CUFUREALA

După ce am prezentat mai ieri Teoria Constipației a omului de știință Liviu – profesor de știință la Universitatea din Alexandria – care a reușit împreună cu colectivul său de cer(ș)cetători să demonstreze similitudinea hiperbolizantă dintre Teoria Conspirației și Teoria Constipației, încheiam expozeul cu ideea că la PSD doar o clismă mai poate aduce normalitatea în partid, dar cu riscul ca din constipație să dea în cufureală. Și iată că de ce m-am temut, ăștia nu scapă!
Probabil că madam Kovesi a băgat apă mai fierbinte decât normal în irigator și a urcat vasul sus deasupra capului ei de girafă bipedă, așa că presiunea a dizolvat rapid dopul creat și acum tot Guvernul se cacă pe el de frică.
Mă uit la muhaielele astea pe care românii plini de credință și cu frica față de păgânii din PNL și USR i-au votat nesperat de mulți făcându-i peste noapte mandatarii visurilor lor spulberate timp de cel puțin trei mandate parlamentare.
Se dovedește încă o dată că au stricat orzul pe gâște și au zvârlit sămânța alături de ogor, pe asfaltul drumului plin de gropi și de hârtoape.
Te uiți la foștii constipați ca ALDE, Dragnea și Grindeanu cu tot neamul lor de israeliți și când vezi cât de caraghios se comportă față de unii care îi sodomizează în văzul lumii și prin spate și prin față, iar ei stau cuminți și umili părând că asta chiar le place al naibii, îți vine pur și simplu să pui mâna pe par, pe furcă sau pe lopată și să-i iei la mardit de să-i termini pe vecie…
Numai sasul cât i-a regulat din prima zi după ce săreau într-un picior de bucurie! I-a umilit continuu în fel și chip micționând pe romanul ăla pe care unii îl numesc Constituție și care scrie la capitolul unu când deschizi cartea că România este o țară democratică în care acționează la conducere patru puteri distincte care sunt în echilibru și care se completează una pe alta fără a se călca pe bombeu sau pe bătături.
Ți-ai găsit! Nepotul lui Hiclăr pare a fi fost făcut de maică-sa cu un Obersturmführer SS, rău în cerul gurii ca și Javra Ceacâră care i-a precedat la Cotroceni.
Să te calce sasul pe gât venind intempestiv peste tine la ședința de Guvern ca să-ți dea peste deș’te, să te intimideze ca să nu dai o Ordonanță de Guvern menită să îndrepte Codul Penal și cel de Procedură Penală strâmbat de niște ticăloși din armata nazistă tot printr-o Ordonanță dată pe ascuns ca șuții, iar tu mare Premier să-l poftești politicos să conducă el ora de diriginție că – vezi Doamne – așa te-au educat frumos părinții tăi în Banat, în timp ce o majoritate a populației ce te-a ales tocmai să CONDUCI corect și cu mână de fier țara ca să o aduci pe drumul cel bun, asta este o batjocură care a făcut să urce sângele la cap multor români. Încă în acel moment Președintele trebuia pur și simplu șutuit direct cu șpițul în cur și dat afară de portarul cu cozoroc de la ghereta de pază a Palatului Victoria!
Vine apoi momentul când speriat de urletele și fluierăturile huliganilor ultrași de la peluza George Soros care au scos limba la arbitru, premierul o bâlbâie în fața unor reptile acoperite din presa propagandistă a Binomului și spăriet de boambe promite el că-l va urechea pe ministrul cerșetor de întrebări care i-ar fi enervozat pe golanii din tribună. Adicătelea „albitru” nu șuieră din țignal, dar Sorinel Puștiu din Banat ridică mâna regulamentar că cică e fair-play să recunoască un fault pe care nu l-a făcut…
Acu… să mă ierte Cel de Sus, dar și omul de știință Liviu de la Universitatea din Alexandria a început să aibă tremurici la musteața coadă de rândunică care-arată că-i e frică. O arde și ăsta cu păr în nas că el e tare, că e ca săpunul Duru, că o dată îi arată el sasului nominalizarea de Prim Ministru, dar cum a încleștat neamțul maxilarele scrâșnind din măseaua de minte, Livache a schimbat turcoaica cu unul de pe lângă Ada-Kaleh. Se teme vizibil să nu-i strângă Binomul ouăle din cuibar înainte de a restabili ei legea conform CCR. Dă din gură și strânge din fese temându-se chiar să tragă și vreun pârț de frică să nu aibă scaunul moale.
Unde înainte de alegeri se bătea cu calupul de legi în pieptul de aramă zicând că el nu candidează să încalce legea strâmbă, dar „vor” coordona guvernul cu mână de fier ca să îndeplinească tot ce au promis, acu a întors-o ca la DNA Ploiești și zice că „eu nu, eu nu…”, Primul Ministru hotărăște, eu sunt mic, nu știu nimic, nu mă bag, nu mă amestec! Șulfă!
Boon. Merge omul cu grinda în schinare la Bruxelles la jigodiile perverse de acolo să se disculpe după ce s-au făcut de tot căcatul spre furia populației pe care vor-nu vor, acum de fapt o reprezintă și populația asta mârâie că altceva a vrut de la ticăloșii pe care i-a ales, adicătelea să nu fie răul cel mai mare la putere. Merge Sorinel cu cheptu înainte și mâna întinsă, face plecăciuni, se trage în poză cu iudele și promite conciliant că va fi băiet bun din Banat și nu va deranja străinătatea când revine în România și că a înțeles el ce a transmis golănimea din peluză și „albitrul” neamț de la Cotroceni.
„Sărumâna cucoane, da eu tot n-am înțăles” – vorba lui moș Ion Roată. Acasă se dă pe sticlă pe la ăia care îl stuche de zor pe dinăuntru promițând unor fufe care practică prostituția în presă că va face așa cum vrea tribuna, doar că pe dânsul îl interesează planul de guvernare, iar restul este treaba Parlamentului, unde cu siguranță mersul este în ritm de melc pentru că sunt multe asperități pe unde melcii nu au frunze netede să lubrefieze drumul.
De la Iași, dar și de la Bruxelles două năpârci năimite de Binom scuipă venin din greu mușcând la gleznă în speranța că spitalul este departe și nu au ser antiviperin la îndemână. Oaia neagră Bisisica Chirica și Agentul Ivan 007,3 o fac pe democrații făcând jocul sasului spre uimirea membrilor de la țară care nu-și pot închipui că vin dușmanii pe la spate și le înfig șișul în buci.
Unde inițial Livache amenință că-și spală și el hangerul în sângele dușmanilor saturând pofta de răzbunare a trupei umilite, se pare că acu iar fac doi pași înapoi că așa e brașoveanca pe la partidoi.
Pe Ivan îl lasă mai departe să scuipe printre dinți ca în Nicolina că au înțeles că are legături tari cu Binomul și cu coropișnița MISA Monica și într-o secundă le poate face probleme dacă intră în dizidență. Pe bulibașa Iașului, probabil că Binomul le-a arătat fanta cucuvelei mov că acum omul de știință o bâiguie că să vezi, că poate vor vedea, că poate nu e o soluție, că a auzit el că ChiricĂ are înțelegeri cu liberalii, că dacă îl dau ei afară se duce negromanul la PNL… Și dacă se duce, ce? Acolo chiar că e stabiliment de curve și este bine dacă se adună toate în același bordel!
Totul este o circotecă de doi bani, de un penibilism demn de Cartea Recordurilor! Niște limbrici politici care s-au văzut de două ori copleșiți cu voturile românilor îndobitociți de propagandele Media și de două ori aceste jagardele fricoase se tem să conducă. De ce? De aia, că au cu toții diverse probleme cu care se știu că oricând pot fi spânzurați de buric și doar o adiere de vânt îi poate împinge la bulău.
Din nefericire, în UDMR, în PSD ca și în ALDE, sunt și oameni nepătați, dar ei nu se află în fruntea partidului și acolo stau oameni de tipul noii burghezii făcute noaptea pe fulgerătură care a devenit o castă.
Așa cum am prevăzut, la PSD după constipație vine cufureala.
Păzea oameni buni, că de acuma sar și stropi! Pfuii, ce pute!