RĂZBOI CIVIL ÎN SERVICII

În prima secundă când am auzit numele viitorului Premier Sorin Grindeanu am scris pe Facebook pentru cine a vrut să se informeze și să afle la ce să se aștepte că și domnul Grindeanu nu este altceva decât tot un securist din aceeași Unitate cu alți acoperiți care s-au vânturat în politica mare de până acum, puși cu mâna de serviciile de Intelligence românești ce acționează după 95 cu precădere la ordine venite din afară via CIA, NATO, Mossad, MI 6.
Printre cele mai cunoscute nume și mai descoperite doar aparținătoare sau cu afinități apropiate PSD, enumăr: George Maior, Valeriu Zgonea, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Sebastian Ghiță și Sorin Grindeanu. Ultimul o fi fost aproape sigur botezat de popa Ilie Sârbu din Timișoara…Sunt cu mult mai mulți, e fostul Ministru de Justiție al lui Ponta – Cazanciuc, sunt parlamentari, directori în ministere sau Agenții ale statului. Numai în ANAF și Direcțiile de Finanțe Publice județene, în Prefecturi în Direcțiile de Muncă și Ocrotiri Sociale e plin de trepăduși care au cheițe învârtite de SRI…
Să nu vă închipuiți că am oarece surse dinăuntru care mi-i arată pe acești spurcați care au distrus în ultimul sfert de secol speranța românilor de a deveni o democrație reală, așa cum și-au dorit și au sperat când a avut loc acel simulacru de revoluție orchestrată de forțe străine cu complicitatea securiștilor lui Ceaușescu, a unei părți care voia pe lângă averea acumulată în timp și Puterea, fără de care degeaba ai bani dacă nu-i poți cheltui și afișa după bunul plac.
Totul a început demult, din timpul vechii securități și a unor ofițeri de rang înalt care au defectat fie la ruși, fie la evrei sau americani, configurând conjurații și legături secrete ce au proliferat rapid după așa zisa revoluție când hienele s-au regrupat după interese și afinități.
M-a interesat mult să observ și să analizez prin urmărirea presei și desfășurarea evenimentelor mecanisme, psihologii și comportamente.
O logică simplă și cunoașterea unor vechi metehne a securiștilor mi-atras atenția citind CV-ul lui Grindeanu, că omul fusese ministru în Guvernul Ponta, unde? La Comunicații!
Păi tre’ să fii tembel de-a binelea, idiot sadea să nu înțelegi că acest minister are tangență directă și importantă cu STS, care e doar o Direcție în SRI.
Securiștii vechi și noi – deveniți și ei ciocoi vechi și noi – nu lasă pe mâna oricui să se apropie de unul dintre cele mai tari și mai sensibile domenii de vârf al statului orice sticlete care ciripește liber pe cracă. Aflu apoi că Sorinel Puștiu a făcut în cariera sa scurtă și „cursuri” pe la Academia de Informații… Ei, na.
Țara asta a fost și este măcinată de aproape trei decenii de lupta nevăzută pe sub masă și datul la gioale a năpărcilor securiste avide de avere, de putere și de privilegii.
De fapt și de drept – pentru cine vrea să ia aminte – în serviciile de Intelligence au intrat forțând hymenul tot felul de jigodii și ticăloși care nu au nimic comun cu patriotismul sau dragostea de țară. Ei au fost fii și nepoți sau veri, afini, cu foști mahări ai vechii securități ceaușiste care știau că vin la salarii imense, la multe alte privilegii nevăzute și necunoscute publicului larg. În jurul câte unui general cu funcție s-au format Direcții, Servicii, Unități, găști, care în funcție de specificul muncii fiecăreia și a intereselor șefilor direcți legați ombilical de Politic s-au dezvoltat grupuri de crimă organizată care au ajuns să acționeze până în stratosfera statului, ajungând mai ales pe timpul Javrei Ceacâre Băsescu să penetreze Președinția, Guvernul, Parlamentul, întreaga societate.
Direct sau indirect, totul a fost preluat de oameni din servicii. În acest scop SPP s-a transformat într-o unitate militară care acum a devenit un fel de legătură între facțiuni rivale prin intermediul căreia capii din umbră aflați la putere transmit marionetelor politice ordinele de urmat!
Ce s-a întâmplat? În societate – culmea! – mai există spre mirarea unora și cetățeni care nu se pretează la o viață mizerabilă bazată doar pe ticăloșie și vânzare. Chiar și în politică sunt destui care ar dori să poată acționa cinstit, după un crez al lor genetic moștenit, dar o dată intrați în hora politicii constată că trebuie să învețe din mers pașii dansului după o muzică pe care majoritatea ansamblului artistic o cunoaște.
La fel și în Servicii, au ajuns tineri ofițeri care au ales această carieră împinși de idealuri de patriotism sau de spiritul dreptății și a echității, dar o dată ce au depus Jurământul Militar la absolvire și au fost repartizați în unități constată că cea ce au învățat și au visat se bate cap în cap cu realitatea și de fapt cu idealul lor în care au crezut când au ales să devină ofițeri de informații sau de poliție.
Au dat peste șefi și colegi care îi inițiază conspirativ pe lângă tainele muncii informative și cu dedesupturile unei vieți „pe lângă” Lege, a majorării ilicite a veniturilor, a unui trai în huzur și desfătare, dezvoltându-le conștiința că reprezintă o castă privilegiată, suprastatală.
Dar pentru asta ei trebuie să poată oricând să exercite Puterea, să controleze absolut tot ce generează această Putere.
Puterea aduce bani, ori banii aduși prin exercitarea ei par bani curați și este prea puțin probabil ca cineva să aibă curajul să investigheze metoda dobândirii lor. Doar să deranjezi, să nu vrei să fii în Sistem, de partea Sistemului.
Din primele zile ale lui 1990 foștii securiști s-au repliat și s-au împrăștiat încercând să-și piardă urma în clasa politică. Mulți au fost conservați cu misiunea de a acționa la ordin când li se va cere. Ei nu cunosc eventual decât legătura superioară sau parola. Nu au nevoie de mai mult. Știu că au bube dulci pe corp și pot fi la o adică dezbrăcați și arătate bubele la cea mai mică nesupunere, așa că e mai bine să execute ordinele primite. Nimeni nu știe cine este Șeful adevărat sau sunt șefii supremi! Pot doar să bănuiască, dar nu pot avea o certitudine. Asta e piramida trădării de neam și de țară!
Însă de câțiva ani încoace o parte din clasa politică a observat și învățat ceva. Lumea nu mai poate fi prostită prea ușor ca să voteze un partid nici cu promisiuni deșarte, nici cu mită de doi bani în campanii, cu un țoi de rachiu sau un kil de ulei de răsărită sau cu o pungă de făină și una de zahăr.
Românii au plecat afară la muncă unde au văzut cum trăiesc alte popoare, au văzut cum funcționează acolo democrațiile, ce înseamnă o campanie electorală, ce înseamnă un partid sau un om politic. Chiar dacă nu s-au întors cu pretenții acasă, dar măcar în concediu le povestesc rudelor când vin de Paște și de Crăciun de ce e bine la alții și la noi nu. Încetul cu încetul – prea încet! – și la noi lumea se deșteaptă.
Înțelege că banii țării se scurg prea ușor pe imensele salarii ale unor trântori de lux care neavând alt obiect al muncii creează intrigi, pun piedici și țes dușmănii în clasa politică pe care o controlează pentru ca ei să-și justifice existența și numărul mare de băgători de seamă.
Așa s-a ajuns ca în cadrul partidelor să se producă niște segregări, niște separații între oamenii care ori au ajuns la o bunăstare suficientă după ce s-au îmbogățit prin metoda clasică din politică și acum își dau seama că trebuie să facă ceva și pentru populație că altfel vor fi eliminați din viața publică – deci pierd puterea și privilegiile – ori sunt alții cu frica de Dumnezeu și mai nou de DNA, care a devenit sub măiastra conducere a nemernicei Laura Kovesi un instrument de vendetta.
Aceștia fac frondă comună și doresc pe cât posibil să iasă de sub influența și controlul Serviciilor ce are infiltrați mulți acoperiți prin clasa politică. Acești politicieni încep să conștientizeze că de fapt au de partea lor Constituția și puterea de a emite Legi și Hotărâri de Guvern care să împiedice în fața lumii civilizate imixtiunea grupurilor de interese ce acționează prin serviciile de Intelligence în favoarea altor state și structuri chiar mafiote și să treacă în slujba populației care teoretic i-a trimis prin vot să-i reprezinte.
Scăderea drastică a numărului de persoane care acceptă să-și exprime opțiunea ieșind la votare a fost înțeles ca un semnal de alarmă că așa nu mai merge și că ceva trebuie făcut.
S-a declanșat așa dar o luptă surdă între politicienii corupți care acceptă și sunt dispuși să facă jocul câtorva capi nenominalizați care conduc serviciile de Intelligence ce acoperă și patronează corupția și altă facțiune care a hotărât să acționeze dacă se poate curat și să redea românilor speranța că vor avea o țară normală.
Este deja foarte târziu și din păcate acești politicieni sunt conduși de unii cu vechi state în politică ce au profitat din plin de pozițiile avute până acum și care s-au văzut „cu sacii în căruță” iar acum pozează în sfinți și idoli ai dreptății și democrației.
Pentru prima dată după 1990 PSD a încropit înainte de alegeri un Program coerent și atractiv de guvernare, spre deosebire de PNL sau alte partide din eșichierul politic ce au făcut campanie după vechi metode de denigrare a adversarilor și de acuze fără a fi capabili să dea o soluție sau o direcție pe care să meargă Țara.
Spre surprinderea lor, populația a ales covârșitor varianta unei posibile redresări dacă urmează un Plan ce părea coerent și fiabil.
Tabăra adversă în fruntea căreia se situează Președintele Johannis și o camarilă existentă în serviciile de Intelligence care răspund la comenzi din afară neprietene României, a făcut de atunci încoace eforturi imense de a schimba situația cu orice risc și de a relua iarăși controlul puternic asupra conducerii politice, așa cu s-a întâmplat în 2009 și 2012 când l-au instalat cu forța pe Băsescu în ciuda voinței majorității românilor.
Dragnea, Tăriceanu, Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Pfifor, Rovana Plumb, Șerban Nicolae, Nicolicea, Codrin Ștefănescu și alți lideri din actuala coaliție aflată la putere se pare că nu sunt sub influența directă a sistemului și au ales să se lupte – e drept nu pe față – cu acesta pentru a recăpăta puterea parlamentară conferită de Constituție.
Ei cunosc prea bine cine sunt acoperiții diferitelor servicii și grupuri de interese din propriul partid, dar în mod oficial nu pot să-i demaște pentru că aici nu se pot produce dovezi.
Însă se pot folosi de metode de învăluire și de izolare, de carotare a acestor persoane dirijate din umbră care răspund unor comenzi duble și care aparent se erijează în cei mai muncitori și mai iubitori oameni, cei mai harnici și binevoitori, dar subtil și în surdină fac în așa fel ca lucruri importante gândite și prevăzute în Programul de Guvernare să nu se petreacă.
Nevăzuți, ei pun frâne, infiltrează în instituțiile guvernamentale alți ofițeri acoperiți care fac jocurile în așa fel încât actuala guvernare să meargă și să sfârșească prost, în avantajul sasului Johannis care are ordin să se mențină în șeaua taurului și la viitoarele alegeri.
O parte a serviciilor prin liniile de comandă sunt de partea lui!
Aici acționează militari de carieră, care în ciuda Jurământului depus sunt legați practic de mâini și la gură de Regulamentul militar ce prevede supunere oarbă în fața superiorilor. Chiar dacă multora dintre ei li s-ar rupe inima și ar dori să schimbe ceva esențial, nu pot face nimic în mod legal.
Singura speranță este societatea civilă adevărată care să conștientizeze realitatea, să nu se lase manipulată de puzderia de mijloace Media subordonate forțelor ostile României.
Și în servicii ofițerii patrioți încearcă să lupte. Ei pun la dispoziția unei părți a Presei care pare a fi în slujba țării și a populației informații despre modul nemernic cum acționează unii politicieni aflați pe funcții de conducere și de putere. Altceva nu au ce face. Lupta se duce surd între polii de putere în care se manevrează sume imense de bani ce în mare parte sunt furați din buget.
Cine va câștiga? E greu de spus, dar asta mai depinde încă de mintea românului de pe urmă.
Acesta este motivul debarcării guvernului Grindeanu. Că nu sunt îndeplinite chipurile toate punctele prevăzute în Planul de Guvernare, sunt doar motive că Sorinel Acoperitul are bască.
Acoperiții se văd ușor cu ochiul liber și din Galaxia alăturată. Ei acționează și fac front comun în interesul Președintelui Johannis, indiferent în ce partid se află, în ce poziție socială.
Îi vedeți și printre gene doar pe Facebook. Sunt infiltrați și în PSD și răspund acelorași comenzi. Fac front comun și susțin aceleași chestii.
Că se numesc Grindeanu, Victor Ponta , Todirel Toader, Mihai Chirica sau Klaus Johannis, Nicușor Dan, Monica Macovei, Raluca Turcan, Alina Gorghiu, Bușoi, Orban, Kovesi, Helvig, Augustin Lazăr, Hans Klem, americani democrați fideli evreului Soros și multe alte reptile – care paradoxal ar fi dușmani la prima vedere – pare imposibil, dar cu toții se unesc în Piața Victoriei și #rezistă. Foștii băsiști sunt acum în acest Regiment.