MOȘMANDA CU PROTOCOALELE

De vreo doi ani se mestecă peste tot – ca sursă a tuturor nenorocirilor – fetișul cu protocoalele încheiate de Serviciul Rușinos Invizibil cu tot felul de instituții care într-un stat de drept ar fi trebuit să fie din start, strâmbe.
De când Javra Ceacâră a ajuns la butoane prin 2005, și-a stuchit în palme și a strigat către SRI: „Bă, liniște! Ascultă comanda la mine!”
L-a extras pe slugoiul aflat în evidența securității cu tată și bunic din PSD, ca să prostească electoratul prost și l-a ps de hoha și de paravan Direktor.
Maior a devenit primul ins cu nume de militar pe post de civil.
Ca veche cătană de securitate, ascuns sub fusta cu păienjeniș al tovarășei Academician Leana a lu Nicu a lu Împușcatu, Javra Ceacâră a trecut la ce învățase el în tinerețe, la Școala de marinați de la Băneasa. A decapitat stabilimentul lui Măgureanu (nu i-ar mai muri mulți înainte), și în locul armatei de generali hârșâiți cu tochituri, „silva palinka” și vânat la popota unității, a numit în urma unei operațiuni de recuperare a unor jurnaliști furați la ordin de peisaj, un maior și alți ofițeri tineri să preia comanda Serviciului pentru eliminarea influenței „ghinărarilor” cu burți satisfăcute.
Păi cine putea fi mai slugarnic și mai ascultător față de Tătuc, decât niște tineri cu grade de ofițer superior, dar cu scula de sublocotenent? „ Bă, eu v-am pus, eu vă sunt tata! Eu v-am făcut oameni, de mine ascultați!”
A mai avut nevoie Javra Ceacâră de o javră bătrână și zbanghie cu aceleași apucături de alcolist ca și el, un fost procuror ceaușist, plin de bube din cap până între picioare, ca să o readucă la viața de apoi ca maștera Monika Moskovei. A făcut-o iute Ministru al Justiției Proprii imediat ce a furat a doua guvernare.
Din acest moment, Justiția din România a devenit un simplu instrument de dat la cap tuturor adversarilor politici și al oamenilor de afaceri autohtoni care prindeau cheag și nu treceau necondiționat de partea băsescului, sau nu predau de bună voie averea clicii din padocul de pe lângă Cotroceni.
Ce au „vroit” ei? Nimic altceva decât să joace rolul marilor democrați, să pozeze în corifei ai statului de drept care se luptă cu hidra corupției, dar în acest timp să facă lege după bunul lor plac. Cu orice risc, cu orice sacrificiu! Chiar a propriului popor, pe care aveau grijă să-l imbecilizeze și să-l manipuleze în mod ordinar folosind propaganda la care au înhămat iude năimite, de la Presa locală, punctual, la cea națională și internațională, cu bani murdari furați de la gura României.
La Iași jigodii de la Iași, la Arad jigodii din Arad, la Timișoara – din Timișoara, la Vaslui – din Vaslui, la Brăila – din Brăila și tot așa.
Ok, dar asta contravenea flagrant statului de drept și a legilor fundamentale a unui stat democratic, bașca erau în contradicție și cu Constituția României, pe care Javra Ceacâră urina ridicând cracul de sub ochiul zbanghiu ori de câte ori voiau mușchiuleții lui…Au secretizat contrar Constituției și a legilor încă în vigoare niște Protocoale care de fapt transformau SRI în deținătorul controlului a tuturor bazelor de date și asupra a tot ce mișcă în România.
În codul ofițerilor de intelligence, orice informație este triată și catalogată cu A, B, sau C.
Din prima categorie fac parte toate informațiile culese din teren care au posibilitatea să producă iminent fenomene nocive și periculoase statului de drept, ele se triază și se transmit imediat factorilor și instituțiilor care au pârghii și obiect să procedeze la anihilarea lor: Președinte, Prim Ministu, miniștri, Președinți CJ, etc
Pe locul al doilea sunt înscrise și înregistrate informații culese din teren care nu au o probabilitate iminentă de petrecere, dar pot crea fenomene sau acțiuni dăunătoare pe termen mediu, care se cer a sta în atenția și supravegherea continuă a factorilor responsabili. Și aceste informații se comunică eșalonat celor interesați.
Ultima categorie de informații o constitue cele din categoria C, care sunt doar stocate și păstrate într-o arhivă, ele neavând un caracter de pericol imediat sau apropiat.
Ei bine, prin acest ordin dat încă de Virgil Măgureanu de la începutul înființării Serviciului Român de Informații, s-a trecut mascat la implicarea SRI în culegerea de informații DIN TOATE DOMENIILE, în ciuda transformării oficiale, aparente, a serviciului în „altceva” decât vechea securitae ceaușistă unde populația era supravegheată non-stop atât informativ, cât și politic, supus poliției politice specifice țărilor din blocul comunist.
În mare parte, oamenii aveau școlile și vechile mentalități, iar Vulpea avea și el principiul „să știm tot, sau cât mai mult, mai bine să o doară pe mă-sa decât pe mama. Nu se știe ce ne trebuie și când ne trebuie…”
Plecând de la aceste fapte, noii pioni puși de Javra Ceacâră în puncte cheie la macazuri, au inventat protocoalele ca să dea de fapt o pseudoacoperire cvasilegală mârșăviei.
Băieții aveau acum posibilitatea să trieze oficial informații, dosare, iar cele din grupa A în loc să fie livrate factorilor responsabili, au devenit surse stopate de date compromițătoare asupra unor oameni politici sau de afaceri care nu numai că nu erau opriți din fașă așa cum ar fi fost normal să comită ilegalități sau să săvârșească acte de corupție, dar chiar erau împinși sau pur și simplu folosiți pentru ca să devină complici unor apropiați ai puternicilor zilei și chiar serviciilor, ca să producă bani negri, să facă trafic de influență, să comită fapte ce ulterior deveneau mijloace de șantaj.
SRI a devenit Turnul de Control al statului mafiot, iar Justiția ce i s-a subordonat datorită unor reptile din vechiul regim comunist precum Livia Stanciu, Monica Macovei, Augustin Lazăr, Laura Kovesi, etc au devenit armele cu care erau executați la ordin cei ce ridicau capul sau cei care deveneau supărători clanurilor mafiote.
Dosare cu informații din clasa A nu erau trimise spre organele competente sau spre Justiție, ci pur și simplu au fost în baza acestor protocoale stopate și folosite ca mijloc de șantaj.
Ce se tot trâmbițează azi și se mestecă de toți la televiziuni nu este decât o perdea de fum care are menirea să acopere pădurea cu un singur copac!
Pe timpul lui Ceaușescu, Miliția avea puterea legislativă să întocmească dosare penale oricui.
Revoluția care s-a dorit să aducă România pe drumul țărilor democrate și stat de drept consolidat, a refăcut atribuțiile diferitelor organe și organisme juridice, a creat pârghii democratice de control pe care javrele puite de Javra Ceacâră le-au distrus prin înființarea protocoalelor, ce dădea brusc dreptul SRI să întocmească direct dosare penale cu mâna procurorilor pe care i-a subordonat, obligând o serie de magistrați șantajați și șantajabili să condamne cu ochii închiși fără a mai cerceta rechizitoriile întocmite de procurori aflați sub comanda ofițerilor SRI.
România a redevenit acel stat în care poliția politică a devenit instrument general de constrângere, prin care s-au furat alegeri cu aparență democratică, s-au desființat partide politice, s-au anihilat oameni incomozi regimului.
De asta sunt vinovați SRI cu toți ticăloșii care s-au perindat la funcții de comandă în ultimii 15 ani!
Ei sunt principalii făptași și vinovați pentru distrugerea României! În primul rând pentru AU ȘTIUT TOTUL, au avut toate informațiile în timp real, dar nu le-au folosit și nu au acționat în scopul pentru care au fost înființați, ci chiar au acționat dușmănos împotriva statului român!
A fost Băsescu regele inelelor, azi se vrea Johannis!
A sosit vremea în care reprezentanții cinstiți și cu adevărat patrioți ai acestui popor să ACȚIONEZE imediat, fără mănuși, să-i pună pe toți comandanții de pe diferite nivele de comandă de la județe până la Centrală sub acuzația de Înaltă Trădare și să se aplice pedeapsa maximă de Tribunale speciale constituite în toată țara de judecători numiți de CSM, care mai întâi ar trebui epurat de jigodiile fidele trădătorilor de neam și de țară.
#nuvăfiefrică
#romania3.0

One thought on “MOȘMANDA CU PROTOCOALELE

  1. rapoartele din categoria A, valoare operativă imediată… aveți grijă să nu pățească nimic Ghe. Nechita și M. Chirica, că nebunul ăla de Vanga a postat pe youtube `traversa UE„…

Comments are closed.