CLANUL SICILIENILOR DIN CIOHORANI

Oameni buni, Herr Helvig, măi Codruțo, măi! Voi chiar nu vreți nicidecum să intrați în Istoria Neamului și în fața lui Dumnezeu ca salvatori ai nației? Hai, nu ai nației, că poate nu reușiți, dar măcar scăpați Iașul de clanurile de interlopi cu gulere albe ce s-au dezvoltat ca ciuperca atomică și au nenorocit nu numai ținutul, dar chiar au pătruns în stratosfera conducerii politice și economice a României!
Domnu Helvig, fa Codruță, vă dau doar patru nume de legătură ca 4 brațe ale caracatiței, dar pe restul le puteți completa și voi cu ușurință să exterminați lighioaia înainte să termine ea vietățile din jur: generalul SRI Simion&soons, Emilian Eva&brothers, Constantin Niță&Victor Ponta, Relu Fenechiu&Marius Bodea.
Ia citiți voi când aveți oleacă de timp mai liber – eventual într-un weekend – și răsfoiți o țâră ziarul online FAPTA, care este singurul ziar adevărat făcut de oameni pentru oameni ce spune numai lucrurilor pe nume fără a depinde nici de Toni Hrițac, nici de Asimionesei, nici de domnii Gachi sau Dobașu, nici de colonelul X sau maiorul Y!
Iote un extras de arbore ginecologic a caracratiței din Ciohorani – jud. Iași care a ajuns să vă muște și pe voi de cur tocma la București!
Vă prezentăm familia Tudurachi:
Costică Tudurachi: viorist (după ureche), socrul lui Eva, fost (și probabil încă) angajat al DGASPC. Se află în relație directă cu șefii de vârf ai DGASPC Iași. Rudă cu Mihai și Petru Tudurachi.
Mihai Tudurachi: viceprimar al comunei Ciohorăni.
Petru Tudurachi: fratele lui Mihai Tudurachi, gospodar în umbra familiei
Constantin Niță: fratele lui Mihai și Petru Tudurachi. Înfiat de mătușa sa, căsătorită cu Gavril Niță, de la care a moștenit numele. Fost ministru PSD al IMM-urilor și energiei (sub guvernele Ponta), și contracandidat la vicepreședinția PSD odată cu retragerea lui Ponta.
Cătălin Tudurachi: fiul lui Mihai. Personaj destul de important ca să fie numit, de exemplu, vicepreședinte al secției de votare. Numărul lui de telefon și adresa de e-mail apar ca și contacte la un video-chat. Dacă cumva NU găsiți vre-o legătură cu fetele plecate din centrele de plasament, vă asigurăm că este pură  întâmplare…
Clanul Simion: veri cu Tudurachii. Unul dintre exponenții clanului este Tiberiu Simion (eminența cenușie a PNL Iași) – general SRI, trecut în rezervă de Băsescu, fost șef de cabinet al penelistului Marius Bodea, pe vremea când ucenicul lui Relu Fenechiu ce se vrea acum primar, se juca de-a prefectul.
Narciza Nedelcu: verișoară cu Tudurachii. Fostă șefă a Oficiului de Cadastru Iași, este mămicuța lui Vlad Nedelcu, deocamdată consilier municipal aterizat de la PPDD la curtea lui Mihai Chirica, primarul penal interimar după Nichita.
Valentina Tudurachi: cumnata lui Constantin Niță, rudă cu Tudurachii din Ciohorăni. Căsătorită cu un fost șef din SRI – spune presa. Fostă angajată la DGASPC Iași. Patroneasă a unei firme specializată pe dezinsecție – Wasval SRL, firmă implicată într-un scandal de corupție și licitații trucate.
Cătălina Tudurachi, căsătorită cu Emilian Eva: fiica lui Costică Tudurachi. În prezent avocată, a fost angajată în trecut la Ministerul Transporturilor, respectiv consilier la CN CFR SA, pe vremea când de transporturi răspundea… Relu Fenechiu.
Înțelegeți acum de ce TOATE plângerile înaintate DNA Iași, pe când era sub conducerea lui Emilian Eva, pe marginea subiectelor ”sensibile” au fost trase pe linie moartă, în ciuda dovezilor arhisuficiente prezentate inclusiv de mass-media?!
De aici puteți trage multe concluzii dacă aveți corajul, dar mai ales poate vă puteți explica o țâră cum s-or închis la Iași subit niște Dosare grase ca slana de pe porc pentru care și americănoșii și rusnacii se uitau cu jind tocma din cosmos de pe Stația Orbitala unde se învârtea ei neputincioși că nu vă pot trage de mânecă! Ian fiți antena 3:
Dosarul DEXIA – redeschis în extremis, în 2015, grație eforturilor FAPTA Iași, după ce DNA Iași clasase dosarul cu un NUP de toată frumusețea. Asfaltarea unor străzi inexistente sau lucrările de proastă calitate – observabile cu ochiul liber – au fost chestiuni ignorate de structura controlată de Emilian Eva. În dosarul DEXIA au fost implicate nume grele din PSD Iași, inclusiv actualul primar – iar legăturile famigliei cu PSD sunt elocvente: tot staff-ul PSD Iași, inclusiv parlamentarii, au fost prezenți la Ciohorăni, la înmormântarea tatălui lui Constantin Niță. Inclusiv viitoarele ”talente”, gen Ostaficiuc (prieten bun și dator vândut lui Dănuț Pilă – DRDP Iași – spălătorul cadavrului lui Dorina Tiron care a devalizat România cu Anca Boagiu și Umbrărescu pe postul de Director General al CNADNR… Inițiații știu de ce!) – ignorat de același DNA în dosarul CNADR…
Dosarul CET Iași – înmormântat de ani de zile. Stopaj la sursă, licitații trucate, prețuri incorecte, jefuirea populației, fonduri europene cheltuite aiurea, o asociere ilegală cu Primăria Iași – nimic, dar absolut nimic nu a fost luat în calcul de către același DNA Iași. În dosarul CET, tăcerea ministerului Energiei devine acum deosebit de elocventă – date fiind relațiile de rudenie ale lui Eva cu ministrul Niță…
Dosarul CFR – de la licitații inutile până la lucrări, achiziții sau privatizări dubioase, nimic nu a sărit în ochi anti-corupților ieșeni. NIMIC! Explicația constă în legătura dintre Cătălina Eva cu Relu Fenechiu.
Dosarul OCPI Iași – dosar constituit din zeci de spețe, pe marginea intabulărilor ilegale, ale retrocedărilor sau ale malversațiunilor unor angajați, trenează. Narciza Nedelcu, verișoara prin alianță a lui Eva, a scăpat nevinovată, de exemplu, din celebrul caz Leonte-Gorban – în care mii de hectare au fost efectiv furate de fostul primar al comunei.
Gura lumii spune și iar spune că și Bodea cu Adomniței ar fi palmat o șpagă țeapănă de la mister Urdăreanu cel cu (f)UTI care i-a dat lovitura de grație lui Nichita taman la urmă, cu toate că parandărăturile luate și palmate de huțupan sunt istorice! SRI tace și merge închis? Se teme de dom ghinărar Simion?
Dom Helvig! Măi…herr! Poate acum îți vine să crezi ce ți-am scris noi matale cum stă treaba și cine și de ce se opune la Iași și la București înființării partidului format de cetățeni curați numit ALTERNATIVA CIVILĂ. Au întins „câmpul tactic” ATÂT DE TARE ÎNCÂT A AJUNS ȘI LA Tribunalul București, unde un judecător chior nu vede să scrie Hotărârea prin care ne respinge ca fiind „nefondat” motivul constituirii în partid pentru a participa în alegri și a spulbera caracatița. Păcat de zona asta cunoscută ca Sicilia românească unde este dezvoltată cultura oamenilor și cultura păpușoiului să o lăsați pradă lui Putin…
Auf Wiedersehen herr Helvig!