat-o în amor!
Hai sictir, fa căţeaua naibii, să-ţi vezi Varanul liber când vei intra la menopauză!
Din păcate, în general angajaţii postului Antena 3 combină cu măiestrie malversaţiunea, manipularea, cu unele atitudini corecte şi cu nemulţumirile adevărate ale societăţii civile care se lasă astfel îmbrobodită de acţiunile mârşave şi foarte puţină lume avizată poate deosebi cauzele reale şi adevărate de manipulările cu bătaie lungă!
Dar din fericire, Dumnezeu creează un echilibru şi îi dă cu capul de pereţi în ciuda eforturilor lor disperate de a deschide uşi!

2 thoughts on “CAŢA

 1. O PAGINA pentru romanii inteligenti si patrioti!

  Aceasta PAGINA poate declansa o “Revolutie a Ratiunii” in orice roman inteligent si patriot!
  Romania are nevoie de o „Revolutie a Ratiunii”, care sa elimine RAUL din om, iar nu de o „revolutie” a batelor si focului, care sa elimine oameni!

  “”APELUL lui D. Rizoaica, pentru DE-mafiotizarea Romaniei!

  Pe MAFIOTII Iohannis, Ponta, Blaga si Gorghiu nu-i intereseaza De-mafiotizarea politica a Romaniei!

  De sase luni acestia NU au exprimat un punct de vedere in aceasta chestiune, care le-a fost solicitat cu Scrisorile: IOHANNIS, cu Nr.20.304/23-12-2014; PONTA, cu Nr.2.135/29-12-2014; BLAGA, cu Nr. 1/05-01-2015; GORGHIU, cu Nr.531/05-01-2015, pierduta de PNL, si revenit cu Nr.16/18-03-2015.

  ROMANI !
  Cei care doriti lichidarea Mafiei politice, luati la cunostinta faptul, ca va aflati in fata SOLUTIEI care poate lichida aceasta Mafie din Romania!

  In acest sens trebuie sa va sacrificati din timpul vostru atat cat va este necesar pentru a citi si analiza 3 (trei) file, dupa care veti sti daca deveniti propavaduitorii acestei SOLUTII, sau doar niste alegatori care in 2016 vor vota Alianta Anti-Mafia, dand o lovitura mortala actualei Mafii politice, care de 25 de ani jefuieste si tradeaza Romania!

  Cele trei file contin doua Texte, cu titlurile „Dragi R O M A N I”, si „O ALEGERE ….”, care pot fi citite atat pe Facebook, in Grupul „Asociatia Romanilor Patrioti”, unde sunt „fixate” intr-un singur material, cat si pe blogspotul, http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, de pe Google!

  Cei care nu pot citi cele doua Texte in locurile indicate, trebuie sa isi noteze atat cele doua locuri indicate, cat si titlurile Textelor, pe care sa le prezinte la orice punct de printare, unde vor fi tiparite pe hartie si inmanate solicitantilor!

  Solicit celor inteligenti si patrioti, care isi vor asuma povara citirii si analizei celor doua Texte, sa isi raspunda lor, cu MAXIMA SINCERITATE, la toate intrebarilor din cele doua Texte, astfel ca in final sa aiba un punct de vedere bine argumentat, pentru ca in 2016 sa sa aleaga fara dubii, intre actuala clasa politica Mafiota, si Alianta Anti-Mafia!

  Toti cei care vor percepe SOLUTIA ce poate lichida Mafia politica, ca fiind a lor, se pot regasi cu totii in Grupul „Alianta Anti-Mafia”, de pe Facebook, unde vor face schimb de idei si de actiuni practice!

  (Dumitru Rizoaica, inginer pensionar si fost detinut politic 1958-1963, si februarie-aprilie 1986. Tel.0723.966.732).””

  NOTA: Orice roman, care dispune de aceasta PAGINA, poate intra in posesia celor doua Texte, in cele trei moduri expuse, si anume:
  1. Citindu-le pe FACEBOOK, in Grupul “Asociatia Romanilor Patrioti, unde sunt “fixate” intr-un singur material;
  2. Citindu-le pe GOOGLE, pe blogspot-ul http://dumitrurizoaica.blogspot.com/; 3. Obtinand cele doua Texte tiparite, de la orice punct de printare, unde se se vor prezenta cele doua locuri unde pot fi gasite Textele, precum si titlurile celor doua Texte!

  Bucuresti, iunie 2015.

 2. Multa prostie ai dobandit,despre ce liberali vorbesti?tot ce fac cei de la antena 3,fac cu profesionalism,dealungul timpului au demascat penalii basisti si toate dobitociile lor.multa nemernicie din partea ta.ce au facut rau cei de la antena?au aratat de ce a fost instare mircea basescu.ori traian basescu k a lovit acel copil.rusine

Comments are closed.