PANICA

Nu a trecut decât o zi şi anunţul făcut de mine concomitent cu crearea paginii de „comunitate” pe Facebook intitulată sugestiv Alternativa Societăţii Civile a creat o adevărată panică în lumea reptilelor politice.
Adevărul este că iar suntem cu un pas înaintea acelora care plănuiesc demult coordonaţi prin fire nevăzute dar bănuite, fel de fel de acţiuni şi activităţi cu care să păcălească buna credinţă a unor cetăţeni neinformaţi sau mai naivi ce se lasă uşor păcăliţi de aparenţe.
„Băjeţii dăştepţi” – cum le place lor să se creadă – sunt în fond o mână de inşi fără scrupule şi fără Dumnezeu organizaţi temeinic dinafara ţării de forţe inamice care prin diferite tertipuri doresc doar să controleze România pentru ca astfel să dispună de toate resursele ce le mai avem încă nevândute pe nimic de ticăloşii ce s-au perindat în politică şi în general să controleze întreaga societate.
Să fim bine înţeleşi, aici nu fac referire nicidecum la SUA sau NATO, sau Rusia lui Putin, cu toate că şi ele sunt amestecate fiecare câte puţin în felul lor, dar deasupra acestora există o aşa numită Ocultă Mondială care nu este nicidecum o poveste cu spioni şi James Bond, ci e o treabă cât se poate de reală care stăpâneşte şi dirijează omenirea, chiar şi guvernele ţărilor amintite mai sus…
În joc sunt miliarde de miliarde de dolari, de bogăţii ale subsolului Planetei, de control demografic asupra raselor de oameni şi animale şi de multe altele pe care mulţi nici nu le pot gândi cu mintea.
Pentru ca toate acestea să se întâmple sunt create pe tot globul pământesc milioane de mici organizaţii încropite de minţi şi mâini nevăzute care sunt şi ele situate pe trepte de putere şi sfere de influenţă fiind răspândite din junglele amazoniene sau africane unde mai există poate triburi de canibali, până în mijlocul celor mai mari centre economico-financiare a marilor puteri militare.
O metodă simplă şi eficientă a acestor organizaţii oculte de a ne cotropi şi de a ne acapara economic fără niciun foc de puşcă a fost – după ce au reuşit destrămarea cortinei de fier care despărţea cele două blocuri antagonice – să ne determine prin metode persuasive, speculând vulnerabilităţile fiecărei naţiuni din fostul bloc comunist, să macine din interior fiecare societate folosindu-se de dorinţa firească a fiecărui popor de a parcurge cât mai repede şi în salturi uriaşe diferenţele ce ne despărţeau în decenii de capitalism şi societatea lui cu vechi democraţii.
Astea sunt de fapt consecinţele imensei corupţii din toate structurile societăţii din ţările foste socialiste, dar în România se pare că noi ne-am dovedit cei mai lacomi şi mai slabi, fiind de acord să FACEM ORICE pentru un pumn de bani.
De când vă spun numai aici la noi, în Iaşi, că au apărut ca ciupercile după ploaie o serie de Organizaţii Nonguvernamentale finanţate puternic dinafară care au încercat rând pe rând să se substitue adevăratei societăţi civile şi să preia nemulţumirile acesteia pe care le studiază cu mare atenţie?
Aţi văzut ce repede s-a creat la Iaşi grupul „folcloric” Iaşul iubeşte teii, Mai Bine, O societate deschisă şi alte diverse ONG-uri despre ale căror activitate falsă v-am atenţionat la vremea potrivită.
Au încercat să-şi adjudece o eventuală victorie, dacă ar fi determinat pe idioţii criminali Nichita şi Chirica să replanteze teii pe Ştefan cel Mare şi de pe alte străzi din oraş, dar tâmpenia şi orgoliul cretin al acestora i-a făcut să nu cedeze, chiar cu riscul pierderii voturilor şi deci a puterii, însă au căutat pe de altă parte să cumpere bunăvoinţa unor ONG-uri alocând cât se poate de legal fonduri din bugetul local acestor organizaţii care mai departe au primit banii şi au acoperit ţambalul să nu mai răsune pe scări…
Între clasa politică şi aceste grupuri care au titulaturi cât se poate de atrăgătoare – ba de mai bine, ba că „uniţi salvăm”, sau fel de fel de nume menite să înşele buna credinţă a oamenilor – au existat mereu complicităţi. Grupurile formate au fost instrumente de acţiune şi mai sunt încă intens folosite de regimul securisto-antinaţional băsist care încă are o mare influenţă în conducerea ţării.
Acest regim ticălos şi-a creat structuri bine gândite şi profesionist legate cu surse dinafara ţării prin care se controlează orice mişcare şi se contracarează orice intenţie de scuturare de acest jug.
Aceşti zece ani de regim băsist nu numai că ne-au dus înapoi în istorie, dar se pare că ne-a atins puternic în însăşi fibra naţiei atrofiindu-ne simţurile.
Şi în Iaşi sunt anumite persoane denumite într-un limbaj mai secretos „vectori” şi ei sunt bine cunoscuţi şi urmăriţi de Serviciile cu atribuţii în acest sens. Problema este că şi în aceste „servicii”, în structurile de inteligence au rămas oameni fideli regimului băsist care fac tot ce pot să dejoace reintrarea României pe un făgaş normal. Unele lepre acoperite numesc la comandă în mod forţat şi fals faptul că în Serviciile Secrete româneşti ar fi tabere şi bisericuşe şi că vezi Doamne ar exista „securişti” plătiţi şi fideli lui Dan Voiculescu şi Trustului Intact al acestuia şi altă facţiune din servicii, procuratură şi Justiţie fideli „democrației”! Şi asta este o mare mârşăvie atent studiată şi asvârlită pe piaţa media de zvonaci şi răspândaci din presa băsistă la ordin pentru a legitima acţiunea în forţă şi selectivă a organelor represive, justificând astfel nedreptăţile comise. Este adevărat că şi corupţia din România a atins toate taberele politice, dar este evident că un clan din jurul familiei lui Chiorete Traian este protejată şi ajutat să-şi păstreze averea şi să o pună la adăpost! Aici sunt oameni de pe toate nivelurile Sistemului şi din structurile de forţă ale statului care numai „de drept” nu poate fi numit…
Ticăloşii cu titlul de „vectori” controlaţi direct de afară unde merg periodic la fel de fel de burse, traininguri ştiinţifice, expoziţii de artă sau festivaluri şi unde primesc direct instrucţiuni şi planuri de urmat, conturi în bănci şi multe amănunte despre acţiuni viitoare şi planuri de îndeplinit, sunt sigur urmăriţi „pas cu pas” ca în romanul sasului pe care îl va scrie timp de zece ani în zeci de volume.
Şi „vectorii” ştiu că sunt urmăriţi, dar cu toţii se bazează pe rotiţele Sistemului al cărui angrenaj a fost construit meticulos până acum. În joc nu sunt numai mulţi bani, ci şi influenţă şi putere!
Când am hotărât să mă arunc în această luptă de bătălie civică a adevăratei societăţi civile am intuit şi am fost conştient în ce vreau să mă implic. Invaliditatea dobândită acum cinci ani nu-mi şterge din cap experienţa dobândită în cariera mea profesională în care am acumulat cunoştinţe în diverse domenii conexe ale administraţiei publice locale.
Nu îmi MAI doresc nici mulţi bani, nici privilegii, nu vreau funcţii pe care din punct de vedere a lipsei mele de mobilitate şi a independenţei de mişcare mă fac nepotrivit. Dar simt că pot şi ştiu să consiliez o persoană pe care aş vedea-o corectă şi cinstită şi cu gânduri bune că ar dori să facă ceva pentru semenii săi. Caut o persoană altruistă, cu o minte deschisă şi cu onoarea nepătată.
Nu am idei preconcepute. Ceea ce vreau eu să fac este să trezesc lumea bună din Iaşi, lumea cinstită care crede încă în Dumnezeu şi mai vreau ca peste ani şi ani când nepoţica mea născută în Canada îşi va vizita plaiurile străbune să nu găsească aici în oraşul în care s-a născut şi a murit bunicul ei o paragină şi o urbe rămasă la marginea civilizaţiei.
Citindu-mi poate blogul în care am încercat să transmit posterităţii zbuciumul românilor după aşa zisa „revoluţie”, nu aş dori ca nepoţica din Canada să se întrebe cum au putut oamenii contemporani bunicului ei să poată să distrugă o ţară şi un oraş ce a fost cândva cu renume în cultura românească…
Aş vrea ca atunci când va dori să-şi cunoască rădăcinile, acest copil de astăzi să se simtă la Iaşi cât mai aproape de valorile de democraţie şi de trai decent cu care creşte în ţara ei de baştină.
Sunt convins că la fel ca şi mine gândesc mulţi dintre voi şi nu cred că vă este atât de teamă să staţi nepăsători şi să asistaţi cu neputinţă cum ne sunt distruse oraşele şi Ţara de nişte venetici acoperiţi de patalamale ce le atestă faptul că sunt intelectuali şi prin asta ar avea vreun ascendent moral asupra altor oameni cu şcoli absolvite dar fără tupeu şi fără dorinţa asta rapace de a parveni călcând pe cadavre!
Anunţul meu aşadar de a constitui Alternativa Societatea Civilă a bulversat clasa politică ieşeană declanşând aproape instantaneu lupta împotriva unirii noastre!
Jurnalistul Florin Gheţău este primul care a transmis astăzi deja un prim semnal încercând să adune într-o forţă politică „civică” ONG-işti şi corporatişti care nu au probleme financiare, dar sunt poate datori unor centre de putere care îi vegează şi le uşurează cariera şi traiul.
Ei sunt aceia care vor chipurile să devină o alternativă LA NOI, nu la clasa politică ce este în continuoare manipulată şi şantajată prin diverse metode.
Nu ştiu dacă vom câştiga ceva, nu ştiu dacă vom reuşi să obţinem vreun loc în vreun Consiliu Local, ştiu însă că vom fi împiedicaţi cu toată puterea să facem ce ne-am propus.
Noi nu avem bani pentru bannere, pentru fleyere publicitare, să ne plătim oameni cu maşini care să cutreiere judeţul, să lipească afişe electorale, să meargă la şedinţe….Noi avem doar Facebook-ul la îndemână, deocamdată Ziarul Fapta (până când?) şi avem câţiva dintre noi dorinţa şi puterea de a răzbi! Mai avem posibilitatea de a transmite din gură în gură rudelor noastre ce nu folosesc Internetul despre această acţiune şi despre şansa pe care ne-o putem crea numai noi singuri!
Nu pentru noi, ci pentru alţii mai fricoşi, mai neputincioşi, mai săraci decât noi. Avem determinarea necesară şi mai avem spiritul acesta de voluntariat de a face muncă fără a aştepta răsplată pentru asta!
Dacă vom găsi adepţi în acest sens, vom reuşi măcar să dejucăm planurile unor ticăloşi care se bat între ei pentru ciolan. Fiecare loc câştigat de noi este o mare pierdere pentru ei! În primul rând este o pierdere pe plan moral pentru că e un semn că românii se deşteaptă în al doisprezecelea ceas!