CONSERVE EXPIRATE

Este cert că în acest mandat electoral PSD-ul condus de Dragnea a luat taurul de coa(rn)ie și cu grijă, să nu le strivească, a început totuși să strângă până a fost determinat să țipe.
Dacă ne gândim doar la câțiva mai mașcați și mai fioroși care fornăiau pe nări și băteau din picior pregătindu-se să se înfigă cornul în capa roșie a toreadorului Livache, începem cu securiștii acoperiți doar cu o perdea de „tull” gen Zgonea, apoi polilimbricul Grindeanu din Unitatea lui Victor Ponta – care la rândul său era camarad de companie cu Mișu Tudose – și-au dat jos nădragii, ca și alții dependenți de structurile statului paralel și echidistant: Țuțuianu, Paul Stănescu, Cătălin Ivan și bulibașa Chirica de la Iași.
Rând pe rând aceste buruieni au fost smulse sau doar culcate cu sapa până la o eradicare ulterioară, dar – drăcia dracului! – a mai rămas un borcan cu mătrăgună conservată pe post de zarzavat de pus în borș: Robert Cazanciuc!
Eu nu cred că Liviu Dragnea sau aghiotantul său Codrin Ștefănescu nu stau cu ochii pe el ca pe butelie, pentru că trebuie să fii prea naiv sau chior să nu-i vezi epoleții acestui ticălos acoperit pe care îi poartă și în alcov direct pe piele când își strânge în brațe muierea oficială – verișoara lui Victor Ponta – Pisicul, mare dușman „oficial” al lui Dragnea după ce a ieșit la ordin în decor ca să crăcăneze ușa prin care s-a prelins la guvernare timp de un an hemoroidul sasului cel Ciol(ăn)os…
De-a lungul anilor, din vremurile când PSD însemna Iliescu&Năstase și camarila uteciștilor și a coloneilor DIE/Secu – odată cu ascensiunea dirijată și ocrotită de Adrian Năstase a Pisicului făcut procuror cu misiune internațională în SIE – ăsta l-a luat în grupa și plutonul său de tineri răcani și pe soțul lui vară-sa, cu care se cunoștea încă de pe vremea când aveau cravată „roșă” de pionieri și făceau parte din detașamentul selectat să înmâneze „tovarășului și tovarășei” buchete de flori la al n-șpelea Congres…
Cozmanciuc a primit rând pe rând funcții în magistratură în jurul procurorilor cărora le ținea diverse prelegeri la diverse simpozioane pe care tot lui îi revenea sarcina să le organizeze, a făcut și un master la singura mare universitate din Sibiu care era de fapt o fabrică de juriști în Administrație Publică.
„Autor” semnatar al unor articolașe prin diverse reviste cu poze de Drept, Robertino a fost aburcat de tânăr pe funcții de secretaur prin diferite ministere ca cel de Externe, la guvern, iar între 2013 – 2015 a fost ministru al Justiției în guvernul Ponta unde a pus talpa la orice amenința deranjul asupra Statului Paralel după ce coropișnița Monika Moskovei a nenorocit complet gacica legată la ochi care fură la cântarul Dreptății.
Mazeta asta de Robert Cazanciuc s-a dovedit o lepră care nu a făcut absolut nimic nici pentru pușcăriile al căror Director adjunct a fost în tinerețe, … El și vărul nevesti-si zis Pisicu care îi era șef în Guvern au trădat interesul românilor care i-au votat cu USL și care – ca de fiecare dată – s-au lăsat manipulați ca pigmeii din junglă ce vând piei de animale rare și de crocodil pentru niște mărgele de sticlă colorată.
Cu bucile sale bucălate de mazetă rămasă vădană imediat după nuntă, securistul statului paralel Cazanciuc este membru PSD tot atât de mult pe cât este și șeful tribului Baluba din Botswana…
Hoha! Ăștia nu au culoare politică, ci doar culoarea maro în chiloți și nădragi când primesc ordin să se deconspire și să se detoneze.
După ce în ultima vreme Sistemul a sactificat și crapii grași din Belina lui Dragnea (Paul Stănescu, Țuțuianu și Firea mama ei a lui Pandele) acum că ofensiva peștilor asupra pescarului a cam ajuns lângă mincioc și nu mai prea sunt oameni grei care să muște decisiv, hop! sare și vădana Cazanciuc din patul conjugal și critică Ordonanța emisă de „propriul” guvern pe Justiție în calitatea sa de „mre specialist” pe Justiție și fost ministru care a încasat salariul mai bine de doi ani, ABSOLUT DEGEABA!
-„Bă, ești prost?” –întrabă Celentano…
-„Bă, ești nebun?! – îi răspunde Firicel…
Statul paralel cu săsălăul în frunte a cam ajuns la fundul sacului…Cu metoda picăturii chinezești – spre furia și nerăbdarea îndreptățită a majorității nevoită încă să le mai îngită mojiciile și obrăzniciile cu care scuipă pe obrazul României, fără a fi lăsat să li se aplice o corecție sângeroasă dar binemeritată, poporul majoritar este încă manipulat și ținut lipit de televizor cu prostioare care au menirea să distragă atenția, dar picătura chinezească ce curge la robinetul lăsat intenționat să picure de Todirel Toader și Liviu Dragnea s-a dovedit o metodă capabilă să spargă cataroiul pregătit să spargă capul PSD-ului…
Sunt pași foarte mărunți, făcuți special pentru ca viperele să nu se sperie și să se ascundă prin găuri neștiute, până la distanța convenabilă de unde bâta le va zdrobi capul!
O acțiune în forță ca cea din 2012 de la demiterea Javrei Ceacâre ar fi declanșat o isterie internațională unde Statul Paralel manipulează nonșalant cu bani grei și interese mari opinia publică mondială.
Ușor, prin învăluire, șerpii au fost lăsați să doarmă la soarele cald fără a fi speriați.
Cazanciuc este o conservă de mătrăgună expirată deja, care a prins mucegai sub capac! Pute! Asta nu cred că a scăpat atenției lui Dragnea și a celor care fac scut în jurul său.
Apărându-l pe Dragnea, membrii PSD apără o mare parte din actuala conducere de acțiunea viperelor capabile să muște letal. Lumea s-a înarmat cu bâte și așteaptă ca șerpii să ajungă suficient de aproape ca să li se spargă țestele! Oricum se știe că șarpele moare odată cu apusul soarelui!
Soarele Merkel, Macron, PPE, deja se află în apus sub linia orizontului. Acum e momentul să se ridice bâtele!
Gabriel Mihăilă