NINE KLAUS! KAPUT!

Ia hai să vedem ce a reușit sasul de la Cotroceni să facă cel puțin de la demisia lui Ponta, când serviciile și jagardelele sorosiste au pornit ofensiva să câștige imagine și evident, alegerile parlamentare de anul trecut…
Imediat cum s-a văzut Hiclăr Președinte cu un aport uimitor de brusc de 1,5 milioane de voturi venite din diaspora(?!), a simțit nevoia unei relaxări după extenuanta campanie electorală în care niște maimuțe urlătoare din PNL (gen Ludovic Orban) sau din PDL (să zicem MRU) se dădeau de ceasul morții să-i ridice osanale Marelui Mut.
Și-a luat Werny bobocul de babă sexoasă și nesaxonă cunoscută de SPP-iști drept „frau Karmen” și cu primul avion de linie a plecat spre însorita Floridă unde avea cazarea asigurată cu „all inclusiv” la niște fini cică cu care Herr Klaus juca tenis și frau Karmen era servită… că așa-i în tenis, vorba regretatului Caragiu.
Bronzați și la subțiori, cei doi „teniși lovers” au venit după sărbătorile de iarnă imediat după Bobotează în aclamația tantrică a milioanelor de români mândri că au dovedit lumii civilizate că nu numai americanii rasiști de când se adunau în țărișoara lor pot alege să fie conduși de un om de culoare, dar și românașii pot alege împinși de la spate un neamț care le aducea aminte de marele rege Ferdinand Întregitorul.
„Zehr gut”. În culmea fericirii și a euforiei, Werny începe să facă nazuri că el vine la Cotroceni să ne conducă, doar că trebuie să-și „cate” gazdă la Bukarest, că Javra Ceacâră i-a eliberat Palatul, dar nu și pompoasa vilă în care a locuit ca un belfer de Labrador, el, o biată cotârlă.
Prostimea-prostime, jigodia de javră-javră, parcă erau înțeleși să-i facă sasului zile fripte și să-l pună pe ditamai omul să facă naveta săptămânal la Sighii la mândră ca să-și îndeplinească și acasă obligația, că deh, muiere aprigă, bufeuri, chestii, daraveli, mă-nțelegi…
Vine și frau într-o zi să-și aleagă din catalogul de „căși” ale RAPPS o vilă cu cadă și duș, cu vedere spre Constanța, dar din cele 147 prezentate nu are niciuna pe gustul domniei sale. Mai toate aveau inconvenientul că nu aveau teren de tenis în sufragerie și care avea, era cu un perete comun cu bucătăria de unde venea miros de prăjeală și se făceau aburi când se fierbeau cremwurst.
La insistențele domnilor directori ai Regiei și la rugămințile insistente al Primului Ministru Victor Ponta – dușmanul de moarte învins miraculos de sas în alegeri – Herr President acceptă cu greu o vilă de protocol în care Javra Ceacâră stricase vreun milion de euroi pe câteva cuiere de inox unde să-și agațe Nuți sutienul când se scăldau și un perete dublu cică de consolidare, dar care era folosit doar de SPP să o evacueze pe Udrea în caz că Doamna ar fi avut chef de înot în bazin cu marinarul zbanghiu.
Pricepuți și cu experiența renovărilor a cel puțin șase „căși” de la Sighii, soții Johannis hotărăsc să mute linia de fund a terenului de tenis din living cu câțiva metri mai încolo, ca să facă locul mai lejer pentru copii de mingi…
Evident că și dormitorul prezidențial se cerea modificat puțin pentru că nu era suficient loc pentru patul comandat special cu salteaua de 4mx4m care a dat peste cap faimoasa fabrică de saltele Dormeo din Italia ce a muncit două săptămâni să poată executa comanda unicat. Sultanul Bruneiului avusese o comandă de saltea de 3,80m pe 3,80m și cât contează pentru frau Karmen cei 20 de cm !…
După aproape un an de muncă în care s-au perindat pe acolo nouă meșteri mari – sponsori și tunari – iote că e gata cu renovarea și după ce la inspecție s-a cerut să mai fie f..ăcută o dungă roșie la oglinda tavanului, în sfârșit se face inaugurarea patului de la care nu avem vești, fiind trecută cu discreție de presa mondenă de partid prima noapte.
Românii exultau în sfârșit de fericire, Herr President era în cuib cu porumbița lui de la Porumbacu de Jos și după ce și-a suflecat mânecile scurte de la maieu, omul s-a apucat serios de treabă…
„Gut, am Președinția, dar n-am guvernul meu!” gândea Klaus încleștându-și puternic maxilarele pătrate de dog german.
„E musai ca până la alegeri să fac pe naiba și să am guvernul meu!”
Tragedia de la clubul #Colectiv a picat sasului ca o mănușă și l-a îndemnul păpușarilor a declarat apăsat la televiziuni: „a trebuit să moară oameni ca să plece această gașcă de penali!” „Ghinion!”
Ca la comandă, a venit prin DHL – coletărie rapidă – de la Bruxelles omul providențial, Julien Ceapaev Cioloș recomandat de Uniunea Sovietică Europeană a lui Gheorghe Soros ca fiind ăl mai tare tehnocrat care posedă știința trădării de neam și de țară pentru funcția de Premier.
Ăstuia i s-au atașat alte iude sorosiste la fel de tehnocrate în știința vânzării care au fost numite în funcții de miniștri sub aplauzele unanime ale Partidului Național Liberal umplut masiv prin contopire cu băsiști penali dornici să-și șteargă urmele în istorie și de noua ciocoime plină de bube dulci din PSD care a făcut un pas la ofsaid să poată aduna muniție pentru parlamentare.
În timp ce țara era furată pe față și vândută străinătății în sensul neatragerii niciunui cent din fondurile europene și a distrugerii multora din micile recuperări ale nedreptăților făcute de regimul băsist, „kmerii roșii” s-au pus masiv pe criticat guvernarea oamenilor sasului, în timp ce liberalii au fost scoși la sacrificiu să se alăture ateilor socialiști sovietici ai lui Soros-Macovei și să-i aducă osanale prosternându-se cu mătănii la minunata trădare de țară făcută de Ceapaev Julien cu guvernul lui de ticăloși.
Cum era de așteptat, românii au fost împinși parcă de idioțeniile sasului să voteze copleșitor la alegeri PSD care timp de un an cât a stat în ofsaid a pus la punct în amănunt un Plan de Guvernare cu care a reușit să dea speranță românilor înfricoșați că ar putea cădea pradă totală sasului cu porniri naziste și iudelor tehnocrate fără scrupule care ar fi putut să rămână la guvernare.
Idioții și tembelii pur și simplu au vrut să câștige alegerile – și implicit puterea – scuipând continuu spre PSD și amenințând românii că ei vor tăia tot ce dă PSD dacă vine la conducere! Ori săsălăul ăsta a luat pe români drept proști ca gardul, ori păpușarii care îl șutuiesc pe sas de i-au despicat turul nădragilor ne cred pe undeva o populație de pigmei la care te duci cu mărgica de sticlă pentru un vapor cu banane.
Conform încăpăținării proverbiale de catâr ale sașilor, Klaus al nost’ pare a nu fi intimidat de toate eșecurile din ultima perioadă și de șuturile în „mund” de i-au crăpat dinții! Nein! El ațâță românii, îi învrăjbește incitându-i parcă la un război civil și se folosește pe față numai de forțele și oamenii ostili României și aparținători ai Sistemului mafiot consolidat de Javra Ceacâră.
Așa vrea Herr President să se impună prin forță și prin siluirea Constituției pentru ca românii să-l mai aleagă încă o dată pentru un nou mandat peste doi ani!
Ghinion! Pe măsură ce Johannis atacă în permanență oamenii reprezentativi ai actualei puteri legitime rezultate prin alegeri libere și corecte, pe măsură ce „joacă” partizan și neconstituțional de o parte a eșichierului politic încălcându-și voit menirea și rolul – intervenind și amestecându-se brutal prin intermediul unor Instituții pe care le controlează și ÎL controlează – Președintele atrage pe zi ce trece ura masivă a majorității populației care acum regretă chiar că i-a dat votul și a crezut că văd în el acel om pragmatic ce sperau să fie datorită originii sale germane prin care să poată disciplina și imprima prin rigurozitate noi criterii de moralitate în politica românească.
Din păcate, prostia, avariția și orgoliul lui Johannis l-au făcut să creadă că ajungând Președinte al României se va folosi de privilegiile funcției și va obliga Justiția pe care o credea automat subjugată Președinției în virtutea unei cutume impuse de Băsescu să-i dea dreptate într-un caz personal de litigiu cu o casă pe care instanțele au hotărât că nu a dobândit-o legal, ci prin abuz de putere și prin acte false. A forțat de fapt norocul apelând la o formă de atac la Hotărârea definitivă dată de instanța supremă tot bazat pe puterea funcției actuale, dar se pare că după ieșirea lui Băsescu din scenă, Justiția română încearcă cu greu să se reabiliteze în proprii ei ochi cu forțe proprii și să se curețe de infecția acumulată în special în ultimii zece ani.
Primind și de această dată sentința definitivă care a confirmat pierderea casei, au ieșit la iveală și li s-a arătat românilor dar și lumii întregi caracterul abject al omului Johannis, nemernicia și perfidia lui, onoarea ce nu era nici pe departe imaculată cum mulți dintre cetățenii care l-au votat au fost prostiți de propagandă să creadă.
Acum toți românii au văzut și s-au convins că Johannis nu este cu nimic mai bun decât Băsescu și că de fapt e doar o biată marionetă trasă de sfori de mai mulți păpușari ascunși spectatorilor dar acceptați de public că există în spatele scenei.
Acest om este complet nebun dacă își închipuie că după ce a făcut și după cum s-a comportat sfidând poporul român, va putea vreodată să mai prostească o majoritate ca să continue încă 5 ani să ne fie Președinte. Doar slăbiciunea și multiplele bube dulci ale actualilor conducători ai PSD fac să nu fie suspendat din funcție și supus imediat unui Referendum în care românii ar ieși de astă dată într-un număr copleșitor la vot și iar striga plini de ură: NINE KLAUS! KAPUT!