RĂMÂNIA

Nu, titlul nu este o greșeală de tipar! Este denumirea țării mele în care îmi voi sfârși până la urmă zilele spre bucuria tuturor rahaților pe care i-am călcat, conștient fiind că stârnesc putoarea. Am călcat intenționat pe ei din răzbunare, că s-au așezat în calea mea pe trotuarul neted și curat – unul lângă celălalt – fără a-mi da posibilitatea să-i ocolesc.
Rămânia este țara celor care au rămas, fie din frica de necunoscut, fie de dorul și puternicele legături cu locul nașterii, fie din prostia de nu putea învăța o altă limbă la maturitate, fie din alte constrângeri ce țin de moralitate…
Indiferent de motivele rămânerii, „rămânii” care mai locuiesc încă aici se îndârjesc de voie-de nevoie să #reziste. Unii trăiesc bine, s-au „căpătuit”, unii prin inteligență și creativitate, printr-o muncă asiduă cu mult stres, cu riscuri (multe inutile), dar majoritatea prin furt și fraudă, prin înșelăciune și necinste.
Rămânii rămași în Rămânia cunosc cel mai bine și au trăit și simțit pe pielea lor ce înseamnă să fii condus de jigodii care au intrat în politică exact ca și căpușele sub piele. Ei se prefac acum că nu bagă în seamă sfaturile și manipulările grosolane la care se dedau niște semeni de-ai lor zi de zi și ceas de ceas, la ordine aruncate peste gard ca găleata cu căcat menită să spurce curtea vecinului în speranța că doar asta îl va determina într-o zi să-și ia lumea în cap și să plece în bejenie lăsând bătătura goală pentru ca imediat să fie ocupată de ăla de a spurcat-o.
De 27 de ani rămânii rămași acasă se încăpăținează să #reziste și au scrâșnit din dinți sub regimurile lui Iliescu, Băsescu și a sasului nazist Johannis. Ei au votat când au votat, au înjurat în van jigodiile cotârle pe care i-au ales să conducă Țara, Județul, Orașul sau Comuna.
Rămânii au – mai ales după intrarea în UE – neamuri în țările occidentale cu vechi și consolidate societăți democratice. Fii și fiicele rămânilor, frații și surorile, cumătrii, finii, unchii și mătușile, nepoții rămânilor sunt acum peste tot în lume și strigă în gura mare că ei sunt români!
Deja după câteva luni sau ani de spălat la cur, de pansat și hrănit babe și moșnegi străini, de muribunzi occidentali aidoma cu neamurile lor lăsate acasă să #reziste, după ce au zidit și tencuit casele altora, le-au văruit, le-au băgat mințile în cap și le-au dat niște tunuri de au băgat groaza în ei, după ce i-au uimit cu talentul și inteligența sclipitoare a neamului românesc, românii împânziți prin lume care trimit acasă cu greu niște bani câștigați prin muncă sau prin escrocherii și ticăloșii ce în România nu ar fi îndrăznit în pururi să le comită, se simt acum o altă națiune, un alt popor față de neamurile de acasă.
Li se pare că cei rămași sunt mai proști, mai tembeli, mai săraci cu duhul față de ei care în câțiva ani au reușit deja să puiască pe alte tărâmuri odrasle de români de tip nou, deștepți, democrați, oameni ce vor veni într-o bună zi pe pământul căruia le place să-i spună „acasă” și să comande, să conducă ei așa cum au văzut și învățat afară de la alte nații.
Știu ei mai bine pe cine trebuie votat, pe cine trebuie ales, ce legi trebuie date, care e direcția bună! Nimic din ce e vechi și tradițional nu mai e bun, rămânii găsiți aici chiar dacă pretind că le sunt neamuri trebuie civilizați, ca țara asta să poată fi iar locuită!
Degeaba se chinuie ei de la distanță pe Facebook să-i civilizeze, să-i conștientizeze că sunt idioți, că sunt comuniști și că securiștii lui Ceaușescu i-au futut și au puit securici tineri care le-au luat locul celor bătrâni, degeaba îi învață că Johannis e bun, că el reprezintă Occidentul – deci Democrația – deci și pe ei, pe români – degeaba îi tot scuipă pe toți rămașii și-i fac cum le vine la gură că sunt pesediști – deci comuniști – degeaba plătesc iude să manipuleze Presa, să le toarne otravă în urechi, degeaba medaliază prin stăpânii pe care îi servesc pe curva jegoasă care s-a pus capră în locul Zeiței Dreptății, degeaba, degeaba…
Rămânii rămași nu mai pot, nu mai au competența să aibă propria părere, propria analiză asupra a ceea ce se petrece în țară.
Ei trebuie doar să accepte otrava inoculată de trolii năimiți să scuipe știri false fabricate, să asculte anali comentatori de politică autointitulați analiști, care inventează continuu și colportează minciuni „de ultimă oră”, care fac guverne, intrigi și toarnă gaz pe foc; degeaba niște javre din Presa video ca acest CăcaT Popescu scuipă venin ba la ProTv, ba la Digi 24, degeaba isterica nepotolită Dana Grecu se agită și face spume la gură iscând conflicte sterile cu politicieni jalnici ca să facă rating, degeaba Gâdea dă la orice știre inventată, de tot rahatul, „breaking news”, se scoală de pe scaun în două picioare și anunță cu o voce gravă de cavou marea bombă cu numele posibililor Premieri pe care îi bănuiește orice om cu puțină minte și cu Școala Primară făcută într-un centru de comună în Ținutul Secuiesc…
Toți ăștia sunt plătiți foarte bine să fure! Să fure chiar și mintea rămânilor rămași acasă, ca să-i îndobitocească atât de tare, să le iasă jocul unor lepre de iude care reprezintă cică indirect pe români!
Sunt pe Facebook curve masculine și feminine dintre români care s-au trezit cu nostalgii, cărora le pute mereu ceva în legătură cu ce se întâmplă în Rămânia și la modul cum se comportă foștii lor compatrioți rămași acasă.
Unii fac vădit jocul Rusiei, chiar al Uniunii Sovietice pe care ei au apucat-o când trăiau în lagărul ce se chema R.S. România, alții – dimpotrivă – aduc osanale democrației americane propovăduite de jidanul ungur George Soros, o javră cu chip de om care are bani să destabilizeze țări și popoare amestecând rase și religii, învrăjbindu-i pe unii contra altora în speranța că se va isca un nou Război mondial care să facă posibilă retrasarea granițelor și refacerea dominației unor țări asupra altora.
Pentru prima dată după douăzeci și ceva de ani de când România a crezut că s-a eliberat de orânduirea comunistă adusă cu tancul rusesc de hoardele bolșevice zgândărite de imperialismul germanic, clasa politică românească mimează o timidă încercare de introducere a Democrației în societatea românească!
Din interese personale sau nu, este cert că PSD nu mai este PSD-ul din vremea lui Ilici Iliescu. E drept că filonul este cel vechi, dar dacă analizezi doar pe Dragnea constați că rădăcina sa politică este în fostul PD făcut de Petre Roman și furat de Javra Ceacâră Băsescu care l-a convertit în Internaționala Socialistă până la scoaterea pe taraba istoriei și alăturarea prin viol de Partidul Național Liberal.
Ceea ce a rămas azi din PNL și drumul lor alături de PPE i-a convertit pe liberali și i-a îndepărtat puternic de electorat, iar acum sunt mânați ca o cireadă de bovine să pască iarbă portocalie și să dea lapte orange pe care rămânii să-l consume cu forța până se vor fi învățat cu el.
Turbarea e mare, oftica este puternică, deoarece în ciuda imenselor sume de bani azvârlite cu propaganda, cu cumpărarea unor conștiințe, idioții de rămâni nu vor să înțeleagă că Dragnea e penal și sasul e curat și în ciuda faptului că șeful PSD e perceput de oameni ca un baron local, ca un ciocoi de tip nou care a fost lăsat de alții ca el ce au condus România să ajungă aici ca să-și țină gura închisă, a prins putere și acum nu-l mai pot înlătura!
Degeaba #rezistă „românii” amenințați sau plătiți cu ziua în Piața Victoriei, degeaba Media îi mângâie ouăle sasului și-l pune în lumina reflectoarelor de la Prelipceanu, Rareș Bogdan, Dana Grecu sau Bogdan Chiriac, degeaba badantele, șoferii și tinichigii deveniți bucătari, felceri sau antrenori de cai postează dușmănos și înjură pe rămâni, că asta nu are niciun efect vizibil!
PSD a avut curaj! A avut pentru prima dată un Plan de Guvernare fiabil și viabil, în care rămânii au întrezărit o posibilă speranță și au mai văzut la ciocoiul Dragnea o determinare venită în al 12-lea ceas de a îndeplini integral acest Plan în ciuda piedicilor puse de iudele securiste și sorosiste, în ciuda opoziției neamurilor de români ajunși la export!
PNL-ul și USR-ul sasului care se vor Dreapta românească s-au discreditat! Au un discurs continuu dușmănos, scuipă mereu venin, promovează peste tot și pun în funcții de conducere tot felul de alogeni și corcituri românești care nu mai au câtuși de puțin simț patriotic și venerație față de stirpea acestui neam din care se trag.
PNL a ajuns un cal mort din păcate, iar USR este un avorton cu grave malformații congenitale ce nu are cum să supraviețuiască în burta unei mame alcoolice, plină de lingori veninoase ca Monica Macovei.
Rămânii rămași în Rămânia asistă aproape nepăsători la zvârcolirile tuturor reptilelor care colcăie lângă cărare și merg înainte cu îndârjire alături de unii care poate au înțeles că nu poți fura la nesfârșit, nu poți umili la nesfârșit o populație, nu o poți sfida fără frica unei adevărate răscoale, a unei adevărate revoluții care să treacă prin foc toate averile și bunurile dobândite prin jaf pe față.
PNL nu învață se pare ceea ce PSD a învățat. PNL continuă să facă o politică veninoasă, o politică destructivă, o politică a scuipatului adversarilor de care rămânii s-au săturat!