DETAŞAREA

Iată c-am ajuns s-o trăiesc şi p’asta…
S-a alienat toată România şi io stau ca belferul tolănit la tembelizor fără să mă doară pe nicăieri de nebuneala asta.
Pen’că de cînd Antonescu nu mai este în cursa pentru prezidenţiale, chiar mă doare la spatele primăriei cine va ieşi Securist Şef şi ce minţăşte el pentru asta…
Sasul e chiar un ins care o fi avînd ceva de capul lui, dar nu-i pe gustul meu, n-are sare şi piper, vorbeşte ca un robot de bucătărie japonez care îţi spune periodic să verifici cuptorul, să micşorezi flacăra la sos că se arde, să scoţi deja îngheţata din congelator că e beton.
L-aţi văzut aseară? Nici Rareş Bogdan cu patosul cu care vorbeşte, cu diareea sa logoreecă n-a reuşit să-l facă pe Johannis să grăiască….Nu că nu s-au străduit – şi unul şi altul – dar mai mult nu au reuşit!
Treaba lui, eu roboţi am şi acasă, mersi, dar iau pauză la votarea asta.
L-am văzut la televizor mai înainte cu o seară pe Preşedintele C.A.P. „Săgeata” – un ţăran muntean Petrache Marian, parcă…
Dom’le da ştiu că încă de prin 62 Ceauşescu raporta că în sfîrşit se reuşise – la facultăţile muncitoreşti, ce-i drept – să şcolarizeze toţi preşedinţii din agricultura românească, toţi directorii veniţi direct de pe tractor sau de la plug prin fabrici, dar pe necioplitul ăsta cred că l-a sărit Sistemul…
Încă nu-mi dau seama cum pot sta numai în faţă toţi golanii, toate lichelele cu Universitatea Muncitorească la bază, iar oamenii de valoare şi de bună credinţă sunt călcaţi pe cap.
Da cu Petrache ăsta, Johannis nici la Teleorman, nici la Sighii nu are şanse. Doar de-şi face Neamţul echipă cu Merkel şi Ion Mercedes, că altfel…”nine”!
A apărut de curînd şi paţachina asta de Monica – spaima oglinzilor! Hai că Udrea măcar e bună, da’ sluţenia asta de iapă bătrînă cu coada sus de fapt ce vrea? Preşedinte al României? Piei fa satano!
Ponta? Estropiatul ăsta cu ochelari ca fundul de sifoane care are miere pe limbă şi rahat pe barbă, ăsta ce vrea? Maimuţoiul ăsta care e gata cu Gaşca sa – care înjura la greu guvernul lui Chioru’ – să pună şi taxe pe apa de viitură şi pe cea de mîl, care cică e pămînt fertil numai bun pentru grădină, ăsta ce vrea?
Toţi nişte idioţi care ne cred pe noi cretini. Că suntem mulţi cretini care pun botul la gulgutele lor, e drept, sunt mai mulţi decît e nevoie, dar mai sunt şi unii care nu vor să se lase prostiţi! Nici cu tembelizorul, nici cu cadelniţa la slujba de utrenie.
Panaramă mare, bre, cu Varanu’ Voiculescu…Naţia s-a împărţit la ordinul Chiorului iar în două: cei contra condamnării lui Felix – mult mai puţini decît cei ce au votat USL, poate nici chiar jumate – şi cei care se bucură dacă-l bagă jupînii porcurori cît mai adînc la zarcă…
Eu acu stau ca boierul şi mă rîd…mă rîd şi de unii şi de hăilalţi, că mă doare la bască.
Ei bine, sunt şucărit Dunăre cîn’ văd ticăloşia unor crocodili de la DNA dresaţi de Beţivan să bage oameni la zdup fabricîndu-le probe, dar pe de altă parte sunt încîntat să văd mutrele înfiorate ale unor mercenari de la Latrina3 care au deja un oarece tremolo în glăscior doar la umbra unui gînd că e posibil să se-nchidă robinetele de euroi.
Dacă nu erau proşti şi ticăloşi şi nu-l scuipau pe omul care a întruchipat Cinstea, Onoarea şi Verticalitatea, poate erau mult mai mulţi români care să-l compătimească şi să-şi ridice vocile în apărarea Varanului, dar aşa…pa şi pu la toată lumea, că are balta peşte!
Acu’ se „esplică” şi cum de a rămas nearestat pînă azi Tartorul Şef de la Iaşi – NICHIRICA.
Păi care porcuror era mare şef la Iaşi pînă mai anţărţ cîn’ şi-a făcut plinul cu de toate? Aaa, fimeia bărbătoasă a lui Adam, adică Eva, nu?
Păi se vede clar că pe acest porcuror de mare încredere la împins Talpa Iadului să-l execute pe Varan, deci e clar ca bună ziua că omul e din Sistem şi îl protejează pe NICHIRICA ce pare că nu ştie ce-i frica! Că altfel, nu sunt explicaţii…
Da-i ia el domnu Dracu într-o zi pe toţi şi atunci mulţi vor fi răspopiţi.
E foarte mişto să fii detaşat şi să te rîzi de toate fără să te doară basca!Asta e în sfîrşit viaţa ideală!

One thought on “DETAŞAREA

Comments are closed.