TEORIA CONSTIPAȚIEI

Voi nu vă întrebați ca și mine cum drac’ne-a procopsit Dumnezeu cu asemenea guvernanți care se chinuie și se screm în chinuri să cace o Ordonanță prin care să repună statul de drepți în drepturi?
Unii sunt de părere că sasul și Binomul stau prea mult în WC și țin buda ocupată, iar dacă îți vine și nu poți să te ușurezi, apoi nema tăticu’ scaun!
Bunăoară în loc să fi bătut cu pumnul în ușa closetului de la Palatul Cutreicoceni să o fi spart chiar ca să nu-i ticnească nici lui Hiclăr, nici muierii cu coadă de iapă gestantă numită DaNA, Grindeanu și Dragnea tot trag pârțuri pe la toate televiziunile legănându-se de pe un picior pe altul și strâng din buci de frică să nu facă caca maro în chiloți…
Io știu că atunci când te caci pe tine ești în stare să sari câte două trepte deodată și să dai buzna cu pantalonii jos chiar și în toaleta muierilor fără să te uiți sau să te întrebi dacă „egzistă” hârtie igienică parfumată din care – evident – numai la SRI poți găsi!
Niște rahați pur și simplu ăștia de la PSD, care au dat atâtea speranțe rumânilor că vor face rahatul praf de i-au votat mai tare ca niciodată și acu trag numai vânturi puturoase pe lângă budă.
Mă bate gândul să-i scriu lui Codrin Ștefănescu – tizul cu s(c)ulă a Codruței – să oblige toți mahării din partidoi să înghită dimineața pe burta goală câte o linguriță cu vârf de Psyllium ca să aibă fibră în mațul gros ca obrazul lui Băsescu și să le vină scaunul regulat.
Așa nu se mai poate! A ajuns un minoritar ca ChiricĂ ăsta de la Iași să se cace el ditamai țâganul în capul atâtor membrotei numa că așa i-a cerut Binomul! Și parcă nu era de ajuns cu bulibașa, a ieșit la cufureală și puiul de se-curist Căcălin Ivan cel Obraznic să tragă vânturi puturoase tocma de la Bruxelles din aceeași budă de unde se bese și coropișnița otrăvitoare Monica Macovei!
Mă uit chiorâș și la Primul ăsta Ministru care de fapt îi al doilea scos de Dragnea din toaleta partidului cu vas de faianță și scaun, că prima dată a găsit doar o muiere din WC-ul turcesc de stăteau pe vine, ceea ce l-a enervat cumplit pe sasul Klaus care avea budă europeană în toate cele șase case de când e lumea din Sighii săsească.
Măcar m-a răcorit Iordache ăla de la Justiție care după ce a slobozit un rahat mare cu moț de a ajuns duhoarea până la buda parfumată a lui madam Kovesi și la Palatul Cutreicoceni, le-a făcut guler din capacul de WC la toți căcăcioșii care ți-o ard cu păr în ochi că-s tineri, frumoși și liberi.
„Altă întrebare!”
Când veți mai vota PSD dacă și de data asta căcăcioșii ăștia se șterg la cur cu voturile noastre?
Despre constipație este o întreagă teorie: vezi că nu poți să ai scaun, faci clismă, chiar dacă există riscul să te cufurești!