CIRC ȘI O COAJĂ DE PÂINE

Lume, lumeee! La Iași a venit iarăși circul! Nu, nu e vorba de #Cirque du Soleil, de Circul Medrano sau de Marele Circ Klutsky!
A fost circul clovnilor din organizațiile reunite sub sigla PNL Iași în care copilul cu barbă Marius Danga până ieri co(i)-președinte al organismului municipal a predat ștafeta oficial conform ordinelor de linie venite prin SMS de la Marea Unitate, clovnului Marius Boudea, clovnul de la trapez care face numai salturi mortale asigurat cu sfori, dar și cu plasă dedesupt.

12764545_1553782104936597_8351681344600501121_o
Cu un festivism tipic americănesc văzut la Donald Trump, cu jocuri de lumini albastre, mov și reflectoare antiaeriene fixate pe mutra de papițoi în anticamera pușcăriei, o sală plină cu persoane cu un grad de intelect ridicat – unii cu funcții și demnități dobândite prin ani de muncă și școli absolvite – au umplut o sală transformându-se în aplaudaci în speranța că mimarea bucuriei le va asigura cândva locuri pe o listă care să îi răsplătească material și să le satureze orgoliile de a căpăta Putere!

12719383_1553781888269952_5812373988741270042_o
Oameni ce ar putea fi poate de bun simț, oameni care au intrat în politică din dorința de a performa și de a schimba în bine societatea românească înnoind clasa politică stigmatizată de populație și identificată cu distrugerea țării și a localităților, acceptă ca numele lor să fie asociat cu niște ipochimeni dezgustători cunoscuți și huliți de majoritatea populației ca fiind membri ai mafiei fenechiste care împreună cu mafia pesedistă de sub conducerea lui Nichita și Chirica au făcut peste un deceniu jocurile murdare în Iași, în cârdășie cu interlopi notorii sub protecția unor procurori corupți, infractori, chiar ca acel Emilian Eva și fina lui, Oana Andreea Nica, ce a rămas în DNA pentru a-i proteja dosarele lui Nașu.
Cu surle și trâmbițe, cu tam-tam și confeti, cu un show al cărui costuri nu pate fi decât la îndemâna unor partide care sunt pe cai mari adăpați din conductele puterii, s-a schimbat în mod festivist Tanda cu Manda!
Adicătelea, Marius Danga a fost înlocuit din funcția de preș al BPM (ba pe-a mă-ti!), cu omul avioanelor de hârtie igienică murdară, Marius Boudea.
Danga, ce a fost ales în 2012 dacă nu mă înșel în urma unei adunări trucate ca la Iarmaroc – șef peste BPM Iași în dauna lui Liviu Brătescu la doar 4 (patru?) voturi diferență, cedează acum de bună voie și NESILUIT de nimenea(?) locul său de veci lui Boudea…

12514084_1553781884936619_1380313263304284026_o
Ce fel de partid este acela unde se clamează democrația și unde conducerea este NUMITĂ ca la PSD? Cine l-a propus, dar mai ales cine l-a ales pe Bodea în fruntea atâtor oameni cu un IQ mult superior acestor jigodii fătate de securiști de teapa lui Simion și al clanului lui Tudorache?
Cine poate avea încredere să dea votul unor șnapani care se tămâiază unii pe alții și își tămăduiesc hemoroizii cu limbile, pansați zilnic de găozari de factura lui Ghețău, Dobașu, Ciobotari și alții care le cântă în strună din „back-stage” în ideea că nu se știe de nu vor ajunge cândva la butoane.
Toate scursurile băsiste din oraș s-au adunat ca atrase de un imens magnet în jurul acestei „drepte” formate din cioburi și ciosvârte ce nu se pot lipi nici cu o tonă de Superglue!
Au trecut deja cu nonșalanță de timpul când chipurile erau adversari politici și vrăjmași de moarte, au trecut de vremurile când chipurile se scuipau și strigau unii la alții „Hoții!” și pe sub masă își dădeau mâna împărțindu-și ciolanul!
Acum nimeni nu e vinovat decât PSD și Nichita sau Chirica de toate fărădelegile și devalizările la care au fost cu toții părtași egali! Crima teilor nu este a lor, transportul în comun deplorabil existent acum la Iași este vina numai a hoțului care se dă acum bulibașă, la liberali este numai competență și știință!
Au făcut, este adevărat pista de aterizare modernizată la Aeroport, ceea ce toți ceilalți înaintea lor nu au fost în stare, dar sub această ACOPERIRE știe cineva cât au furat, câte licitații au trucat, câte șpăgi au dat spre procurori, spre poliție, spre justiție? Știe cineva câte funcții sunt date cu dedicație, câte licitații sunt mimate – toate acestea aducătoare de șpăgi și venituri ilicite?
Cu ce se pot lăuda liberalii la Iași în afară de acea pistă de aeroport care în niciun caz nu este meritul direct al lui Bodea, ci al unui întreg aparat al Consiliului Județean, care a îndeplinit cu profesionalism o VOINȚĂ POLITICĂ ce era un vechi deziderat?
Peste tot acest Boudea apare în prim plan băgându-ți degetele în ochi, peste tot se ițește din poze studiate artistic de parcă e George Clooney ce a câștigat Oscarul pentru cel mai bun rol secundar feminin dintr-un film de război în care nu există vreun rol destinat unei actrițe?
Sunt atât de penibili, atât de lipsiți de viziune, dar și de un Program realist, un program palpabil, concret, din care să poți trage concluzii ca cetățean votant că au o echipă de profesioniști care știu ce vor, care știu cum să rezolve toate problemele de administrare!…
A fost numit Agamiță Dandanache printr-o depeșă venită pe telegraf! Nu știu dacă CINEVA le-a dat garanția acestor ticăloși conduși de guru Fenechiu căruia i se închină și acum cu toții, că Bodea nu va fi săltat de mascați în preajma alegerilor, pentru că tot târgul vorbește că și el a primit zice-se un milion jumate de euro de la UTI pe care i-ar fi împărțit cu fratele lui de cârdășie, Cristi Afenechiului….
Dacă Boudea intră în alegeri dezlegat, este evident că țara e condusă și manevrată de mafie, iar sasul este doar un papagal cu fălcile încleștate ce e pur și simplu pus în vitrină la Cotroceni și Coldea, Kovesy și cu madam Stanciu fac tot ce vor ei ca să acopere pe unii și să-i distrugă pe alții, iar alegătorii sunt chiar puși în imposibilitatea de a avea o persoană credibilă de unde să aleagă!
Este de notorietate cine face jocul acum în PNL și legătura putredă între băsiștii de la „Pentru Iași” și liberali! Împreună au același țel, împreună au supremația online și a Facebook-ului, iar în spatele lor stau acum în față, vizibili, aceleași reptile băsiste ce s-au reactivat cu o infuzie de bani negri după patru ani de la Referendum când ne-a fost furată Libertatea și am fost transformați oficial într-o colonie a vechiului Imperiu Austro-Ungar.
Iar are curaj Ghețău după ce a stat doi ani ascuns în iarba tunsă de pe stadion și iarăși a fost activat incitând la ură și dezordine pe facebook postacii și răspândacii locali pentru a crea impresia că sunt mulți!
Dar nu sunt mulți! Cu excepția câtorva intelectuali năimiți din breasla pixarilor găozari de pe la niște canale media de dejecții care fac zarvă pe Net propagând idei de defăimare la adresa poporului român și a Parlamentului în întregul său sub pretextul unei democrații clamate de muierea Comisar aflată veșnic pe ciclu chiar după pensionare și de cealaltă mutant care și-a făcut Academie de împroșcat venin pe bani de la Ițic Soros, în realitate oamenii sunt oameni care sunt doar bulversați și speriați de agresivitatea acestor reptile.
Suntem cu mult mai mulți aceia care avem sentimente patriotice curate, aceia care am dorit și dorim ca România să fie cu adevărat o țară democratică, o țară frumoasă, o țară în care copiii, tineretul, să rămână și să trăiască liber, curat, cu aceleași condiții ca în vechile democrații europene!
Nu vrem ca leprele și jigodiile care pun umărul să intoxice poporul cu știri idioate, fabricate, cu știri care să abată atenția de la jaful României să poată să mai stabilească pe cine să alegem!
Va trebui cu orice preț – indiferent de sacrificiul ce-l vom face – la aceste alegeri să nu mai dăm girul în primul rând PSD și PNL cu sateliții acestora, ci să avem curajul să promovăm în politica locală oameni noi, chiar necunoscuți!
Oricum există mult mai multe șanse ca dintre ei să avem oameni cinstiți, cu frica de Dumnezeu și de consecințele ce le pot avea dacă intră în jocul mafioților!
Oricum, oameni care sunt puii crescuți sub aripile lui Fenechiu, Nichita și restul găștii băsiste nu trebuie să acceadă în fruntea noastră!
Cum poate avea tupeul acest Movilă, un ticălos crescut ca buruiana sub gardurile de prin Sofroneștii Vasluiului să anunțe că la Iași va candida el și alte reptile din partidul Javrei Ceacâre? Cum poate avea curajul și să ne sfideze? Scuipați, fugăriți cu cataroaie oriunde prin oraș, asta merită această Jigodie!
Păi singura explicație este aceea că au fost reactivate jivinele plătite cu bani negri să facă zarvă online, să înființeze partidulețe de rahat ca acel M10 a Comisarei pensionare cu ciclu roșu, a altor falși acoperți de genul celor de la Moldova vrea autostradă, Moldova unită, sau alte ONG-uri de excremente sociale ce vor să răpună țara!
Mai bine boicotăm alegerile, să iasă 15% dintre talibanii înrolați politic la vot, iar apoi să putem să-i dăm jos prin Referendum.
Singura salvare de moment ar fi acum căderea guvernului tehnocrat de marionete și formarea până la alegerile din toamnă a unui guvern de Uniune Națională care să cuprindă miniștri politici din TOATE formațiunile parlamentare.
Jos ticăloșii! Jos curvele infestate de băsism!
Trăiască România curată, România oamenilor patrioți, a oamenilor curajoși, a celor care nu vor să se predea mafiei și să țină gura închisă de frică!
Așa să ne ajute Dumnezeu, vorba unui mare conducător de Doctorate…