CONSERVE STRICATE

La început, CĂTĂLIN IVAN era prietenul cel mai bun al lui Victor Ponta. Victoraș era liderul național al TSD, iar Ivan era liderul TSD Iași. Era în conflict deschis cu Gheorghe Sulă Tare – primarul Iașului și Șef al Org(asmului) județean PSD.
Ponta l-a luat pe Ivan cel Obraznic sub aripa lui și l-a pus în față (peste nevastă-sa Daciana) … pe Lista candidaților europarlamentari PSD.
Ponta a ajuns între timp „Il lidero maximo” al PSD, apoi Premier…Evident, după ce a pierdut alegerile la Prezidențiale în meci direct cu sasul – candidatul PPE…
Între Ponta și Ivan au izbucnit bruscamente conflicte și Ivan cel Obraznic s-a zbătut să-i ia locul lui Victoraș la șefia partidoiului! Ca nu cumva să ajungă Dragnea la conducerea PSD. Asta i-a fost misiunea.
După ce a aterizat la Bruxelles, Cătălin a fost racolat direct de cei care l-au comandat pe sas, pe Corduța și pe gheneralul Cooldea, pe căprarul Maior și pe Javra Ceacâră bășită. Să-i zicem Oastea Jidanului Soros – aliată cu Partidul Democrat american. Pot fi „Iluminații”, Grupul de la Bilderberg, masoneria sau Rockfeler…
Ăștia au supus pe vremea lui Chiorete România în totalitate, au răpus-o! Au profitat și au ajutat să ajungă în structurile statului toți securiștii deveniți infractori și interlopi.
La suprafață, Căcălin Ivan cel Obraznic ar fi dușman crunt al lui Pisicul Victorel. Nu. Fac parte din aceeași Unitate. Au aceiași comandanți.
Între timp l-au activat și pe Grindeanu ce fusese conservat în PSD și ajutat să se ridice încet și sigur în partid pentru a fi folosit într-un moment cheie. Popa Ilie Sârbu din Timișoara îi este tutore și curator.Acum e un moment cheie.
La Bruxelles, javrele soroste au interfața PPE. De PPE depind azi și liberalii români care fac jocuri antinaționale. Îl vor susține în continuare pe sasul Johannis la Președinție. Orban este o garanție. A fost ales în fruntea PNL ca să nu dea apă la moară liberalilor patrioți care l-au susținut pe Crin Antonescu. Bușoi ar fi fost prea pe față și nu are prestigiul de vechi liberal al lui Orban.
USR este un alt batalion de luptă al Oastei Domnului Jidan.
Acesta este în mare contextul actual. Război total cu toate forțele și cu toate armele contra lui Dragnea care a devenit prea periculos prin notorietatea și autoritatea ce o are acum!
Înafară de Dosarul politic pe care a fost condamnat abuziv la cererea lui Băsescu, pe Dragnea nu l-au putut dovedi deocamdată că a furat ceva palpabil ori că a făcut trafic de influență sau abuz în serviciu. Luluța îl vânează de mult, dar NEMA! Oare de ce?
Americanii au schimbat azimutul și Trump a pornit războiul personal cu Oastea Domnului Jidan. E doar la început, dar deja se văd efecte.
Lui Luluța i s-a dezvelit puța! Tocmai când sasul pornește să ducă plicurile lui frau Angela și lui monseur Macron. Asta ca nu cumva să aibă alte vorbe decât cele ce i s-au dat să învețe la Biroul Oval.
Cu alte cuvinte, sasul a ajuns poștașul americanilor în Europa. Evident că este sub lupă și e posibil să i se închidă gazul, apa și curentul în casa palmată pe șest la Miami dacă încearcă să dezlipească plicurile.
Lui Dragnea i s-a dat curaj să pornească bătălia cu Oastea Domnului Jidan chiar când a fost cu Grindi Sorinel Puștiu la Cina cea de Taină.
Sorinel a fost pus la încercare, dar nu a rezistat, s-a descoperit că e în plutonul din Compania întâi al Batalionului trei al lui Monika Moskovei din Oastea Domnului Jidan.
Fosta securitate a folosit asiduu metoda conservării. A pus mereu conserve în toate borcanele disponibile: PNL, PSD, PNȚcd, PD, PDL, PC, PUNR, UDMR, etc.
Ele sunt deschise în unele momente de foamete pentru a fi consumate.
Acum e foame mare și s-a intrat puternic în cămară. Este o luptă decisivă când se poate pierde controlul.
Unele conserve au mai fost înțepate și în alte ocazii, dar s-a considerat că încă ar mai putea sta închise și desfăcute de exemplu acum. Este cazul lui Cătălin Ivan, dar aerul a intrat și ăsta s-a cam alterat. Sper că Dragnea să fie bine informat ce borcane ține pe raft în cămară.
Mai sunt conserve care nu vor fi nici acum desfăcute, chiar cu foametea asta cruntă! Chiar dacă s-a umflat tabla, ele vor fi lăsate în cămară pentru altă ocazie.
E cazul menestrelului Todiraș din Toamna Bobocilor. Ăsrta a primit acum „la loc comanda” și a intrat în jocul lui Livache că e considerat de Monika o piesă grea și folositoare pe viitor.
Mulți români nu înțeleg multe…
Sunt schimbări dinamice de situație și dușmani pe față până ieri acționează în aceeași direcție, iar vechi prieteni merg în tabere diferite.
Multă lume prost informată cască pliscul la televiziunile manipulatoare.
Jocul este făcut astăzi de agenții acoperiți din Oastea Domnului Jidan controlați ÎNCĂ de Ițic Hanți Klemă și de hailantă parte de americanii republicani ai lui Donald Duck aflați în plină ascensiune.
Luluța e decorată de americani, dar între timp decorația ei valorează cât fofoloanca lui Ciociolina. E uzată.
Hai, că v-am împuiat capul cu prea multe și mă tem că n-o să înțelegeți…