RĂZBOIUL CELOR DOUĂ ROZE

Luați o mostră de propagandist macovisto-pippilici! Intrați pe fesele-buci ale lui Florin Ghețău!
În sfârșit, lucrurile se precipită. Având probleme de imagine cu justiția, sasul s-a văzut nevoit să treacă în tabăra ce se coagulează în jurul Antenei3 contra jivinelor băsiste de rit sorosist-macovist.
Schema este simplă: sunt conturate 2 tabere puternice care vor să stăpânească România și între care s-a declanșat Jihadul.
Prima este tabăra Javrei Ceacâre dure, formată din foști acoperiți care au fost stipendiați în timpul guvernării băsiste prin diverse ONG-uri și cu bani cash negri, pe filiere ICR, Trusturi Media fidele, gen Evenimentul Zilei, B1, România Liberă, Hot News, care au recrutat în toate județele cele mai ticăloase jivine pe post de vectori de opinie, formatori, pixari năimiți.
La Iași este o echipă formată dintr-un nucleu de 3-4 persoane, dar cu bani livrați punctual, se mai activează încă vreo 5-6.
Ei depind prin traininguri de instruire și excursii stipendiate cu sejururi plătite de caradaștele Macovei și Pippidi finanțate de jigodia Soros și cercuri dure din PPE-ul care a dictat pierderea Referendumului.
La acea dată, la asta au pus umărul și americanii, care au susținut Javra Ceacâră și acoliții lui pentru că au pus botul la propaganda acerbă plătită și UE a fost crezută.
Între timp, americănoșii s-au înmulțit prin Românica, au adus tancuri, cățel, purcel, s-au intensificat activitățile informative și au descoperit că această Cotârlă Chioară joacă la ofsaid cu Putin fundaș central și în sfârșit au văzut că au greșit în 2012.
După ce l-au agreat pe sas înlăturându-l din joc pe Crin Antonescu, l-au racolat pur și simplu, instruindu-l „din prima” direct în Florida.
Este o bătălie pe față între SUA și o parte din UE, pentru că americănoșilor nu le convine ca UE să devină o putere economică și militară sau că o parte din țările care depind de resursele energetice rusești sunt gata să facă jocul lui Putin și să trădeze. Ungaria e un exemplu, dar nici Germania și Franța nu sunt departe.
Americănoșii sunt la originea exodului musulman spre Europa ca s-o destabilizeze, iar păsările migratoare sunt intenționat dirijate spre țări unde trupele americănoase nu sunt încartiruite.
Criza din Grecia de anul trecut nu este deloc întâmplătoare și a făcut ca Elada să devină într-un fel ostilă UE ca să fie motivată să împingă „naufragiații” spre inima Europei.
Și arcadașii turci au beneficiat tot de coincidențe deloc întâmplătoare fiind împinși la o radicalizare cu populația kurdă, dar și la aducerea aminte că UE îi consideră țară nedemnă de a aderala UE. Și ei au motivație să joace rolul impegatului de mișcare grăbind și ușurând exodul spre nord…
Deci din acest motiv migrația nu se îndreaptă spre flancul estic din România, Polonia și Ungaria, pentru că aici Uncle Sam are treabă să nu fie perturbat la o adică pentru a-și păzi fața cu rusnacii și curul cu terorismul.
Gașca lui Coldea&Kovesy&Cioloș sunt mine cu efect întârziat plantate de Javra Ceacâră pe timpul când era dulău. Ei sunt cu acea parte a UE care l-a susținut pe maidanezul turbat la Referendum. Ăștia au aportul caradaștelor Monika și Pippi di Iași cu a ei Societate Academică Deschisă ca baierile pungii cu galbeni de la Ițic Soros.
De „hailantă parte”, sasul e strâns de coa(i)te de americănoși, care îl au ca săgeată pe MRU și mai nou l-au luat pe Maiorul George la ei acasă să-l țină aproape, să nu facă prostii și să fie racolat de FSB.
Sasul e acum în această tabără și Antena 3 demult a traversat Oceanul, așa că joacă cu americănoșii chiar pe față.
Va urma o partidă de șah cu un scurt Jihad, alegerile – în care se vor bate americănoșii cu vest-europenii – iar pe tabla de șah vor fi pioni și nebuni din clasa politică românească.
După cum cred că americănoșii nu au de gând să piardă, probabil că vor crea o diversiune prin care să-l oblige pe sas să se folosească de Parlament să dea jos guvernul lui Logan Ciolănosu pe care tot el l-a adus via Merkel – coana Evropă de urgență și acum să se facă unul altul de coaliție națională până la toamnă…
În situația asta vor dispare Coldea și Kovesy și Baba Autostradă de la ÎCCJ și vor veni în loc vânători de capete care vor vâna jivine băsiste.
Atunci abia vor intra la rotisor Javra Ceacâră și mulți din camarila lui.
Semnalul dat de Senat ieri și apărarea lui haraselu Voicu de pârnaie, e un semnal clar de scoatere a șișurilor pe masă.
Să auzim de bine și să ne cumpărăm semințe.
Deja lucrez la o listă cu cei mai notorii ticăloși care au servit băsismul și sorosismul aici la Iași și care încearcă acum cu niște jigodii de tipul Pentru Iasi și Movilă a lui purcel să se aburce pe pervazul instituțiilor.
Ghețău, eu sincer nu te văd bine…