DISPERARE

Ultimele zile au declanșat la Iași niște evenimente deosebite în bătălia pentru alegerile locale de anul viitor.
Da, reprezint acum o formațiune politică nouă, Alternativa Civilă, căreia i-am pus bazele tocmai dintr-o ură viscerală față de niște lepre din clasa politică ieșeană care de peste două decenii au distrus nu numai orașul și au devalizat bugetul, dar pur și simplu au distrus societatea civilă, încrederea oamenilor de rând în democrație și nu în ultimul rând în liberalism.
Înafara faptului că mi-e silă să aud pe orice persoană care face parte din PSD sau că agrează acest partid de guzgani comuniști ale căror rădăcini ideologice se află în rânjetul ticălosului Iliescu ce a venit la putere nu pe tancurile rusești, ci cu ideologia glatnosti-ului lui Gorbaciov și a KGB-iștilor infiltrați cu sprijinul Securității ce fusese penetrată, în paralel și la Iași s-a format datorită unor escroci de joasă speță ca Relu Fenechiu, o clică de bandiți care s-au aliniat la comandă în PNL, partid pe care l-au ocupat, l-au acaparat și l-au căpușat făcându-l pur și simplu nefrecventabil.
Am plecat din acest partid după douăzecișitrei de ani, când mi-am dat seama că este imposibil să mă lupt cu mâinile goale cu mafia liberală locală, când am conștientizat că o majoritate de membri care își doreau să facă o politică liberală curată spre binele societății, a fost înlăturată cu persuasiune și perfidie de niște jigodii de oameni care prin jaf, prin lipsă de caracter, prin obediență și minciună, dublate de lingușeală și oportunism au devenit unelte în mâinile unor escroci dintre care unii sunt astăzi deținuți de drept comun, sau așteaptă verdictul de a intra în pușcărie.
Fenechiu a degradat atât de tare partidul, încât toate leprele, toate scursurile de escroci au primit funcții politice și administrative contopindu-și interesele cu cele ale guzganilor roșii din PSD-ul mamii lui Nichita!
Nu există acum niciun nume de parlamentar onorabil în Filiala Iași a PNL, niciun om urcat pe propria muncă și valoare, începând cu tânărul Costel Alexe și terminând cu neonorabilul Anton Doboș – de a cărui nume presa ieșeană leagă multe escrocherii și scandaluri în care a fost pur și simplu ridiculizat.
Care sunt oamenii fătați de javra Fenechiu? O primă listă „scurtă” ar începe cu : Adomniței, Doboș, Crăciunescu, Alexe, Danga, Bodea, Minciună, Mihaela Popa, Eduard Boz, Cozmanciuc și continuă cu alții ce dețin acum funcții de conducere prin diferite instituții deconcentrate unde și-au împărțit locurile cu escrocii talibanilor roșii din PSD.
Lor li se adaugă mai nou alte lepre comunistoid-securistice fătate de regimul Băsescu ce s-au aciuit în fostul PDL sub comanda cameleonului portocaliu Mitică Oprea, om care pur și simplu și-a vândut onoarea pentru putere. Și în umbra lui Oprea sunt figuri triste ca Marius Spânu, sau alții de teapa lui, aciuiți prin fel de fel de cotețe băsiste fidele lui Monica Macovei sau chiar jigodiei ceacâre care încă nu a fost lichidată…reptila securistă Petrică Movilă – o nulitate politică de care îți este silă doar când o vezi, e alt exemplu.
Asta este fauna politică din Iași, acestea sunt jigodiile care nu se lasă duse sau înlocuite cu niciun preț de la butoane, din cauza lor și a unor alte lepre din presă ca Aurel Dobașu și găozarii de la TeleM, de la Ziarul de Iași al slugii lui Emilian Eva – Tony Hrițac, sau Bună Ziua Iași condus de reptila obeză Simionescu, sunt posibile aceste ticăloșii făcute în văzul lumii, în care se devalizează bani publici, în care Mafia din structurile de forță a statului barează orice urmă sau încercare de democratizare!
În mod cert am probe indubitabile că niște ticăloși care au încropit la comandă o încercare de parrtid în numele societății civile sub denumirea de Grupul de la Iași – o gașcă de IT-iști comandați de grupuri de influență ostile României se zbat din răsputeri cu ajutorul unor gulerați din STS(!) ai căror ajutoare obediente sunt probabil în specialitățile ce le au ca să penetreze și să controleze, să distorsioneze mesajele dintre membrii fondatori ai partidului Alternativa Civilă!
Nu avem ce face, găsim metode noi de a ne lupta cu acești ticăloși și vom depune reclamații în scris la cele mai înalte foruri de comandă ale statului, vom trimite plângeri către Procurorul General al României, către Parchetul Militar, la Ambasada SUA la București! Asta nu este țară democrată, nu este țară membră NATO!
Noi nu atentăm nici la siguranța națională, nici la ordinea statului de drept!
Noi pur și simplu vrem să ridicăm în politica locală oameni curați și buni profesioniști care să înlocuiască actualele lepre transpartinice care vor să rămână pe mai departe să jefuiască țara, care distrug societatea românească fără nicio remușcare! Cu toții sunt disperați pentru că au semnale clare că pierd puterea pe plan local!
De asta gașca fenechistă se luptă din răsputeri să-și impună în frunte și să candideze oamenii lor din gașcă! Numai unul dintre ei – oricare ar fi acela – să fie trecut pe listă, să fie păstrate nulitățile din Parlament! A fost Danga, acum e Bodea, s-a retras cică Muraru, sunt jocuri ieftine cu iepuri falși! PNL nu are nicio șansă să câștige la Iași alegerile, pentru că orgoliile și frica internă macină acest partid fost cândva onorabil!
La Iași nici cu forța nu va putea fi impus un candidat de la centru, indiferent că acesta va fi agreat de badea Vasile sau de sadica Alinuța! Indiferent cine va fi desemnat în urma unor sondaje măsluite justificative, el nu va fi votat cu certitudine de cealaltă aripă a partidului!
PNL a fost acaparat la vârf de leprele băsiste, iar în teritoriu de găști locale de mafioți cum este mafia găștii fenechiste de la Iași!
Cine credeți că este atât de idiot ca să aleagă după douăzecișicinci de ani de nenorocire ca primar un papagal fenechist ale căror merite cică ar fi acelea că a ocupat cu dedicație scaunul de director, fiind impus pe o funcție administrativă la Aeroport?
Dar cine mă-sa e acest aeroport? Ce mare uzină de producție cu mii de angajați e Aeroportul ca să-l legitimeze pe necoptul lui director să devină primar al Iașului?
Nici măcar directorul de la Antibiotice nu ar avea șanse, pentru că sula nu are nimic cu Prefectura!
Jigodiile mor singure pe limba lor, dar în acet timp continuă să facă mare rău orașului și locuitorilor săi!
Știm ce avem de făcut, știm de ce fel de om avem nevoie și cu orice risc ne vom bate chiar fără bani și mijloace logistice să aducem un candidat de valoare și o listă de oameni onorabili pentru Consiliul Municipal și cel Județean!
Bodea? Încă un cal mort, lângă hoitul mârțoagei Danga!